Wpisy 251 307 – 251 406
19 marca 2011 14:54 → 19 marca 2011 17:34, 100 wpisów
napiszcie mi czy jest obraz http://pinotv.pl/kanal/losowanie-bingo
no ewentualnie wieczorem, w domu ale to po 21
dokładnie nie pamiętam, ale tak ok 500-700...
zawsze gram "34", było ...
nawet kilka x i "cuś" jeszcze
zawsze gram "34", było ...
nawet kilka x i "cuś" jeszcze

teraz wyskocze spieniezyc to co mam i blankiety wziac bo zapomnialem
robal 36 no to ładny wynik tylko pogratulować ja jeszcze nie miałem takiego wyniku w dawnym TSN a w dzisiejszym jokerze

Bonus Multi Multi: 800 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
choć w jokera też gram co losowanie największa wygrana już parę razy to 10 złotych

BONUS!!!

tak wysokiego w historii multi multi jeszcze nie było ciekawe kto go trafi 

nie wiem ale jeżeli tak to przepraszam za błędną informację

słyszałem wczoraj w wiadomościach że dziś rano miał wylądować w jakimś mieście w polsce największy samolot na świecie
W Warszawie
Nie największy w ogóle
- tylko największy pasażerski 
Nie największy w ogóle
- tylko największy pasażerski 
no tak ale największy na świecie samolot pasażerski
Największtym samolotem był Hughes H-4 Hercules, odpoczywa w muzeum. Ciuk krótszy (rozpiętość skrzydeł) jest An-225 Mrija a największy pasażerski to A380. Był dziś w Warszawie przez dwie godziny.
Ciekawostką jest że H-4 Hercules jest wykonany z drewna! Niecałe 100m rozpiętości skrzydeł!
to muszę już zmykać cześć

a ja otwieram
słyszeliście o tym ?
http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/trzech-polakow-wygralo-fortune-na-loterii,1,4214641,wiadomosc.html

http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/trzech-polakow-wygralo-fortune-na-loterii,1,4214641,wiadomosc.html

szedł zajączek przez pustynię i sobie śpiewał:jestem królem zwierząt nikigo się nie boję tak x 3 ,wychodzi lew r...... a zajączek na to:coś mi się popier......... tak samo mi z numerkami maxwelka miałaś rację
ale moje wlazło 3/10 a Tobie ile?
jesteś lepsza w typowaniu chylę głowę

Witam ponownie.
........... .
O tej wygranej Polaków można przeczytać i dodać komentarz na stronie : www.gazetagazeta.com
........... .
O tej wygranej Polaków można przeczytać i dodać komentarz na stronie : www.gazetagazeta.com
wędrowca to jest kasa a nie marne dzisiejsze 17 mil
nie graj wczoraj bo mialam liczyc ale troche slabo ale bylo wczoraj o 22.15 losowanie 

maxwelka trzeba grać aby wygrać
tak trzeba graj kiedy ale czasem mi czul liczy i zawsze patrze losowanie i mapa to czasem graj i nie graj
wiem że wczoraj zrobiłem plame miało być:77,78,79,80
wczoraj mialam 4/10 na 14 a potem nie gram wieczor a dzis rano graj 3/6 zostaj a dzis czy jutro graj
dzisiaj postawiłem na 22.15 inne nr.patrz na mój profil
nie chwaląc się w realu już miałem 1x8/8 i 3x7/7
maxwelka może i nie ciekawe dzisiejsze nr.. ale może z niczego coś wejdzie

to jest pewne że 40 wejdzie
sprawdzę co Ci wyszło

ryszardz12 pozdrawiam imiennika i Kłodzko,miasto w którym co roku spędzałem ferie i wakacje u rodzinki

a gdzie joanna i m.dorotka,stęskniłem się za Wami

rikardos miło mi słyszeć,że kłodzko jest Twoim ulubionym miastem a możnawiedzieć z jakiej ulicy
ryszardz12 na ul.Podgrodzie a często latałem do spożywczaka na ul.Łukasińskiego
maxwelka skąd pochodzisz czytając Twój akcent?
aż tam nie było bliżej na Lutycką?
a konkretnie?trzy razy byłem w sanatorim w Muszynie
ricardos na Łukasińskiego mieszkałem ale krótko naprzeciw kościoła
prawda,w żywcu miałem rodzinkę
możliwe ale 30 tys lud nie sposób znać a rocznik Twój jeśli można wiedzieć?
to moja córka jest rocznik 73 i 77 może akurat się znacie
rocznik 77 ma SYLWIA
A PAMIĘTASZ Z JAKIEJ ULICY?
napewno bo się urodziła i mieszka na innej a już myślałem,że zguba się znalazła

ale mimo to miło mi było pogawędzić z Klodczaninem
SZOK ! -------------> http://is.gd/LbjSR2
nawet blisko bo mieszkam na wylocie z Kłodzka a zaczyna się Jaszkowa Dolna
hehe świat jest mały chyba...czyli mieszkasz przy trasie właśnie na Nysę i Opole

mój kuzyn mieszka w Opolu na oś wylot z Opola na Namysłów ulica muszę szukać bo mam tel do niego
nie na trasie Międzylesie wiesz gdzie był POM?
tego nie wiem ale z kolei na trasie do Międzylesia mam kuzynkę w Krosnowicach Kłodzkich
to się zgadza pierwsza wioska za Kłodzkiem 5 km za mną
Oprócz tego miło wspominam pijalnię wód w Polanicy Zdr. i kiedyś zimowisko w Lądku Zdr w O.W Komunalnik.To były czasy

Polanica pięknieje w tym roku oddają park zdrojowy po remoncie,szachownicę itp warto odwiedzić
Będę latem.Przy okazji odwiedzam Wałbrzych z palmiarnią,Kudowę i wszystko co po drodze a i dalsza rodzina w Bogaczowicach
ryszardz12 byłem na szkoleniu w KROSNOWICACH W fabryce mebli tapicerowanych istnieją jeszcze?
Będąc na Ziemi Kłodzkiej polecam Ci Skalne Miasto w Czechy,jeśli będziesz miał problem służę radą
To jest kumulacja. W USA jest do wygrania 244 000 000 dolarów.
kosmaty cos tam jeszcze jest ale w Kłodzku jest w Krosnowicach była filia

do miłego