Wpisy 2 521 513 – 2 521 612
21 grudnia 2015 14:18 → 21 grudnia 2015 19:19, 100 wpisów
Robert strusie czy przepiórcze???
Robal_36 nic do Ciebie nie mam ale tak a propo wiedząc, że taka możliwość jest równie dobrze mogłeś założyć prawdę w pisaniu przez kogoś zamiast odwrotnie i się podśmiewać, ewentualnie dopytać? (nie zrozum mnie źle, sama lubię sypać ironią i być podszczypliwą ale niekiedy... mądrość powinna brać górę)
Co do wpisu może z 471?? powinieneś się połapać bądź choćby nabrać wątpliwości w pewność Twoich wniosków ...ale jak pisałam, nie zakładaj zaraz z góry, że coś jest nie tak kiedy nie ma ku temu podstaw
Co do wpisu może z 471?? powinieneś się połapać bądź choćby nabrać wątpliwości w pewność Twoich wniosków ...ale jak pisałam, nie zakładaj zaraz z góry, że coś jest nie tak kiedy nie ma ku temu podstaw
isla moja Ty niedowiarku! ale czy myślisz że mnie zależy....
ja mam już duży dystans do życia i ludzi a ludzi i życie kocham takimi jacy są
ja mam już duży dystans do życia i ludzi a ludzi i życie kocham takimi jacy są
idę na obiadek Mocca odpuść Sobie pozwolisz że naszym zwycięstwem się nie podzielę z Tobą tym razem ale może wieczorem....
serw kurna może ci nie zależy,ale ile jest tu wkurzających ściemniaczy o to chodzi...
isla
Mocca całe 4 zeta ups to złotówa w plecy kradzione nie tuczy mogłem isi podkraść
Mocca całe 4 zeta ups to złotówa w plecy kradzione nie tuczy mogłem isi podkraść
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 100 000 zł
cze wam roberto bols u rodziny w sosnowcu jo z takimi ze sosnowca robiol to kwolyli sie tak co to niy majom a te ze sosnowca wyzy srajom jak rzic majom pozdrow rodzina roberto
islandorka30,5 lottoland zawsze mi wypłacał , gram też w zagraniczne gry, raz wygrałam 200 zeta w zagraniczne lotto i wypłacili bez problemu automatem. Plusem jest to, że nie biorą prowizji. Deklarują, że nie dają cynków hahaha lotto...acz nie wiem jak to jest, bo w multi jakoś mniej wygrywam...jednak to może być kwestia szczęścia. Wygoda duża i w porównaniu z innymi stronami właśnie mogę na każde losowanie wysłać.
Serw hahaha jak tak mało wygrałeś to się nie dziel podziel się tylko z dużej wygranej z kimś,... wiesz coś na zasadzie karmy i puszczenia szczęścia w świat Ja kiedyś nie wysłałam liczb z profilu ale znajomej dałąm i miała 5/5 także zazdrościłam...ale pozytywnie( w końcu dla każdego starczy)
Mocca
oki
tylko, że wyjaśnienie, że Tobie chodzi o grę przez strony to umożliwiające - przez neta w tym także i te Twoje 471 - pojawiło się, kiedy pisałem swoje wyjaśnienie, co mnie rozweseliło - zobaczyłem już po moim wpisie
oki
tylko, że wyjaśnienie, że Tobie chodzi o grę przez strony to umożliwiające - przez neta w tym także i te Twoje 471 - pojawiło się, kiedy pisałem swoje wyjaśnienie, co mnie rozweseliło - zobaczyłem już po moim wpisie
Ktos stawka 400 na 1 liczbe ja sie pobawię na 2 liczby tak
"Szpoooko" , nie ma sprawy Robal_36
Robal 36
Islandorka
Emeryt
Torsan
Islandorka
Emeryt
Torsan
Rrrooobbbeeerrrttt do odważnych świat należy ale ja bym nie puściła bo prawie! na 100% nie padnie wtedy. Jednak jeśli możesz sobie pozwolić....daj znać czy się udało , chętnie będę gratulowała!
witam serdecznie-he-he zatypowałem i wysłałem za 20 zł. i wygrałem 120zł
Życze wszystkim zdrowych i spokojnych świąt
wysłałem 8 zakładów na 3 skreslenia i wpadły dwie trójki-dawno nie grałem to się pozwoliłem
uciekam na zakupy.
Życze wszystkim zdrowych i spokojnych świąt
wysłałem 8 zakładów na 3 skreslenia i wpadły dwie trójki-dawno nie grałem to się pozwoliłem
uciekam na zakupy.
Mocca -
słowo jeszcze - pozwól - czyli, jeśli dobrze rozumiem, te Twoje dzisiejsze 'zawieszenie transakcji' na losowanie na czternastą /i przesunięcie - na wieczorne/ miało miejsce w firmie, która, nie wysyła realnie kuponów ?
słowo jeszcze - pozwól - czyli, jeśli dobrze rozumiem, te Twoje dzisiejsze 'zawieszenie transakcji' na losowanie na czternastą /i przesunięcie - na wieczorne/ miało miejsce w firmie, która, nie wysyła realnie kuponów ?
Ceha wzorowo
Robal_36 pobierają kasę legalnie i działają całkiem legalnie(jakby tak się przyglądać to żadna z tych firm nie powinna być dopuszczona )
Jest regulamin jeśli chcesz możesz poczytać
Jest regulamin jeśli chcesz możesz poczytać
Zmykam, będę na wieczorne losowanie.
Powodzenia Wszystkim
Powodzenia Wszystkim
W miejscowości Strzegom padła wysoka wygrana w zdrapce ŚWIĄTECZNY KALENDARZ
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Mocca
a owszem - czytałem i jakoś tak spośród powiedzmy - trzech - czterech firm, które balansują, lawirują na krawędzi tego co można, co jest pośrednictwem jedynie, usługą - nie wnikając we wszystkie aspekty i zawiłości legalności - ta firmowana facjatą Rycha R., jakoś tak najmniej do mnie przemawia
a owszem - czytałem i jakoś tak spośród powiedzmy - trzech - czterech firm, które balansują, lawirują na krawędzi tego co można, co jest pośrednictwem jedynie, usługą - nie wnikając we wszystkie aspekty i zawiłości legalności - ta firmowana facjatą Rycha R., jakoś tak najmniej do mnie przemawia
Emerytka opijasz wygrana ?
Jak grać to tylko przez żb,albin no pewnie
r 36
Emerytka w marketach
albin
r 36 do losowanka
czas na spacerek
Ale mam pechowy dzień od rana wymiotuje a na siłownie miałem iść ..eh
Teraz sobie sprawdziłem było tam z 44-rech sześć parek dobrze rokujących
co do czwórek i piątek.
2521370
co do czwórek i piątek.
2521370
http://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/500-z%C5%82otych-na-ka%C5%BCde-dziecko-nie-odbierze-zasi%C5%82k%C3%B3w-silny-bodziec-by-nie-szuka%C4%87-pracy/ar-BBnLZzJ?li=AAaGjkQ
--- fikus
--- fikus
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/kandydaci-do-nowej-rady-polityki-pienieznej,11,0,1982219.html
Witajcie. Hej!
Tak to dzisiaj było:
Aga. Wpis. 348. 15 liczb.
Podałem 4-5/15. Jest 4/15.
Aga. Wpis. 348. 15 liczb.
Podałem 4-5/15. Jest 4/15.
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
8
76,77
31,32
54,55
7,8
28,29
3,4
78,79,80
32,33,34
25,26,27
55,56,57,58
8
76,77
31,32
54,55
7,8
28,29
3,4
78,79,80
32,33,34
25,26,27
55,56,57,58
Vasil.
Jak wymiotujesz, to idż do weterynarza/czytaj lekarza/, bo to może być ... atak wyrostka.
Jak wymiotujesz, to idż do weterynarza/czytaj lekarza/, bo to może być ... atak wyrostka.
Dusia.
Miałaś liczby na NIE.
Miałaś liczby na NIE.
Janosik
Coś ty to przez naleśniki od rana wymiotowałem naleśnikami,mega katorga to była.
A teraz póki co wymiotuje pepsi bo ona oczyszcza.
Coś ty to przez naleśniki od rana wymiotowałem naleśnikami,mega katorga to była.
A teraz póki co wymiotuje pepsi bo ona oczyszcza.
Szpiegów. 100.
Zawsze jak ją pije to wymiotuje mega dużo jedzenia itd
A potem już samą colą
I jest lepiej
A potem już samą colą
I jest lepiej
Vasil;
Tu się nie obędzie bez wizyty u lekarza, bo to wygląda na poważną sprawę.
Tu się nie obędzie bez wizyty u lekarza, bo to wygląda na poważną sprawę.
Vasil.
Może Rodzinka chce Ciebie ... otruć i dosypuje do jedzenia trutkę na szczury.
Może Rodzinka chce Ciebie ... otruć i dosypuje do jedzenia trutkę na szczury.
Jak się nie poprawi przez noc to rano pójdę do lekarza.
Ale sądze że przejdzie
Janosik 570 Raczej nie
Ale sądze że przejdzie
Janosik 570 Raczej nie
Vasil.
To był taki mały żart.
To był taki mały żart.
Janosik 573 wiem
Emeryt wczoraj wypiłem dwa energetyki,dawno ich nie piłem może coś one zrobiły.
Zacznę więcej pić soków i herbat mrożonych lipton itd
Emeryt wczoraj wypiłem dwa energetyki,dawno ich nie piłem może coś one zrobiły.
Zacznę więcej pić soków i herbat mrożonych lipton itd
Bo zwykle to właśnie jak pije jakiś napój to gazowany
Pepsi,energetyki i w tym podobne
Pepsi,energetyki i w tym podobne
Vasil.
Jak do rana nie przejdzie, to idż do lekarza.
Może do Ciebie przyczepiła się grypa żołądkowa, ale podobne paskudztwo.
Jak do rana nie przejdzie, to idż do lekarza.
Może do Ciebie przyczepiła się grypa żołądkowa, ale podobne paskudztwo.
---->> Lotto de.
Tyle można wygrać.
1. Lotto 6aus49 4 000 000 euro. 1 zakład 1 euro.
2. EuroJackpot 40 000 000. 1 zakład 2 euro.
Tyle można wygrać.
1. Lotto 6aus49 4 000 000 euro. 1 zakład 1 euro.
2. EuroJackpot 40 000 000. 1 zakład 2 euro.
3. Niemieckie Keno.
Stawka podstawowa: 1 euro.
Stawka podstawowa: 1 euro.
Euro tanieje.
Teraz: 4,24 zł.
Teraz: 4,24 zł.
Przerwa.
Cisza.
Witam,czy ma ktoś pomysł na mocną parkę ?
5 i 65 ?
Bolek.
Bolek.
Nie mam.
Nie mam.
Doktor.
5 i 66 doktor jak pewne ?
ja w każdym razie ich nie obstawiam 65 była na 14 a teraz widzę ciemność
65 nie było dzisiaj
ok, skoro tak mówisz