Wpisy 2 520 717 – 2 520 816
19 grudnia 2015 22:24 → 19 grudnia 2015 23:59, 100 wpisów
Rrrooobbbeeerrrttt podaj maila to przesle ci nr konta prześlesz mi 100 tys zl
kiboli
jak komus w malej wsi ktos przelalby 15 baniek to od razu by wiedzieli wszyscy
Rrrooobbbeeerrrttt podaj maila to przesle ci nr konta prześlesz mi 99 999
Przy 15 mln na lokacie to masz dziennie jakieś +/- 500 zł odsetek . Czyli tyle możesz dziennie wydawać a kapitał sie nie pomniejsza
Wmeilu mam numer telefonu podajcie konta przeleje kase
prośba: CZY MOŻE MI KTOŚ POWIEDZIEĆ, JAKA PULA BYŁA NA CZWARTKOWE LOSOWANIE??? (nie chodzi mi o przewidywane 25mln, tylko ile się zebrało dokładnie przed losowaniem - odpowiednik tego, że dziś 31,9 mln). DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ Z GÓRY
Ostatnio rozmawiałam ze starym kolektorem co tsowi nie pozwala pokazać wygrane kupony na stronie lotto nie potrafił mi odpowiedzieć
torsna 11 22 33 44 ale liszby
franek619: w dziale "Statystyki" masz wykres kumulacji... można zobaczyć z dokładnością do 1 zł ile wynosiła na każde losowanie.
To była ustawka na kolesi,przy tych liczbach.PO ma jeszcze wpływy w TSie,oczywiste nasze
Jedynym plusem że za mój wkład w budowanie stadionów mam swoje miejsce na narodowym
Do Denis:
"Przy 15 mln na lokacie to masz dziennie jakieś +/- 500 zł odsetek.
Czyli tyle możesz dziennie wydawać a kapitał sie nie pomniejsza"
A ściślej 1238zł
"Przy 15 mln na lokacie to masz dziennie jakieś +/- 500 zł odsetek.
Czyli tyle możesz dziennie wydawać a kapitał sie nie pomniejsza"
A ściślej 1238zł
1238 to by było przy 30 mln nie przy 15-tu . I jeszcze zależy w którym banku
torsan miał 4/5 w typowaniach multi
Zależy, jakie... oprocentowanie. Jeśli obecne 3% i napisałeś codziennie:
"..to masz dziennie jakieś..." to wynik jest taki: 1238.
"..to masz dziennie jakieś..." to wynik jest taki: 1238.
Nooo...to trzeba mieć pecha!!!Puściłem zakładzik Lotto+ i mam w nim 2x 2/6 tzn-w obu losowaniach
Greg zależy w jakim banku , w niektórych od 100 000 można indywidualnie negocjować odsetki
Ja już wcześniej pisałem od kogo zależą kumulacje w lotto.Nikt nie chce mi wierzyć ale do czasu...Przed wyjazdem do Szwajcarii na stałe podam nazwiska osób odpowiedzialnych za długotrwałe kumulacje.
A,co wy tak w kółko o tych odsetkach???-Pomyśleli byście o kapitale
Bo aby prawda wyszła na jaw to Szwajcaria będzie krajem gdzie pewni ludzie nie są w stanie działać
Ale jedno mogę wam zdradzić że ta przeciągana kumulacja nie jest absolutnie z przypadku.
Powiem ci szczerze nie moje pieniądze nie moi ludzie moja wiedza.
Macierewicz byłby mądry gdyby wpadł do centrali TS w Warszawie.
Mriucha-Nie wiedzatylko wyobrażnia[chora]-Coś czuję jak mi ktoś steruje długopisem,gdy skreślam!!!
Kukiz powiedział niedawno że ten system padnie a wraz nim padnie ustawianie kumulacji...Jak będę wyjeżdżał za niedługo do Szwajcarii zdradza w czym rzecz.
Szczery przykład mieliście niedawno jak w losowaniu lotto padły same 40-49 to tylko debil uwierzył iż było to losowe.Ale dobra więcej powiedzieć już nie mogę.
Denis >>>> najlepszy czas na przekręty <<<<< ja też uważam najlepszy czas ....
Najlepiej o 3 w nocy hahahaha
Najlepiej o 3 w nocy hahahaha
I pewnie myślisz,że w Szwajcarii nie dopadną Cię długie łapy agentów TSa???
Cześć
Pan Maciej przecież , napisał wyraźnie -- dbamy o losowść -- , a jednoczesnie zaprzeczył jakiejkolwiek ingerencji z ich strony
Pan Maciej przecież , napisał wyraźnie -- dbamy o losowść -- , a jednoczesnie zaprzeczył jakiejkolwiek ingerencji z ich strony
jak KOD? Dalej walczą?
Polityka z tym ma najmniej do czynienia.Za kumulacja stoi kto inny.
no włąśnie, kto stoi za kumulacją? 2 osoby wygrały, ja tylko 1200 zł
Jolciu, dziekuje, ostro walczyłem
mariucha co Ty taki rozgoryczony jesteś kropla 1200 zł jest warta 1200 PLN
no tak, ale ostro walcze a same grosze wpadają
A sory co to jest 1200 w stosunku do ustawionej kumulacji na kilka milionów???...Ja sp.....do Szwajacarii z czasem napisze wam o co chodzi.Nie zapominajcie jednak w jakim burdelu gdzie wszystko można żyjecie.Prawem w razie czego można żonglować tak by nikt do/kibla siedzieć nie poszedł...
38 trojek i 1 czworka, dokładnie 1097 zł ...
sorki, grałem na wiele systemów skróconych na 7 liczb i na 8 liczb i na chybił, wiec sporo zaoszczędziłem i przy okazji wygrałem, niestety obstawiałem na MOCNE takie liczby jak 11, 21, 40 i 44 a pozostałe jak 33 i 22 nie były w moim zapatrywaniu
więc drodzy, czekam do następnej kumulacji
Ja ryzykuję tym iż posiadając pewne informacje i co ważne nazwiska pewnych osób związanych z grami niby losowymi że ustawiają je że mógłbym pożegnać się z ........Ale gdyby nie ten wyjazd na stałe to nie podziełiłbym się z wami tym ......przekrętem.
Napisze do was ze Szwajcarii a wtedy będzie w Polsce jeszcze insza atmosfera niż jest obecnie
Przy okazji podaje moje ukochane liczby z 6 czerwca 2015 (mozecie to sprawdzić) oto one: 3,7,11,12,13,17,18,19,21,28,29,33
Wygrana w dn 6 czerwca to 28 milionów i kolega z Bydgoszczy zabrał całość. Ja nie zdążyłem wysłać ale na Multipasko zagrałem, widac to na moim Avatarze
Wygrana w dn 6 czerwca to 28 milionów i kolega z Bydgoszczy zabrał całość. Ja nie zdążyłem wysłać ale na Multipasko zagrałem, widac to na moim Avatarze
Ja s***iam do USA bo w tej Polandi ...to walka o ptrzetrwanie a nie życie
Maiucha-A,kiedy możemy się spodziewać tych rewelacji??Bo nie chciał bym ich przegapić