Wpisy 2 521 020 – 2 521 119
20 grudnia 2015 16:48 → 20 grudnia 2015 21:28, 100 wpisów
W związku z tym, że sam nie gram w żadne gry losowe i dlatego nie mogę teraz tego sprawdzić na własnych kuponach, proszę o odpowiedź czy numer kolektury jaki znajduje się na kuponie ma zawsze identyczny symbol np. KOL 01005852 więc ew. jest stały dla każdego z nadanych w tej kolekturze kuponów - czy też jest losowo zmieniany a wtedy inny na każdym z kilku nadanych kuponów?
@edi
Stały jest numer terminala. Numer kolektora nie musi być unikalny, jeżeli w danej kolekturze pracuje więcej niż jedna osoba i każda ma swój numer. W większości JEST to relacja 1:1, ale NIE zawsze.
Stały jest numer terminala. Numer kolektora nie musi być unikalny, jeżeli w danej kolekturze pracuje więcej niż jedna osoba i każda ma swój numer. W większości JEST to relacja 1:1, ale NIE zawsze.
dzikus>> dzięki, czyli skoro ten numer nie jest każdorazowo szyfrowany - to czy można wg tego numeru ustalić lokalizację kolektury, a zatem czy istnieje taki dostępny spis, zawierający numery kolektur/adresy?
unhappy>> a więc KOL to nie jak sądziłem:KOLektura a KOLektor?
unhappy>> a więc KOL to nie jak sądziłem:KOLektura a KOLektor?
tu na stronie jest spis kolektur
WYGRANE >> KOLEKTURY
ale numery się nie zgadzają
WYGRANE >> KOLEKTURY
ale numery się nie zgadzają
unhappy>> czyli na kuponie, za skrótem KOL i numerem np 01005852 kryje się tylko numer kolektora a nie numer kolektury?
unhappy>> ( 2 521 022.) >> jednak wg zawartości zakładki WYGRANE http://www.multipasko.pl/kolektury-lotto/ numer KOL odnosi się jednak do KOLektury a nie KOLektora...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tak wynika z moich doświadczeń. Są kolektury, gdzie wszyscy używają jednego numeru (np. 5 sprzedawców w spożywczym używają jednego zestawu danych logowania), a są i takie, gdzie każdy ma inny numer kolektorski. W tym drugim przypadku mają też sztywny podział zdrapek: nie sprzedają tych, które są przypisane do innego kolektora.
Zatem prośba do Admina, aby na http://www.multipasko.pl/kolektury-lotto/ można było wyszukiwać kolekturę także tylko poprzez jej numer.
Edi, w ilu kolekturach padły wielokrotne WYSOKIE wygrane, byś mógł ze 100% pewnością zaprzeczyć temu co mówię na podstawie tego, co serwuje Pasko?
Masz za małą próbę tych "wysokich". Unikalny jest tylko numer terminala (nie wiem co w sytuacji gdy się np. psuje i jest wymieniany lub gdy np. kolektor rezygnuje z umowy i terminal jest przenoszony). Mam w archiwum kupony potwierdzające relację 1:2.
@ 2 521 027
Wtedy podawanie dwóch numerów byłoby nadmiarowe. Po co, skoro zawsze oba byłyby unikalne?
Wtedy podawanie dwóch numerów byłoby nadmiarowe. Po co, skoro zawsze oba byłyby unikalne?
siemanko Brjan
jak numerki , ponoć znowu TS wykiwał twoją kieszeń co ?
jak numerki , ponoć znowu TS wykiwał twoją kieszeń co ?
lewyNie taki skory jestem,dawać TSowi więcej niż podstawa stawki,tj,2,50zł
2 521 030. unhappy 2015-12-20 (17:23)
Edi, w ilu kolekturach padły wielokrotne WYSOKIE wygrane, byś mógł ze 100% pewnością zaprzeczyć temu co mówię na podstawie tego, co serwuje Pasko?
.....
unhappy>>> otóż przecież poprzez zakładkę WYGRANE, mamy także dostęp do wyszukiwarki wszystkich kolektur http://www.multipasko.pl/kolektury-lotto/ a nie tylko tych, gdzie odnotowano wysokie wygrane.
Zatem podając tam nazwę miejscowości otrzymujemy wtedy lokalizację wszystkich w niej istniejących kolektur i jej numer a nie numer kolektora.
.....
unhappy>>> otóż przecież poprzez zakładkę WYGRANE, mamy także dostęp do wyszukiwarki wszystkich kolektur http://www.multipasko.pl/kolektury-lotto/ a nie tylko tych, gdzie odnotowano wysokie wygrane.
Zatem podając tam nazwę miejscowości otrzymujemy wtedy lokalizację wszystkich w niej istniejących kolektur i jej numer a nie numer kolektora.
lewy Teraz mam inny problem,czy zaufać chirurgowi ogólnemu,czy iść,bez pośrednio do onkologa
na pakiet onkologiczny
na pakiet onkologiczny
Brjan >> wywiad o lekarzu , ważne na 100 % , ja bardzo żałuję że tego nie robiłem kiedyś , bo można pomyłkę zrobić w jakiejś sprawie nagłej i to bym zrozumiał , pamiętaj że są szkolone debile też .
lewy Na rezonans magnetyczny,czekać do 19.04.2016.Noga mnie cholernie boli,obcy umiejscowił się pod mięśniem uda jest upierdliwy
Właśnie teraz,dostałem SMSa od,mojej doktorki(u której pracuję)abym jutro rano jechał do szpitala na onkologie,lekarz obejrzy nogę.
majpanie ..no dobrze wiem ze nie grasz .,,jak tam wiedziałes twój rozumu tajemnicy 2/2
Brjan prywatnie ile by kosztował ten rezonans ? . byłem u okulisty zapisać się , powiedziała za rok czasu , mówię prywatnie , nie ma problemu .... bez komentarza , tym bardziej że nie było ani jednego chorego . wiedzą jak robić kasę ./
brajn ..ty pracujesz jak kiedy i pózniej zostaniesz chory ..sejm ..wcale nie choruje
Jeszcze w dodatku,mam blokadę barku prawegod kręgosłupa szyjnego do całej ręki
Brjan >> nie łapię słowa blokada , czy to jest brak czucia czy coś innego co ?
lewy 500zł+250 kontras,tyko dla czego mam płacić,skoro biorą mi dwa razy na służbę zdrowia
http://finanse.wp.pl/kat,1033767,title,Wyniki-losowania-Lotto-Wiemy-gdzie-padly-wygrane,wid,18058032,wiadomosc.html?ticaid=116273&_ticrsn=3
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
8
76,77
78,79
31,32
15,16
7,8
78,79,80
32,33,34
25,26,27
55,56,57,58
8
76,77
78,79
31,32
15,16
7,8
78,79,80
32,33,34
25,26,27
55,56,57,58
Cześć
Brajan - jeśli..to masz zespół bolesnego barku np. a blokada barku- to sposób leczenia wstrzyknięcie leku w staw barkowy. skoro jesteś po blokadzie, to powinno być juz dobrze
Brajan - jeśli..to masz zespół bolesnego barku np. a blokada barku- to sposób leczenia wstrzyknięcie leku w staw barkowy. skoro jesteś po blokadzie, to powinno być juz dobrze
Witam
Jocia masz coś mocnego na wieczór ?
28 i 40 mam najmocniejsze
jocia
Witajcie. Hej.
Teraz:
Kraków: +1/jeden/.
Białystok: +8.
Kraków: +1/jeden/.
Białystok: +8.
Czarne chmury nadciągają nad TS.
Rok 2008: siedmiokrotna kumulacja, wygranych z 3 ponad 900 000.
Wczoraj podobna kumulacja:
Wygranych z 3 mniej niż 300 000.
Wniosek jest taki.
Bokiem wyłazi polityka podnoszenia cen zakładów abyśmy wygrywali ... WIĘCEJ.
Lotto jest za drogie w porównaniu do polskich zarobków.
Rok 2008: siedmiokrotna kumulacja, wygranych z 3 ponad 900 000.
Wczoraj podobna kumulacja:
Wygranych z 3 mniej niż 300 000.
Wniosek jest taki.
Bokiem wyłazi polityka podnoszenia cen zakładów abyśmy wygrywali ... WIĘCEJ.
Lotto jest za drogie w porównaniu do polskich zarobków.
Niedawno Radiowa Jedynka informowała o ofercie, jaką znalazła w Urzędzie Pracy w Gdyni.
Wynagrodzenie za godz. pracy:
>>> 2,50 zł <<<
Wynagrodzenie za godz. pracy:
>>> 2,50 zł <<<
Cisza, to idę sobie.
Jutro jadę po kasę kto chce to na nowy rok wyśle podajcie konta bankowe zapiszę
Mam 5 banków największych ciekawe jak mi to przeleja
Jestem skąpy ale pare tysięcy dam kto poda konto bankowe
Jak stym kuponem iść obstawa jest brat ojciec szwagier
Stres jest duży
Kupon w kopercie jak radzi ta siedzi spokojnie oka niezmrurze tej nocy
wow... Rrrooobbbeeerrrttt .... parę tysięcy dasz - to znaczy ile?
ja kasy od Roberta nie chce ,jeden papierek KUPON oczywiście tylko do wglądu
Lilus daj mi jakies namiary bo albo na Swietokrzyskie sie dodzwaniam albo nie ma nic,,
http://gf24.pl/ostatni-bubel-kapicy-ustawa-hazardowa-niezgodna-z-prawem-ue/
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
8
76,77
78,79
31,32
15,16
7,8
78,79,80
32,33,34
25,26,27
55,56,57,58
ep
3
18,19,x,x,x
8
76,77
78,79
31,32
15,16
7,8
78,79,80
32,33,34
25,26,27
55,56,57,58
ep
3
18,19,x,x,x
kochajmy kwiaty i DZIEWCZYNY
kwiaty - jeden dzień
a DZIEWCZYNY - całe życie
kwiaty - jeden dzień
a DZIEWCZYNY - całe życie
zrobilam blad podajac tu moj nr.tel.gdyz dostalam mase tel. i smiesznych sms+ow..nie jesteem z pierwszej LAPANKI ..Panowie a uczuc potrzebuje na codziennie a nie tak jak Wy to wy robiciw(z malej litery pisane::
powiem tak-Maz zmarl......mam starego psa i kota ico ze mam pisze co czuje ..ciezko.......