Wpisy 2 507 344 – 2 507 443
2 grudnia 2015 18:35 → 2 grudnia 2015 19:44, 100 wpisów
31,32
27,28
64,65
52,53
32,33
47,48
36,37,38
30,31,32,33,34,35,36,37,38,39
38
27,28
64,65
52,53
32,33
47,48
36,37,38
30,31,32,33,34,35,36,37,38,39
38
krasia pociągiem? jakim? bo wiesz to 2 znaczenia...pociąg czujesz???
emeryt
krasna ..ty tu to czego zyć uzywasz zboczersie ..kasa ..spać ..jesc ..nie masz wiecej to wszyssko
oj krasia ale ci sie dostanie ty niegrzeczna...
dobra to ja sem idem póki jeszcze mogem...
krzysio widac krasia sę boi ciebie...
krasia goła no to fajnie krzyś cię ubierze...
krasia pytanie czyje???
krasna ..ja nie lubie ludzie tak normalny mają chory rozum ..wole jak kiedy spotkać obojetne barbi głucha ...niz tu wiecej wariaty
krasia stringi na rower...
krasia widzisz krzyś woli na migi niz słuchac takich wariatek jak my...
ide bo moje gestapo przyszło...
krasia a to w łózku się gada???
krasia aaa chyba ze migiem...
oj fajnie tu z wami ale dostaniemy bany...
no co ty krasna nie dołuj facetów...
greg w multi nie gram strajk
w mini miałam 3/5 w poniedziałek
w mini miałam 3/5 w poniedziałek
krasna ..patrz TV ifo ..widzisz ilu jest protest ..ty masz mamrota postaw ..piC ..to sie fajnie duzo co robi
krasna ..no trudno ..sejm ..stworzy ludzie biedny masz spać namiot na ziemie i wszyscy i my tez nie jest równo sprawomocny sejm i ludzie
krzysio nigdy w naszym kraju nie będzie dobrze jak okrada się kraj na miliardy i nie ponosi odpowiedzialności
a jak ukradniesz przysłowiową bułeczkę to dostaniesz wyrok
a jak ukradniesz przysłowiową bułeczkę to dostaniesz wyrok
krasna ..jedna barbi kontaktowała do mnie na fb ..polska same du.pa ..gnij polska zarabia za cienko to sie nie łatwo zniknie problemy ..ja tak mysle prawda
ja myślę ze ten bałagan będzie trwał bardzo długo bo PO nie może się pogodzić z porażką
a te chichy i śmiechy to nie przy stoją tak po ważnym ludziom bo to są podobno ludzi z dyplomami wykształceni
krasna ..a ty wiesz ze kiedy zarabia 500 zł na dziecko sejm tak obiecali ..a pózniej i co problem nie prawidłowo odpowiedz ja dobrze wiedziałem w duu ..mam wierzyć to jest zarty
krzysio podobno od kwietnia będą płacić to TY bierz się do roboty
Zuckeberg oda 99% swojego majątku 45miliardow dolarów
krzysio powinni zmienić ustawę i dać tym którym się należy czyli ludziom uczciwie zarabiającym i nie powinni liczyć do dochodów
Krasnalka.
Anasze bogate lachudry dla siebie
krasna ..austrialia ..wiecej 10 x niz tu ... a CCCP 50 x niz tu ...
krasna ..ale jak ty dawno zarobiłaś kasa połowa okrada twoja kasa i połowa jedzenia na dziecko i a reszta za swiatła ..woda i prąd ..nie starczy tyle suma kasa 500 zł
W Australii jest teraz wiosna.
krzysio ja nigdy nie miałam żadnych pieniędzy na dziecko (rodzinnego)
krasna .nie ludzie winny ..tylko winny polityki tak pokazał w gazecie chwali 50 tysiaki zł .a rodzina pracuje za ciezko został 1,200 zł ..dawno bylo stało ... polska ..to sie nazywa swietokradztwo
Dawać losowanie.
Wczoraj rozwiązałem pewną łamigłówkę.
Majpan to: M.....tor.
Majpan to: M.....tor.
Krasnalka matka moich dzieci jest w urzędzie ale jeszcze o tym nie wie