Wpisy 2 496 773 – 2 496 872
18 listopada 2015 17:03 → 18 listopada 2015 17:46, 100 wpisów
PiS rządzi
skorzysta na tym patologia bo co rok to prorok i funduszy im braknie ,a jak znamy życie to te dzieci tego nie zobaczą pieniążki pójdą na co inne
dusia ,,a ty mocno wierzysz 500 na dziecko ..nie bardzo dobrze to jest mocno bida kraj
tylko zawsze na kazdych mistrzostwach poziom gry podnosi sie o poprzeczke wyzej
dusia najpierw zapoznaj się dobrze kto te 500 zł na dziecko dostanie a potem cokolwiek polemizuj
najpierw napchaja swoje kieszenie a jak beda za male, to wtedy cos dadza obywatelom
następny wariat Vasil gdyby PO wygrało to już niedługo uchodźcy mieszkali by obok ciebie
maykon a co może nieprawdę piszę zobacz co dzije się w opiecce społecznej
Ani pis ani po
Bo to stare trupy są które cały czas się wsysają jak kleszcze
Bo to stare trupy są które cały czas się wsysają jak kleszcze
nie wiem co dzieje się w Opiece Społecznej bo tam nie pracuje, wiem, że pieniądze dostaną ci, którzy są w formalnym małżeństwie
dusia ..np jak 400 zł na dziecko ..lepiej zostaw tam do rzeznika jak wszyscy kraj
górnicy powoli zaczynają dostawać swoje ciężko zarobione pieniądze i jeszcze powoli rząd im zwraca zaległe, a za PO to polikwidowaliby kopalnie alo sprzedali prywaciarzom
A to co Szydło gada to ..mhm
500 zł na dziecko,chyba w 2019 roku
Jak wyciągną te trupy nogi
500 zł na dziecko,chyba w 2019 roku
Jak wyciągną te trupy nogi
maykon ja już swoje lata przeżyłam i swoje wiem ,szkoda mi tylko tych dzieci
dusia nic ci nie zarzucam, po prostu ja wierze, że te pieniądze nie dostaną ludzie z patologicznych rodzin, tylko ci, którzy ich naprawdę potrzebują a opieka społeczna powinna wtedy większe kontrole robić u tych małżeństw, którzy starają się o te pieniądze.
To się będzie tak cały czas kręciło
Pierw PO potem PIS potem będzie PO i PIS
A co do wyników głosowania to ani PO ani PIS nie otrzymali tyle głosów ,wolne mandaty otrzymali po prost .Część głosów tzn 'pustych' i tak jest co głosowanie.
Pierw PO potem PIS potem będzie PO i PIS
A co do wyników głosowania to ani PO ani PIS nie otrzymali tyle głosów ,wolne mandaty otrzymali po prost .Część głosów tzn 'pustych' i tak jest co głosowanie.
dusia ..miałaś tam urodzić CCCP ..wiecej kasa dają 25 x niz w PL
Vasil weź się idź lepiej napij bo już gadasz jakieś farmazony, spójrz na sondaże powyborcze, chłopie przejrzyj na oczy wreszcie jak inna banda POwców
nie wiem czy w Polsce można się doszkolić na szamana ? jak bym się doszkolił to pewnie bym więcej wiedział
'Sondzie wyborczej' Puknij się w łeb człowieku.
Jesteś bardzo mądry wierząc w to co ci wcisną media
Jesteś bardzo mądry wierząc w to co ci wcisną media
sam w to nie wierzysz ,świstek z urzędu stanu cywilnego nie wystarczy .
dusia ..np ty tu PL ..nmiej zarabia ,,dzieci juz urosnie dorosły bedzie nosic patalog ..jak bedziesz wiedzieć pózniej czasy
po nas oszukalo mowilo ze jest ladnie pieknie, tylko popadalismy w kryzys i zadluzenie, a z emeryturami juz nie mowic
PO wprowadziło Polske w bagno a nowy rząd musi to naprawić i zdobyć zaufanie wyborców
Sonda wyborcza i wierzy
Bo Pokazali,a czy ty masz mózg?
Co głosowanie to samo pis po pis po..
I ty w to wierzysz ta?
Oczy masz zaklejone?
Bo Pokazali,a czy ty masz mózg?
Co głosowanie to samo pis po pis po..
I ty w to wierzysz ta?
Oczy masz zaklejone?
no wlasnie i na niego bedzie teraz spadac wieksza odpowiedzialnosc
dusia ...czemu ty masz dzieci ..jeszcze tak ciąglesz graC TS ,,czyli nie jesteś bogato o boze tyle problem
angierski kraj nie upadnie, tylko nowy rząd tak jak mówisz musi reformować, podatki większe na banki i supermarkety
no podatki dla bankow oczywiscie bo oni duzy kapital robia na polakach, stopy procentowe sa duzo wysze niz na zachodzie a supermarkety wyprowadzaja pieniadze za granice
krzysio mam dzieci ,nie jestem bogata ,a gram bo mam taki kaprys ,tak jak każdy na tej stronce
tzn NFZ nie zniknie całkowicie, ale nie będą odprowadzać aż tyle składek co wiąże się z wyższymi zarobkami
angierski i tu teraz trzeba wspomnieć kto do takiego stanu rzeczy doprowadził?
Masz zobacz sobie
Bo ty masz oczy wiecznie zaklejone maykon https://youtu.be/C_pdqq8jiQU
Bo ty masz oczy wiecznie zaklejone maykon https://youtu.be/C_pdqq8jiQU
ludzie zyja w innym swiecie troche odrealnionym od rzeczywistosci
Zobacz sobie niedowiarku
Dowody przedstawione przez pewną osobę na to że te 'Wybory' które się odbyły w tym roku.
Były ustawione :'
Że seria głosów pustych wpadło do większych parti (PO PIS)
Dowody przedstawione przez pewną osobę na to że te 'Wybory' które się odbyły w tym roku.
Były ustawione :'
Że seria głosów pustych wpadło do większych parti (PO PIS)
nieco połowa Polaków poszła na wybory a ty śmiesz wierzyć, że oszukane są wybory?
maykon
Skąd ty się wziąłeś?
Gdzie ty żyjesz ? W jaskini?
Że ty nic nigdy nie wiesz i wierzysz w to co jest w tv
'Bo są sondy wyborcze'
To maykon jest przekonany iż wybory odbyły się w 100% poprawnie
Skąd ty się wziąłeś?
Gdzie ty żyjesz ? W jaskini?
Że ty nic nigdy nie wiesz i wierzysz w to co jest w tv
'Bo są sondy wyborcze'
To maykon jest przekonany iż wybory odbyły się w 100% poprawnie
przecież ten gość pokazuje pod koniec identycznie to samo co oficjalnie wskazała PKW
To nie jest czat polityczny tylko o grach chyba zapomnieliście a co do waszych wypowiedzi to jedno napisze czy ci będą czy tamci to jeden hu... I tak juz cala polska jest sprzedana i rozkradzioną. A za dużo nam nie dadzą jak zawszę
Vasil gdyby wybory były LEWE to byłoby mnóstwo zgłoszeń nie tylko od komisji ale od samych obywatelów
A ja sie nie zgadzam: za leki niech zapłacą sami!!!!
dusia ..zobacz ,,
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/swiat/sprzedam-corke-mlodsza-w-pakiecie/l6g3y
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/swiat/sprzedam-corke-mlodsza-w-pakiecie/l6g3y
Vasil i co ten gość z filmiku obudził się teraz? zaraz po wyborach? PO przegrali a on nagrywa filmik, że coś jest nie tak. Ja pier*ole, k**wa mać! Śmiech na sali!
Bo pokazali mu sonde to on wierzy xD
Nie no nie wiem jak to mam nazwać
Głupota ludzka nie zna granic
Czasem jak tu na MP się odezwie jakiś typ to serio
Albo zacznie gadać głupoty albo jeszcze się samemu oszukiwać.
To że CAŁY CZAS co głosowanie jest PO i PIS jest wystarczającym dowodem na to że wybory nie są w 100% takie jakie powinny być :'
Chyba nie zagłosowali by kolejny raz na partie która gówno robi
Czy ty masz mózg?
Widzą że jest ch ujowo i znów głosują na PO bądź PIS?
Nie no nie wiem jak to mam nazwać
Głupota ludzka nie zna granic
Czasem jak tu na MP się odezwie jakiś typ to serio
Albo zacznie gadać głupoty albo jeszcze się samemu oszukiwać.
To że CAŁY CZAS co głosowanie jest PO i PIS jest wystarczającym dowodem na to że wybory nie są w 100% takie jakie powinny być :'
Chyba nie zagłosowali by kolejny raz na partie która gówno robi
Czy ty masz mózg?
Widzą że jest ch ujowo i znów głosują na PO bądź PIS?
nie powiedziałem że WIERZE w SONDAŻE i ty mi to wmawiasz, ja napisałem spójrz na sondaże powyborcze i tych sondaży nie przeprowadzają media! czy to tak trudno zrozumieć?
Twoje wypowiedzi mam czytać?
Gadasz cały czas o tym samym
'Sonda była i jest 100% dowód'
Gadasz cały czas o tym samym
'Sonda była i jest 100% dowód'
Vasil najpierw zdejmij te klapki z oczu... potem pogadamy... a no i poza tym życzę wysokich wygranych!
W celu rozładowania napięcia proponuję liczby mm
19,23,34,54,58,59 - które wybrać?
19,23,34,54,58,59 - które wybrać?
To ty chyba nie wiesz co sam piszesz
Spójrz pare wpisów w górę
Pisałeś coś o sondzie nieprawdaż?
Spójrz pare wpisów w górę
Pisałeś coś o sondzie nieprawdaż?
Nie wiem,zacznij pisać z sensem.
Bo ty piszesz to a potem to.
Klapki na oczach to jedynie kto ma to ty
Bo ja wiem że PO i PIS nie dostali tyle mandatów.
Nie mieli tyle głosów
Wystarczy przeczytać wpis 859
maykon dla ciebie zalecam przeczytania tego wpisu z 6 x bo ty czytać ze zrozumieniem nie potrafisz
Bo ty piszesz to a potem to.
Klapki na oczach to jedynie kto ma to ty
Bo ja wiem że PO i PIS nie dostali tyle mandatów.
Nie mieli tyle głosów
Wystarczy przeczytać wpis 859
maykon dla ciebie zalecam przeczytania tego wpisu z 6 x bo ty czytać ze zrozumieniem nie potrafisz