Wpisy 2 501 773 – 2 501 872
24 listopada 2015 17:31 → 24 listopada 2015 18:57, 100 wpisów
Julia gdzie
Rroobbeerrtt-Polacy nastrzelali samolotów w 1940-tym-Teraz pewnie im się nie chce
Korwin Mikke dzisiaj w Parlamencie Europejskim:
https://www.youtube.com/watch?v=XQPggsX1E3o
minutowa wypowiedź na temat biednych
https://www.youtube.com/watch?v=XQPggsX1E3o
minutowa wypowiedź na temat biednych
Nostradamus przewidział koniec świata 25 listopada ale którego roku niewiadomo
Miałem najgorszy pion świata , X czasu wstecz ,
i ta lipa ciągnie się za mną do dziś , i nie może się odczepić
i ta lipa ciągnie się za mną do dziś , i nie może się odczepić
Jak łatwo trafić nieprawdaż
Pasko co powiedział korwin
Vasil.
Możesz spać spokojnie.
Liczby na NIE.
Możesz spać spokojnie.
Liczby na NIE.
Pewnie cos o eutanazji biednych
Robert: powiedział, że biedni mają większy problem niż dostęp do elektryczności... tym problemem jest brak dostępu do kobiet. Kobiety nie chcą wiązać się z biednymi... i pytał czy Unia Europejska również zamierza jakoś rozwiązać ten problem
PakskoWbiłem podany przez Ciebie link>inf.podany film nie istnieje
Abdar alach
pasko czy istnieje jakis programek aplikacja ktora pomaga drukarka zaznaczac kuponiki np przy duzej ilosci ich wyplelniania prosze o info
elo zgrywus byl taki kolego pytal o to wiem ze sa jakies takie programiki
Wiem jak zarobić dużo kasy bende udawl muzułmanina który chce wybudować meczet napisze do bogatych szejków ikasa leci na taki cel dadzą bez pytan
Itu z Korwinem się zgadzam dlatego europa się wyludnia a islamistów przybywa za 30lat nas ziedza
Witaj tomecki!!
No dzisiaj trochę bolą
To jest genialny pomysł na kasę
tomecki: nie znam, nie używam. Może kiedyś... Tak więc już nie będę Ci odpisywał na to pytanie w inny sposób, bo widzę wysłałeś też prywatne wiadomości do mnie.
Tomecki widziałeś nowy filmik z kolejnymi 4x GIGA CASH?
Generalnie też się zgadzam z QrvinemAle z tobą Ronrtrrrttt-nie.Bo gdzie się schowasz jak alkaida przyjdzie pomodlić się w Twoim meczecie???
Turcy maja jaja nikt by ruskiego samolotu niezestrzelil ani amerykani Chińczycy po Europie latali na okroglo inic z Turkami niema żartów
Pewnie kupuia ropę za darmo prawie Isie kreci biznes
kij z tym wygraniem tych 9 baniek w lotto ...żeby chociaz sie zmieścić w pierwszej setce typujacych
Wenezueli litr ropy 1grosz tam każdy tankuie caly bak iplaci grosze
Przynajmniej dobrze wiedzieć że F16 potrafi cos ustrzelić ale to juz stare maszyny amerykanie maia F35
wieza w ksiezyc na fladze nawed a ksiezyc to a;lah i ciapaci sa
A B2 cena 2miliardy dolarów za sztukę Polskę można wyżywić
A B2 pare godzin z Usa jak bombardowali irak
F35 teraz te funkcje spełnia jest tańszy 200-500 milionów dolarów za sztukę
USA wykańcza przyjaciół Binladen też był kumpel jak walczył z ruskimi w Afganistanie
Krasnalka.
Torsan.
Eksplozja w Tunezji w autobusie przewożącym wojskową ochronę prezydenta kraju
Eksplozja w autobusie przewożącym członków wojskowej ochrony prezydenta Tunezji, Bedżi Kaida Essebsi. Nieznani sprawcy zaatakowali pojazd, w którym doszło do silnej eksplozji. Najprawdopodobniej była to bomba. Rzecznik kancelarii prezydenta uznał, że doszło do zamachu.
Eksplozja w autobusie przewożącym członków wojskowej ochrony prezydenta Tunezji, Bedżi Kaida Essebsi. Nieznani sprawcy zaatakowali pojazd, w którym doszło do silnej eksplozji. Najprawdopodobniej była to bomba. Rzecznik kancelarii prezydenta uznał, że doszło do zamachu.
Wojna wisi na włosku ja niemam nic do stracenia ale ludzie inni maja
no własnie Janosiczku podaj pewniaczki to se bunkier wybudujemy...bo tak to uj z tego...
krasnalko źle sie dzieje oj źle...
krasnalko źle sie dzieje oj źle...
Janosiczku a czemu nick zmieniłes???
krasna ..trzeba urodzi dzieci ...jak ty tak mówisz ,,i co terooz urosnie siły zamachu
emeryt
krzysio normalne ze zycie się toczy...ale nigdy nie wiadomo co dzien przyniesie...
gonzo co masz???
krasnalko ja tez tak mówie...nic dobrego te araby nie wróżą...cza tam bombe puscic i bedzie spokój...niech ich rusek wytępi...
krzysio
zaczynam lubić twoje dowcipy
ale niekiedy to nie na miejscu
Nigdy nie wiadomo co nas czeka
zaczynam lubić twoje dowcipy
ale niekiedy to nie na miejscu
Nigdy nie wiadomo co nas czeka
islandorka
chyba masz rację Putinek i Obamek mogli by zrobić porządek
chyba masz rację Putinek i Obamek mogli by zrobić porządek
krasnalka śmigasz cały czas rowerkiem???
krasna ..ooto ..ludzie europy robiom pierwszy śmieciuch fałszu wyplują np arab na kolana bida ..dlatego to sie wojna kasa to jest to stało jak widziałem WWW dawno
krasna ..tak jak ukraina ..pierwszy protest z powodu mała kasa za praca ..janukowicz ,,zarobi wiele kasa ..a póznie wojna ..i dale kolejne teraz ISIS to samo
jak chcą wojny to niech się wybijają
ale co są winni ludzie którzy giną
ale co są winni ludzie którzy giną
niech wezmą se jakiś teren i strzelają do siebie w imię kogo tam chcą
statushnacik
Data rejestracji: 2015-10-18
Ilość postów: 8
14564
wpis nr 937 625
Trafilem dziesiec liczb w multimulti. Moge codziennie trafiac. jest to w 100 procentach mozliwe. Multi jest wielki. ..(takie cudo znalazłam na forum)...?????
Data rejestracji: 2015-10-18
Ilość postów: 8
14564
wpis nr 937 625
Trafilem dziesiec liczb w multimulti. Moge codziennie trafiac. jest to w 100 procentach mozliwe. Multi jest wielki. ..(takie cudo znalazłam na forum)...?????