Wpisy 2 501 396 – 2 501 495
23 listopada 2015 23:00 → 23 listopada 2015 23:59, 100 wpisów
Jak mówię da się to zrobić w sposób jak pisałem.
Zapisujesz wszystkie trójki do pliku i robisz z tego nową bazę danych losowań.
Czyli np. masz w tej bazie losowania:
10,20,30
15,25,45
01,02,03
...........
W każdym losowaniu 3 liczby z 80 liczb.
I taką bazę zapodajesz programowi i liczysz w analizie nr 1 ilość wystąpień poszczególnych liczb
A w analizie nr 8 jak to sobie wyobrażasz... gdzie by się miało to wyświetlać... musiałby być pewnie kolejny przycisk do zliczania. Można by prędzej coś takiego zrobić w analizie nr 20, bo tam można wczytywać uniwersalnie wyniki z innych analiz i dodatkowo analizować... czyli tam byś wczytał sobie te trójki z analizy nr 8 i tam by Ci dodatkowo policzyło.... bo tak to zaraz pasowało to samo zrobić w analizie nr 16,17, itd. A analiza 20 wspólnie wszystko załatwia.
Zapisujesz wszystkie trójki do pliku i robisz z tego nową bazę danych losowań.
Czyli np. masz w tej bazie losowania:
10,20,30
15,25,45
01,02,03
...........
W każdym losowaniu 3 liczby z 80 liczb.
I taką bazę zapodajesz programowi i liczysz w analizie nr 1 ilość wystąpień poszczególnych liczb
A w analizie nr 8 jak to sobie wyobrażasz... gdzie by się miało to wyświetlać... musiałby być pewnie kolejny przycisk do zliczania. Można by prędzej coś takiego zrobić w analizie nr 20, bo tam można wczytywać uniwersalnie wyniki z innych analiz i dodatkowo analizować... czyli tam byś wczytał sobie te trójki z analizy nr 8 i tam by Ci dodatkowo policzyło.... bo tak to zaraz pasowało to samo zrobić w analizie nr 16,17, itd. A analiza 20 wspólnie wszystko załatwia.
dwie trojki na jednym kuponie trafilem w mini10 zakladow z maszyny mialem
Na 14: 3,7,14
37,43,73
3,37,73
7,37,43
4,10,20
20,21,22
42,53,64
78,79,80
37,43,73
3,37,73
7,37,43
4,10,20
20,21,22
42,53,64
78,79,80
bolek ..ja nie mam nic co chwale tak samo jak ty profil ..ja ukradnie twój 1/1 i co moze zdarzyć przegrooćć
Ewentualnie jeśli to będzie mniej niż 1000 zakładów, to można by to też zrobić tutaj na stronie: http://www.multipasko.pl/typowania/multi-lotek/stale.htm
Można podać tutaj 1000 zakładów linijka pod linijką (np. wkleić) i przeliczy je wszystkie. Podobnie można by zrobić aby przeliczył ilość liczb w podanych zestawach.
Można podać tutaj 1000 zakładów linijka pod linijką (np. wkleić) i przeliczy je wszystkie. Podobnie można by zrobić aby przeliczył ilość liczb w podanych zestawach.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Slawomir-Sierakowski-o-prof-Glinskim-minister-braku-kultury,wid,17995392,wiadomosc.html
majpanie ..a ty bierzesz programy multipariski ...a powiedz tu bedziesz grał prawdziwe w pintol real TS
Majpan >>> to nie jest trudne, jeżeli masz tabelę, w której spisujesz wyniki losowań przez dłuższy okres czasu.W "narzędziach głownych" wybierasz "sortuj i filtruj" - wybierasz liczbę 25 i ją filtrujesz w dowolnym okresie czasu.Potem z funkcji fx sprawdzasz ile liczb i kiedy spotykają się z liczbą 25 i masz gotowe wyniki.
majpanie ..ja wiem ..ty tak siedzisz i duzy stresy obok TS nie pojedziesz do TS
I oczywiście kochane linie:
9,10,11,13,14,15
29,30,31,32,34,40
50,51,52,53,55,56
59,60,61,62,63
66,67,68,69,70
71,72,74,78,79
9,10,11,13,14,15
29,30,31,32,34,40
50,51,52,53,55,56
59,60,61,62,63
66,67,68,69,70
71,72,74,78,79
2 trojki w mini na jedym kuponie. skan w profilupozdrawiam
nie ma sie czym chwalicpoprostu chce pokazac ze czasem idzie nawet upolowac 2 trojki w jdnym kuponie.mimo ze w mini bardzo ciezko jest te 3/5 trafic
Majpan - to nie wiem rzeczywiście o co Ci chodzi ! Ale jeśli masz np. liczbę 25 w dowolnych, wybranych przez Ciebie trójkach, to korzystając z funkcji "fx" możesz zobaczyć ile razy występują w całości w dowolnym okresie czasu - wyznaczonym przez Ciebie.
julia ..masz ładniejsza twoja głowa okrągła i włosy czarnucha ...ja mysle jesteś troche grubaska
bym wieczial to bym sysema wyslal moze 4 by wpadlo.ale kto to wiedzial....
systema*
Za cały długi okres gry w różne Lotto już znam sposób na pewną wygraną. To takie proste ! ! !
Wystarczy tylko skreślić właściwe liczby - i po sprawie !
Wystarczy tylko skreślić właściwe liczby - i po sprawie !
majpanie ,,ty tyle gacie .>>.nr 8 <<< i rozumu pomieszane ..ale co takiego ..nic nie mozesz postawic co grasz
No cóż-Zasłaniasz bużkę jak byś miała wadę wymowy,ale chyba kuzynką Krzysia nie jesteś???
Witam, serdecznie wszystkich :-),
Jestem tu nowy.
Jestem tu nowy.
Multiparisa nie mam - Pasko z własnej woli czy nie nasyła mi pełno śmieci - i nie mogę w tym programie do końca skorzystać z jego możliwości. Jutro jadę uwolnić laptopa ze śmieci - a potem zobaczymy !
M, wiedziałam! że liczysz na multi pairs mózgu Ty
i 44 wyleciało i co trzeba było 4/4 x10
i 44 wyleciało i co trzeba było 4/4 x10
>>L ...widzisz majpanie wyobrazał na ciebie ,,i szuka tu nowa niunia 20 latka
Czy możecie polecić jakis programik do nadrukowywania gotowych zestawów wygenerowanych z mulipairs na kuponach ?
Do Gregora - nowego.Raczej nie pogadasz , ja też myślałam podobnie,że się załapię tu do pogaduszek ale szanse marne.Powodzenia !
Kasandra dzięki za info widać tu starzy wyjadacze tylko ;-) zamknięty krąg.
Gregor rozmawiają tylko między sobą, jak zgrana paczka.
Tomiecki zawróciłam sobie duuu...pę giełdą i nie typuję bo muszę się zrelaksować
jeszcze się odzywam - Gregor - pisz wcześniej, nie tak późno,wszyskim oczy się kleją
ja nie znam zadnego programiku gdzie wklejasz i calibrujesz drukarke i ci kuponiki zaznacz
Może nie widzą naszych wpisów
Gregor - widzą , widzą .Przecież my widzimy
Do Gregora Zrezygnowałam z tych wpisów, jednak często wchodzę bo gram i korzystam z tej strony
K>> to nic dla mnie nie oznacza, też miałam tu zdjęcie nie jedno i dużo więcej komentarzy
julia ..ale co widzisz ..co dziwiłaś ..nie wiem czyli dorosły człowiek tu piszą jak małe dziecko ..
Monsiu dzieki juz będę wiedzial , tylko napisz o której wstajesz, co bym wiedzial o której pisać .
Tomecki72 dzieki za Odp ale musi byc cos takiego nawet w excelu ?
Nikt nie zna?
Nie chce mi się wyważać otwartych drzwi, chyba że są zamknięte to otworze
Tomecki72 dzieki za Odp ale musi byc cos takiego nawet w excelu ?
Nikt nie zna?
Nie chce mi się wyważać otwartych drzwi, chyba że są zamknięte to otworze
Ja też się zastanawiam czy Krzysio naprawdę jest taki "kali jeść" czy może jest normalny a tu tylko sobie jaja robi z ludzi a przed kompem pęka ze śmiechu
Kasandra masz racje stronka super i programik the best tylko tej kropki nad i brakuje z tymi kuponami
julia ..nie wiem jaki troche dziwne ..pisz dalej .. pochwal sie troche nie wiecej
wiem bo kiedysz szukalem ale znalazlem platne programy trzeba skalibrowac drukarke do kuponow zeby np 5 drukowal w polu 5 itp i nie kazda drukarka sie da chyba
PASKO moze wie cos o takim programiku do zaznaczani kuponikow
Ja znalazłem 16 zakładów online, generuje pdf ale przydałby sie uniwersalny
Napisałem na profilu fb do Pasko ale cisza
M, właśnie trzeba było przywitać koleżanki tak wiesz w Twoim stylu mnie to nie ominęło <<chrzest)>>
>>L ..majpanie ma dwa tapety niunia ijuz przyklejone na sciana i tak sam siedzi zboczku
majpanie ..no pieknie dawałeś serduczku .. a spotkasz i co nie jedziesz