Wpisy 251 407 – 251 506
19 marca 2011 17:36 → 19 marca 2011 20:52, 100 wpisów
Witam. Zapraszam do wspólnego zarabiania dodatkowych pieniędzy. Nie będę rozpisywał się teraz tutaj w mailu wszystkie niezbędne informację znajdą Państwo pod adresem:
Proszę wejść na stronę:
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=96ca3d74b027d97762bb88443b5dd279
Już po raz drugi biorę udział w programie i jestem naprawdę zadowolony, bardzo przejrzyście prowadzi się tam swoje finanse, po zalogowaniu wszystko jest widoczne jak na dłoni w każdej chwili możesz sprawdzić stan swojego konta i co najważniejsze zarobki są naprawdę duże.
Jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało, z chęcią podzielę się swoim doświadczeniem, które już nabyłem, nie bój się pytać, bo naprawdę warto!
Proszę wejść na stronę:
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=96ca3d74b027d97762bb88443b5dd279
Już po raz drugi biorę udział w programie i jestem naprawdę zadowolony, bardzo przejrzyście prowadzi się tam swoje finanse, po zalogowaniu wszystko jest widoczne jak na dłoni w każdej chwili możesz sprawdzić stan swojego konta i co najważniejsze zarobki są naprawdę duże.
Jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało, z chęcią podzielę się swoim doświadczeniem, które już nabyłem, nie bój się pytać, bo naprawdę warto!
kiedyś była potężna ale teraz jadąc często obok to są małe coś tam grzebią a ile takich dużych firm padło serce boli
ryszardz rozkradli prezesi vice prezesi za zgodą kierowników ,podzielili się łupem

i tak wlsnie było,szarakom dali ochłapy na pocieszenie,emeryturkę mają za dobre i sprawne likwidowanie a młodzi tułają się po świecie,zgroza!!!!
robię sobie przerwę na 

miło mi się gawędziło
a jakie pijesz?
a jakie pijesz?ja Tyskie kiedyś Żywca też lubię z sokiem malinowym
do usłyszenia o 20

Czcigodny Panie Jackson.
Mam jeszcze łatwiejszy sposób na zarabianie. Zorganizowałem Wielką Altruistyczną Akcję rozdawania nagród pocieszenia dla przegrywających w wyścigu lemingów dla Polski wschodniej.
Jeśli wasza hojność poda mi swój adres zamieszkania, numer telefonu, serię i numer dowodu osobistego, numer NIP, oraz numer konta prześlę jej 10000 złotych.
Mam jeszcze łatwiejszy sposób na zarabianie. Zorganizowałem Wielką Altruistyczną Akcję rozdawania nagród pocieszenia dla przegrywających w wyścigu lemingów dla Polski wschodniej.
Jeśli wasza hojność poda mi swój adres zamieszkania, numer telefonu, serię i numer dowodu osobistego, numer NIP, oraz numer konta prześlę jej 10000 złotych.
MM:
-02,41,43
-03,05,09,12,13,15,35,42,74
Oraz Lotto ale teraz nie wiem gdzie mam kupony
-02,41,43
-03,05,09,12,13,15,35,42,74
Oraz Lotto ale teraz nie wiem gdzie mam kupony

Na wieczór mam multi 10 i 9 z 14 z plusem. Lotto 3zakł. 3.11.19.21.24.25/19.22.33.39.41.48/14.16.24.31.43.47 oraz mini 2zakł z maszyny 5.10.11.13.14/5.6.28.29.41
ja dzis wszystko na trafil 6xlotto 6xmini 6xmm zobaczymy co maszynka dzis da
Panie Pasko.
Niech Pan zmieni tą fotografię pod spodem, ona jest upiorna!
Za każdym razem, gdy przewinę stonę do dołu przechodzi mnie dreszcz ze strachu. Nie żebym twierdził, że te oczy moga kłamać ale wyraz twarzy mówi "nie uda ci się...nie dzisiaj...stoisz w miejscu...nic nigdy nie osiagniesz..."
Niech Pan zmieni tą fotografię pod spodem, ona jest upiorna!
Za każdym razem, gdy przewinę stonę do dołu przechodzi mnie dreszcz ze strachu. Nie żebym twierdził, że te oczy moga kłamać ale wyraz twarzy mówi "nie uda ci się...nie dzisiaj...stoisz w miejscu...nic nigdy nie osiagniesz..."
ale to zdjęcie jest lepsze od poprzedniego poza tym nie każdy jest fotogeniczny ja np. nie jestem
gumi weż sie odczep od Pasko.Panie Pasko zdjęcie jest ok proszę niczego nie zmieniąc

przepraszam jak kogos uraziłem ok ja tez strasznie wygladam na zdjeciach
Kasieńko, to fałszywa skromnośc, jesteś piękną kobietą "o urodzie klasycznej'
Gdybym ja zamieścił swoje zdjęcie w profilu ludzie reagowaliby tak jak w finiszu scary maze game.
Gdybym ja zamieścił swoje zdjęcie w profilu ludzie reagowaliby tak jak w finiszu scary maze game.
witam ponownie
nadszyszkownik- przestań to zdjęcie jest z 2004 roku wyszłam na nim akurat dobrze dlatego je lubię
suworow4>>
Tak. W czymś pomóc, tylko ...
/w miarę/ poważnie proszę
Tak. W czymś pomóc, tylko ...
/w miarę/ poważnie proszę
Robal 36 dziekuje, tak tylko spytałem czy ktoś jest....
ciesze sie że ktos mnie w ogóle zauważył 
ciesze sie że ktos mnie w ogóle zauważył 
Co mysle zrubmy prube kto chce poda 1 liczbe a ja sprawdze wachadelkiem i odpowiem czy ona dzis wejdzie do multi
40 bez wahadełka wchodzi to pewniak
mag..
Słonko - proszę - całym nickiem, bo jest Nas, o podobnym nicku - czterech - dasz wiarę ?
Dwa - niechcący, słowo - dwa nicki to ja

Jak "nie" ? jak to "nie" ? to pewne ?
może ją jakoś zastąpię
Co 55 też nie ?

dobra dobra
Słonko - proszę - całym nickiem, bo jest Nas, o podobnym nicku - czterech - dasz wiarę ?
Dwa - niechcący, słowo - dwa nicki to ja

Jak "nie" ? jak to "nie" ? to pewne ?
może ją jakoś zastąpię

Co 55 też nie ?

dobra dobra
ricardos mówisz ze staneło
...to sie pewnie żona czy dziewczyna cieszy
...to sie pewnie żona czy dziewczyna cieszy
Jeśli sprawdzalibyśmy takie
5,24,25,26,44,45,47,49,46,35,76,79,19,21, ciekawe,
co by się mogło ułożyć ?
mag..
Jak myślisz ?
5,24,25,26,44,45,47,49,46,35,76,79,19,21, ciekawe,
co by się mogło ułożyć ?
mag..
Jak myślisz ?
no ale mnie nie o Ciebie chodziło tylko takie wahadełko może Ci odpowiedzieć też na takie pytanie zapytaj proszę w moim imieniu
Robal_36>> widziałam na forum u pięknej,jak to dalej się potoczyło?2 robal
ricardos

ricardos

myślnik nacisnąłem /zamiast podkreślnika/ i pooooooooooszło
Noooo, mag.., co ja mam Tobie odpowiedzieć, może tak - Ty też jesteś czasem dla mnie potężną zagadką

Kasika.
Znasz kogoś w Piasecznie o nazwisku " Zaremba" ???
Znasz kogoś w Piasecznie o nazwisku " Zaremba" ???
mag..>>
dwa razy napisałaś coś takiego, że kompletnie, podkreślam -
kompletnie n.i.e jarzę, o co chodzi
ricardos>>
Za "19"

dwa razy napisałaś coś takiego, że kompletnie, podkreślam -
kompletnie n.i.e jarzę, o co chodzi

ricardos>>
Za "19"

gumi -dokładnie to mieszkam w zalesiu dolnym piękne są tutaj okolice nie chciałabym się stąd przeprowadzać