Wpisy 2 520 576 – 2 520 675
19 grudnia 2015 22:02 → 19 grudnia 2015 22:18, 100 wpisów
Kumam wszystko bo siedzie w tym juz ladnych pare lat, zeby to bylo legalne granie przez internet to firma musi byc zarejestrowana w poslce i w poslce palcic podatki, w innym razie to lamanie prawa, a druga rzecz to czy po zlamaniu prawa mozna zaplacic jaks kare, raczej nie bo jestesmy w uni europejskiej a prawo unijne jest nadrzedne nad prawem polski
Ja nie widzę w działalności tego systemu nic nielegalnego , pod warunkiem , że..........ten pracownik nie czmychnie z kuponem jak będzie 6-tka
pasko grałeś dzisiaj
Zwieracz mi puścił gdzie odebrać do Krakowa pojade
mrowka_faraona Lotto sam odprowadza 10% podatek wiec wyzsze wygrane sa juz uszczuplone o podatek chodzi bardziej o gry np. slotowe albo w karty podatek zawsze nalezy placic
Bastek - ale oni nic nie puszczają przez internet !!!!!!!! Przez internet jest tylko zbiórka kasy !!!!!!! Jak się kasa uzbiera to potem ktoś idzie i puszcza w punkcie ten system 12 liczb i dostaje normalny kupon .
Greg, nie byłbym pewien - ale poczekajmy jeszcze kilka(nascie) minut...
Denis to powodzenia w takiej grze
Jeśli będzie kumulacja to pewnie 40 000 000 zł tak jak mówisz qreq
jak przyjdzie to dzielic na 10 albo stu to nie wiem czy na piwo wygrasz
Denis Dokładnie ale niektórzy myślą że cały proces odbywa się przez Internet, a przez Internet tylko zamówienia są składane
ciężko powiedzieć, bo wyniosła niecałe 32 miliony, więc do 50 daleko
Dzisiaj zrobili 35 mln i było tylko 31 mln...
pasko twoja największa wygrana w tym roku jaka jest
http://antyweb.pl/zarobiles-na-grach-hazardowych-lub-bukmacherce-w-sieci-mozesz-byc-na-celowniku-sluzby-celnej/
Pasko a Ty grasz systemami czy zwykłe zakłady ?
ty nie pitol system12 i nie namawiaj ludzi do grzechu i nie interesuj sie, jak gra nasz Pasko.....
zwykłe zakłady ... zbigniew więcej w zdrapkach wygrałem niż w Lotto
Ja jestem mało systematycznym graczem.
Ja jestem mało systematycznym graczem.
Niech każdy decyduje za siebie ... a korzystanie z naszych usług jest w pełni legalne !
Wygrałem wygrałem
akurat
Co prawda do 35mln zabrakło 3,1 mln, ale we Wtorek można spokojnie postawić 50mln PLN!
Tylko tym razem na zasadzie 50mln PLN gwarantowane(prezent na święta),
a końcowa kwota, uzależniona od ilości zawartych zakładów,
jak było w kumulacji (56mln) w 2011r.
Tyle, że dzisiejsze wylosowane liczby, dają jako taką szansę na kumualcję.
Gdyby było 41 i 42 a nie 21,22 to może.
Tylko tym razem na zasadzie 50mln PLN gwarantowane(prezent na święta),
a końcowa kwota, uzależniona od ilości zawartych zakładów,
jak było w kumulacji (56mln) w 2011r.
Tyle, że dzisiejsze wylosowane liczby, dają jako taką szansę na kumualcję.
Gdyby było 41 i 42 a nie 21,22 to może.
Taki że nie każdy ma czas lub chęci iść i samemu to kupić... lub po prostu nie ma możliwości
pasko jaki jest twój rekord wygranej wrealu napisz
Ja raz drapałem chyba ze 2 godziny w punkcie . Kupiłem 10 zdrapek po 1 zł , i co chwila wygrywałem pare złotych i znowu brałem zdrapki za wygraną i tak w kółko . Już ta kobieta w punkcie miała mnie dość bo tymi sreberkami ze zrapek ufajdałem jej cały stolik
Założyłam sie ze będzie kumulacja u mnie tylko 3 w plusie i 3w mini
Scenik wygrałem anikt niewierzy mi
dla mnie lotto to zabawa Głównej wygranej przez cale zycie pewnie nie trafie. Wieksze prawdopodobieństwo ze piorun mnie strzeli
zbigniew: hehehe dobre pytanie
Jak Ci napiszę, że wytypowałem raz 5/5 i wygrałem 700 zł, to będziesz pod większym wrażeniem niż, że wytypowałem 1 liczbę i zagrałem nią za 1250 zł, trafiłem i wygrałem 2000 zł
Jak Ci napiszę, że wytypowałem raz 5/5 i wygrałem 700 zł, to będziesz pod większym wrażeniem niż, że wytypowałem 1 liczbę i zagrałem nią za 1250 zł, trafiłem i wygrałem 2000 zł
we wtorek 32 kolejka Polskiej Ligi Hokejowej KH Sanok vs GKS Tychy
Teraz będziemy czekać na tabelę wygranych i czekać...
System 7 sam kreslilem
pasko tak samo myśle jak ty trafić multi 3/3 540 i zagrać za wszystko 1/1
jak nie będzie 6-tki , to zaraz pewnie bea tu komentarze o spisku
hej, w porownaniu z dawnymi czasami bieda, kolektury puste w szczytowych godzinach
pasko tak samo myśle jak ja trafić multi 3/3 540 i zagrać za wszystko 1/1 miało być
Bedzie 3
Kiedy ten totalizator wejdzie do internetu nie chce mi sie latac do kolektury
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
za granica se graja legalnie przez internet wyplata na konto a tk trzeba jechac do odzialu totalizatora, jak sie mieszka w mniejszym miescie
no jakby bukmacherka została w pełni zalegalizowana w Polsce to dla mojej strony super sprawa... w tej chwili różne podmioty zagraniczne non stop proszą mnie o reklamę, ale wszystkim odmawiam niezależnie od tego ile proponują... wtedy bym się pewnie zgodził
ja bym wygral wyzej niz 2 tys to musail bym 70 km jechac po wygrana zenada
W mniejszych miastach są kolektury , musisz chyba na wsi mieszkać
Bastek właśnie dla takich ludzi jak Ty istniejemy my a niektórzy pytają kto by korzystać chciał hehe
Pasko moglibyśmy zamienić słówko ? mam pomysł
mieszkam w maisteczku 2o tysiecy
na kuponie skreślenie liczb jakie padły wygląda całkiem regularnie... coś chyba jednak padło
i musze do rzeszowa jechac,
pasko napisz ileś wrealu najwiecej wygrał nie krepuj się jak to było 24 zł
Użytkownik argo dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
No więc właśnie wydasz więcej na paliwo niż na prowizję dla nas Właśnie po to my jesteśmy
Denis
mam kolekture
mam kolekture
Nie będzie szóstki
PASKO wejdz na skype tylko jedno pytanko zadam z korzyscia dla Ciebie moze byc
10%mi wezmą
ale nie rozumiesz pisze wyraznie ze po wygrana powyzej 2 tysiecy trzeba do siedziby oddzialu jechac
a siedziby odzailu sa miescie wojewodzkim
ja mam w domu kolekturę i maszynke do losowania ,za kulki jajka na twardo robia maszyna z pralki frania
a wygrywasz ponad 2 tysiace kazdego dnia ?
W moim przypadku Rzeszow
Bukmacherski nie zalegalizją w necie , żaden zagraniczny buk nie będzie płacił w Polsce 12% podatku jak na Giblatarze ma 2-3%