Wpisy 2 508 187 – 2 508 286
3 grudnia 2015 23:40 → 4 grudnia 2015 06:59, 100 wpisów
Ale zawsze Janosik mi powie
Ile z nich wejdzie bo tak to bym same pustaki wysyłał i hajs tracił
Ile z nich wejdzie bo tak to bym same pustaki wysyłał i hajs tracił
Ale 7/10 też pare razy miałam a przeważnie takpoustawiamkupony że 10 zawsze mi zostaje a 2 razy po 5/5 nie opłaca się rozbijać
Zgadzam się z wami,tylko,że mętlik w głowie jest i stawiamy liczby,które dają wynik:1/10 lub 2/10
Też wysyłam 10/10,tylko,że ja nie nastawiam sie na trafienie 10ki,bo to jest mrzonka
Dobranoc i życzę celnych strzałów na kolejne losowania. Aha macie może jakiś sposób na piąteczkę w Multi Multi bo miałem w życiu dwa razy 4 i ileś raz 3 ? Chciałbym w końcu trafić 5 top na PS4 bym miał już jakoś cześć. Może ktoś z was ma tą konsolę i fajne gry ? Aha bo ja mam PS3 Super Slim ponad 2 lata i przeważnie w F1 2013 grałem. I mam zamiar właśnie konsolę kupić. Kolega sobie kupił ostatnio z Biedronki za 1699 zł i ma 5 gier ekskluzywne wydania czyli tylko na konsolę są i mówił abym jemu u sobie dwie zamówił gry z Allegro. A pytałem czemu nie u siebie a bo mama pewnie coś by mówiła że wydaje na gry. A tak to mam dobry składany komputer że gry na ful mu idą. Czyli co dobry mam pomysł że konsolę sobie kupić czy lepiej komputer nowy koło 3500 zł ? Aha tylko że ja mam komputer ten jako drugi prawie dwa lata tylko że sprowadzany był chyba z Niemiec taki znajomy sprzedał oryginalny oczywiście 1000 zł.
układmoże być :
4/5 i 3/5 a wtedy to 7/10 jest bardziej opłacalne
4/5 i 3/5 a wtedy to 7/10 jest bardziej opłacalne
aga Do tego musisz sama dojść,jak dobrze poprzestawiasz liczby w 10ce,to 4/5 zawsze masz
A ja jutro chcę sezon nowy zacząć na poziomie legendarnym ale w jakim zespole pojechać ? Aha bo muszę po skasowaniu zapisów znowu zrobić testy młodego kierowcy na początku aby zespoły odblokować i tak chcę ten sezon chyba 9 bo wcześniej na słabszym, jeździłem poziomie nawet mistrzem zostałem w Lotusie na łatwym. Tym zespołem ma być Toro Rosso a potem jak dostanę ofertę lepszą pewnie do chciałbym Ferrari.
krzysztofcSkoro ci tak dobrze idzie w F-1,to z powodzeniem wygrasz 5/5
Brjan podam Ci zestaw moich "ulubionych" liczb :
2,3,5,7,9,11,13,16,17,19,21,22,23,25,28,29,31,32,35,42,45,63,65,72
możesz mi napisać przy których się kupić bardziej??
Tzn przy tych "niższych" czy wyzszych??
2,3,5,7,9,11,13,16,17,19,21,22,23,25,28,29,31,32,35,42,45,63,65,72
możesz mi napisać przy których się kupić bardziej??
Tzn przy tych "niższych" czy wyzszych??
aga Przy tych liczbach,zastosowałbym system:3 co trzecia liczba w prawo i z powrotem
Brjan ale jak skreślić żeby trafić piątkę jak się kierować powiedz bo chciałbym trafić i konsolę kupić w Święta albo po taki mały dla siebie samego prezent za zdanie matury.
krzysztofc Przypomnij sobie datę pierwszego pocałunku dziewczyny,to jest 5/5
Piszę na GG z jakoś dziewczyną 17 lat i chciała abym jej wysłał film tylko wieicie jaki. Aha i żebym go zgrał co ona kombinuje ?
krzysztofc To jest,tylko na 14ą:tych liczb nie wolno nikomu pokazywać,ani się chwalić
BrjanTwoja rada>...210 jest może i dobra,ale niewykonalna,bo Krzysztofiątko miało wtedy ok.1-miesiąc życia
Zapomniałem 04.12.2015 Barbórka:wszystkim Basiom,zdrówka(emoti,nie mogę-limit
Liczę na Ciebie Gonzaga.
Moja piątka 17,43,49,58,71
Twoja 5 + moja 5 = 9/9
Moja piątka 17,43,49,58,71
Twoja 5 + moja 5 = 9/9
ostatnio gram raz na kilka losowań
ale tym razem może zagram na te 9/9
jak Ci idzie w nowym miesiącu
widze w wynikach ze są 5/5 7/10 8/10
ale tym razem może zagram na te 9/9
jak Ci idzie w nowym miesiącu
widze w wynikach ze są 5/5 7/10 8/10
Lorey każda liczba jest dobra o ile ją wylosują i jest na Twoim kuponie
po wzlotach są upadki ale człowiek się podnosi i idzie dalej
nigdy nie ma samych sukcesów albo samych porażek
nigdy nie ma samych sukcesów albo samych porażek
to jest wlasnie takie nie pojęte,
kombinuje się podobnie a wyniki rozniaste....hmmm
kombinuje się podobnie a wyniki rozniaste....hmmm
Codziennie puszczam 2 zakłady.Dopiero gdy mam pewność co do pewniaka-idę na całość
kiedy było rok temu ..
--
http://iv.pl/images/27927053208411021571.jpg
--
--
http://iv.pl/images/27927053208411021571.jpg
--
krasna ..ja tu nie lubie taki uciska ludzie ..to czego zyć ..czlowiek nie jest miłosierdziom
krzysio z czego żyć to nie temat na taką ranną porę /przynajmniej dla mnie
krzysio ja chodzę do pracy nie czekam aż ktoś mi da i nie wyciągam ręki po czyjeś
krasna ..ty po co dobrze robiłas ..wziąłaś gooniane praca i tak płacisz aferowi powinoo zostaw robota masz uciekać zagranicy ..to sie juz znika problemy ..widzisz foto no ty bidaa ..
krzysio jak bym miała gdzie (do kogo jechać ) to bym pojechała w ciemno się boję
krzysio mąż i ja po tylu latach razem to jak jedno ciało i wszystko wspólne
krasna ..znasz cejrowski ..wiedział 1 melonów osob PL //prascują zagranicy ...to jest praca na ciarnoo
krzysio mój mąż od 22 lat pracuje w jednej firmie i nikogo nie okrada
krasnalka w ciemno się boję .. Tak masz rację są takie debile że nawet sobie nie wyobrażasz , coś wiem
krasna ..i co 22 lat póznie mezus praca ..czuje złe wyobrazliwe troche i zmeczony