Wpisy 2 497 503 – 2 497 602
19 listopada 2015 14:18 → 19 listopada 2015 17:47, 100 wpisów
Dziś warto też wziąć Lotka, Ekstra pensję, multivabank i o ile jeszcze jest w sprzedaży kocham cię (zgubiłam informację czy aby już nie wycofana)
grzesiu senne zosały 10 11 31 53 29 a z tajniaków co wpadaja czesto...16 61 48 39 74...jak chcesz kradnij...
możliwe też 1-10...
belcia tradycyjnie 1 11 12 koncówki...
dancia zara coś podkradnę= też mi się to 1-10 widzi; wczoraj widzaiłem u jolki graczkę 1-9+ za podwójną stawkę
belcia dziś w keno chodzą 4ki, w mm by ły 4ki- weź z końcówką 4
belcia dziś w keno chodzą 4ki, w mm by ły 4ki- weź z końcówką 4
dobra idę budę mam koło domu na drugiej ulicy ale mija ulubiona troszke dalej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 20 000 zł
2 497 373. Majpan 2015-11-19 (08:13)
50,50,50,
62
38
01
21,62,74
21,62,77
28,62,47
21,62,28
9,62,74
9,62,77
50,50,50,
62
38
01
21,62,74
21,62,77
28,62,47
21,62,28
9,62,74
9,62,77
WitamLinia 2 3/5,linia3 3/5,linia4 3/5,linia 5 2/5,linia6 4/5,koszt10zl,wygrana
42zl
42zl
63,64,65,66,74,76 67,68,69,73,77,79Po losowaniu,jak zdążę to wrzucę linie na Mini
2 497 470. leszek19 2015-11-19 (14:04)
a kto to widział??
Ktoś coś wie za dużo
a kto to widział??
Ktoś coś wie za dużo
Cześć byłem u wujka i dziadka powozić drzewo do piwnicy. Jak przyjechałem nikt nie otwierał a drzwi były zamknięte. Mówię sobie chyba nikogo nie ma. I dzwonie aż i drugi raz nikt nie otwiera, mówię może nikogo nie ma, to podszedłem od drogi i zapukałem a zaraz dziadek zawołał Krzysiu czy jakoś tak. No i powoziłem drzewo najpierw mokre z palety a potem mówię toć źle zrobiłem gdzie mokre trzy taczki i wyrzuciłem na zewnątrz i powoziłem z szopy 8 taczek. A jak wujek z ciocią przyjechali to kazał jeszcze z innej szopy gdzie są przewieść bo mówił że stare to jeszcze spróchnieje drzewo. Pomogłem zapakować mięso dla cioci na samochód a potem powoziłem jeszcze 4 taczki. A teraz piję harnasia w puszcie i wezmę się za naukę bo w weekend mam zjazdy na uczelni w auli będą znowu wykłady jak posłowie siedzimy prawie. I robię testy i czytam notatki z 3 przedmiotów ważne do oceny brane będą a dla najlepszych będą medale szkoły i stypendia oraz nagrody. A i ciocia dobry obiad dała kotlety mielone dwa zjadłem, ziemniaki i buraczki a mama zrobiła schabowe z świniaka. Ale się najem a mówiłem że nie będę tyle jadł bo zacząłem tyć od jakiegoś czasu, bo jak grałem w ubiegłym roku miałem poniżej 80 kg w tenisa czy piłkę nożna a jeszcze Święta to aż strach myśleć co będzie jak tryb domowy się prowadzi teraz. W końcu ważę 86 kg a wy gdzie pracujcie czekam jak potem na dobrą ofertę pracy to przyjmę. Kolejka dla wszystkich na zdrowie.
Nieśmiała trochę....30...30...30
21,18,50
25,18,50
21,41,50
21,73,50
6,53,50
Jak ktoś coś wie więcej to śmiało
21,18,50
25,18,50
21,41,50
21,73,50
6,53,50
Jak ktoś coś wie więcej to śmiało
Krzysiek ale masz życie umnie też drzewem palimy
krzysio c reszta mp
krzysio c opisal caly swoj zyciorys
a jak tam matura krzysio c bo dawno mnie nie bylo
a trzymam kciuki za ciebie
krzysio c opisal caly swoj zyciorys
a jak tam matura krzysio c bo dawno mnie nie bylo
a trzymam kciuki za ciebie
wasyl ...co sie stało 2 miesiecy temu nie wróciłeś MP a czyja wina dokładnie
krzysio bylem na operacji krego-słupa+ rechabilitacja
majpan ano wrocilem na stale
majpan ano wrocilem na stale
Ha ! Kogo to moje oczy widzą!!!
Wasyl milioner! kopa lat
Co za dzień!
Dzisiaj jeszcze właśnie dzisiaj się dowiedziałem że w Polsat na święta nie zawiedzie . -Będzie "kevin sam w domu". (wigilijny wieczr.
Coż za dzień..
Wasyl milioner! kopa lat
Co za dzień!
Dzisiaj jeszcze właśnie dzisiaj się dowiedziałem że w Polsat na święta nie zawiedzie . -Będzie "kevin sam w domu". (wigilijny wieczr.
Coż za dzień..
monet no ba
dziki x2
a mam pytanko do posiadaczy mikrofali
czy zauwazyliscie ze produkty podgrzewane w mikrofali mają kwaskowy posmak
np gołabki lub fasolka po bretonsku
oczywiscie swojsjskiej roboty
nie wiem czemu
czy zauwazyliscie ze produkty podgrzewane w mikrofali mają kwaskowy posmak
np gołabki lub fasolka po bretonsku
oczywiscie swojsjskiej roboty
nie wiem czemu
odpiszcie potem poczytam bo idę na maryskę leczniczą popykać
Wiem znowu długi tekst ale co zrobić to takie normalne w moim przypadku a piwo oby wam się powodziło. A co zamówiliście u Św Mikołaja bo mama ma kupić mi telefon komórkowy nowy w końcu otrzyma emeryturę 60 lat skończone w końcu. To za to że zdałem maturę taka no nagroda choć zrobiłem to oczywiście dla siebie żeby mieć. Mam ochotę na smartphone a mi jakiego doradzicie ? Tak w cenie 800 zł coś około. Bo miałem na samym początku Sagema MyX5-2V potem Sony Erikssona Cyber Shot i teraz mam ponad 3 lata na kartę Samsunga Galaxy Mini a wy ? Może doradzie mi jakiego wziąć ? Bonda ładny jest nawet.
wasyl-piaski a no zdałem widzisz 5 próba ale zdałem wiesz jeszcze miałem korepetycje u tej pani co przedtem i robiłem arkusze chyba z 10 i wiele zdań i dało radę. Choć tak na styki wiesz w punkt trafiłem 30%.
wasyl a co sie stało kregosłupa ...a co uderzył w kopalnia chyba wegiel uderzył
wasyl
wczoraj jadłem tak fasolkę po bretońsku i nie była kwaskowa
wczoraj jadłem tak fasolkę po bretońsku i nie była kwaskowa
bole ..deej spookuj TS ..graniom ..aby np grać to sie nic nie przywiezieć kasa aby przegra i samobuja
Pasko. Dlaczego nowy bonusik to 20000 a nie 30000 skoro od 3 losowań od ostatniej głównej wygranej 10/10 z 17.11.2015 z 21:40 nie trafiono 10/10?
Działa ta stara komórka moja pierwsza bo ładuje się teraz a ma z 10 lat, nie była używana chyba od 18 września 2012 roku. Filmiki są stare na niej zachowane Sagema.
gaja mama sama powiedziała że chce mi kupić na prezent, ty się nie martw jak też coś kupię rodzicom mam honor.
Hej. Bonus rośnie średnio 8 do 9 tysięcy co losowanie. Dopiero gdy jest powyżej 30 000, to wskakuje taka informacja. Pozdrawiam
Pasko co tam u ciebie słychać ? Bo u mnie może jak czytasz pewnie już się dzieje.
Panie Januszu na zdrowie.
gaja,,,,a dzisiaj ...nic kontaktowałaś wiesz kto 13maxa ..ja widze za długo nie wracał tu
Panie Januszu jest tam pan ?
do tych skarpet i książki proponuję dołożyć na Mikołaja czapkę, szalik koniecznie Realu Madryt i rękawiczki
Pasko Pasko Pasko to prawda co oni wypisują ja pana przecież lubię i szanuję.
Dodaj kolorytu na tej stronie, może nie zawsze wypisuje potrzeba rzeczy ale jest nie tak szaro.
zgrywcio ja tam zawsze lubiłam dostawac książki i nadal się cieszę jak ktos mi ową książkę ofiaruje..a z tymi skarpetami chodziło mi o to aby poprosić o coś niedrogiego (skarpety są przykładem)....moim rodzicom się nie przelewało i ja nigdy nie miałam wygórowanych oczekiwań.....ale jak kogoś stać to proszę bardzo, nic mi do tego
https://youtu.be/Hk-8aeRbxGM
Zdrapkomaniak
tak długo będziesz wklejał,aż dostaniesz bana od Pasko i już nic nie wkleisz .
tak długo będziesz wklejał,aż dostaniesz bana od Pasko i już nic nie wkleisz .
doktor2p
Wlaśnie.
Wlaśnie.
2 497 582. tomecki72 2015-11-19 (17:23)
daja ludzie rozne linki
Ale nie ciągle te same.
daja ludzie rozne linki
Ale nie ciągle te same.
dawac cyferki na mini na dzis a nie zdrapkomaniakami sie zajowac
Daje link bo trzeba się wybić
Zawsze przy założeniu kanału ciężko i widzą a wklejam link emerytka46 nie co 5min tylko co jakiś dłuższy czas bo są nowi ludzie na czacie i może łapka w górę będzie albo subskrybcja co dla Nowego kanału jest bardzo ważne
No wiem... Ale 10tyś to jest niemożliwe
Ile masz wyświetleń