Wpisy 2 496 708 – 2 496 807
18 listopada 2015 16:18 → 18 listopada 2015 17:17, 100 wpisów
Muszę się zastanowić.
Kiedy losowanie ?
angierski ten zlot mlodych to ala pielgrzymka mlodych dewot i dewotow czy cos normalnego
popieram bardzo dobre przemówienie Pani premier bo w obiecankach to oni są najlepsi
Krzysztof c to nie o tobie mówią że Krzysztof zoatał już multi multi milionerem?
4 zdrapki GIGA CASH zapraszam do oglądania
https://youtu.be/Hk-8aeRbxGM
https://youtu.be/Hk-8aeRbxGM
ale nie martw sie, jakby co pamietaj najlepsza panienka to wlasna ręka
oto prosty przykład jak dwie osoby mogą zbić majątek na dzieciach
od kiedy to sie dzieci robi no tak zapomnialem niektorzy mieszkancy ciemnogrodzkiej polski do dzis wierza ze dzieci bociek przynosi cos jak ci dwaj z filmu glupi i glupszy 2
dzisiaj moge wam co najwyzej sprzedać parę numerków do multi od samego Świętego Erosomana
wtedy mozna zaatakowac buka bo zhakowac to jeszcze daleka droga
chyba juz tak latwo nie bedzie, ale ostanio mielismy duzo sczescia
angierski co to za zlot mlodych cos normalnego jakies koncerty muzyczne???
swiatowe dni mlodziezy koncert organizowany pod patronatem watykanu
podzial na koszyki kogo typujecie
http://www.90minut.pl/news/259/news2591597-ME-Podzial-na-koszyki.html
http://www.90minut.pl/news/259/news2591597-ME-Podzial-na-koszyki.html
witam KTOŚ RANO TU PISAŁ że jak pobierasz zasiłek to te 500 się nie należy
nuda i tyle bo bym musial sie wypowiedziec ale nie bede taki nie bede obrazal tyle jest lepszych zajec ale ok jak kto woli ja bym wolal na sianie z 2 dziewczynami ten tego ten ale ME cos wspanialego lepszego
gryks76 mówisz na kogo trafi Polska w grupie? czy kto wygra Euro?
angierski w Euro to pierwszy raz w historii bo 3 razy tylko Polska grała na Euro
wg mnie polska wyjdzie z grupy stawiam w ciemno ze dojda co cwiercfinalu wyzej pisalem swoje typy
wcale nieprawda, jak pierwszy mecz z silniejsza druzyna to potem moga wygrac
dusia ...dokładnie ja mam troje małych wieć dostanę 1500 bo dochód nie przekracza
angierski jak pierwszy mecz się wygra to później w teorii jest łatwo, jak polska wygra pierwszy mecz to niech trzyma wynik i oby drugiego nie przegrała
mam nadzieje ze wkoncu polska bedzie liczyc 40 mln obywateli jak nie zbankrutujemy na system wydatkow publicznych
gryks76 jakie typy by nie były to są finały 24 zespoły i aby zostać mistrzem trzeba pokonać lepszych od siebie
oni niech ta forme co maja teraz trzymaja do mistrzostw szkoda ze teraz nie moga byc te mistrzostwa
gryks76 też im tego życzę, z formą różnie bywa... do ME jeszcze daleko, sezon trwa, a kontuzje się przytrafiają
no dobra, w kazdym razie niech najlepsi w kadrze pokaza ze sa najlepsi
PiS rządzi
skorzysta na tym patologia bo co rok to prorok i funduszy im braknie ,a jak znamy życie to te dzieci tego nie zobaczą pieniążki pójdą na co inne
dusia ,,a ty mocno wierzysz 500 na dziecko ..nie bardzo dobrze to jest mocno bida kraj
tylko zawsze na kazdych mistrzostwach poziom gry podnosi sie o poprzeczke wyzej
dusia najpierw zapoznaj się dobrze kto te 500 zł na dziecko dostanie a potem cokolwiek polemizuj
najpierw napchaja swoje kieszenie a jak beda za male, to wtedy cos dadza obywatelom
następny wariat Vasil gdyby PO wygrało to już niedługo uchodźcy mieszkali by obok ciebie
maykon a co może nieprawdę piszę zobacz co dzije się w opiecce społecznej
Ani pis ani po
Bo to stare trupy są które cały czas się wsysają jak kleszcze
Bo to stare trupy są które cały czas się wsysają jak kleszcze
nie wiem co dzieje się w Opiece Społecznej bo tam nie pracuje, wiem, że pieniądze dostaną ci, którzy są w formalnym małżeństwie
dusia ..np jak 400 zł na dziecko ..lepiej zostaw tam do rzeznika jak wszyscy kraj
górnicy powoli zaczynają dostawać swoje ciężko zarobione pieniądze i jeszcze powoli rząd im zwraca zaległe, a za PO to polikwidowaliby kopalnie alo sprzedali prywaciarzom
A to co Szydło gada to ..mhm
500 zł na dziecko,chyba w 2019 roku
Jak wyciągną te trupy nogi
500 zł na dziecko,chyba w 2019 roku
Jak wyciągną te trupy nogi
maykon ja już swoje lata przeżyłam i swoje wiem ,szkoda mi tylko tych dzieci
dusia nic ci nie zarzucam, po prostu ja wierze, że te pieniądze nie dostaną ludzie z patologicznych rodzin, tylko ci, którzy ich naprawdę potrzebują a opieka społeczna powinna wtedy większe kontrole robić u tych małżeństw, którzy starają się o te pieniądze.
To się będzie tak cały czas kręciło
Pierw PO potem PIS potem będzie PO i PIS
A co do wyników głosowania to ani PO ani PIS nie otrzymali tyle głosów ,wolne mandaty otrzymali po prost .Część głosów tzn 'pustych' i tak jest co głosowanie.
Pierw PO potem PIS potem będzie PO i PIS
A co do wyników głosowania to ani PO ani PIS nie otrzymali tyle głosów ,wolne mandaty otrzymali po prost .Część głosów tzn 'pustych' i tak jest co głosowanie.
dusia ..miałaś tam urodzić CCCP ..wiecej kasa dają 25 x niz w PL
Vasil weź się idź lepiej napij bo już gadasz jakieś farmazony, spójrz na sondaże powyborcze, chłopie przejrzyj na oczy wreszcie jak inna banda POwców
nie wiem czy w Polsce można się doszkolić na szamana ? jak bym się doszkolił to pewnie bym więcej wiedział
'Sondzie wyborczej' Puknij się w łeb człowieku.
Jesteś bardzo mądry wierząc w to co ci wcisną media
Jesteś bardzo mądry wierząc w to co ci wcisną media