Wpisy 249 532 – 249 631
17 marca 2011 11:41 → 17 marca 2011 13:51, 100 wpisów
to rozumiem ze np. jak mam na kuponie 3 zaklady na 5 skreslen i trafiam wszystkie lacznie 2100zl to juz mi nie wyplaca, ale jak kazda 5 wysle na osobnym blankiecie wowczas kazda po 700zl to wyplaca??
i co w tym najlepsze, żę jeżeli wygrana przekroczy 2280zł to jeszcze pobiorą od niej podatek! lepiej więc wysyłać na kilku kuponach
hahaha dobre sobie
to wysylam od dzis kazda na osobnym i niech sie bujaja jak trafie
to wysylam od dzis kazda na osobnym i niech sie bujaja jak trafie

<matti>>>
zgadza się, ale chyba ważniejszy jest:
3. W punktach sprzedaży nie są wypłacane wygrane pieniężne.
pzdr
zgadza się, ale chyba ważniejszy jest:
3. W punktach sprzedaży nie są wypłacane wygrane pieniężne.
pzdr
na to tez wlasnie zwrocilem uwage,
ale co rozumieja pod pojeciem punkt sprzedazy?np.stacja benzynowa?
ale co rozumieja pod pojeciem punkt sprzedazy?np.stacja benzynowa?
oraz to:
3. Przystąpienie do Lotto w punkcie sprzedaży następuje poprzez złożenie dyspozycji określonej w § 5 ust. 2 wyłącznie z wykorzystaniem karty âmetodą chybił trafiłâ i wpłaceniu odpowiedniej stawki za każdy zakład prosty oraz dokonaniu 25% dopłaty do stawki.
pzdr
3. Przystąpienie do Lotto w punkcie sprzedaży następuje poprzez złożenie dyspozycji określonej w § 5 ust. 2 wyłącznie z wykorzystaniem karty âmetodą chybił trafiłâ i wpłaceniu odpowiedniej stawki za każdy zakład prosty oraz dokonaniu 25% dopłaty do stawki.
pzdr
u mnie w miescie zawsze obowiązywała ta zasada... wygrane wypłacali tylko w samych kolekturach... jeżeli kolektury była połączona już ze sklepem czy stacją benzynową to wypłacali jedynie max 200zł
Wszyscy tu pytają o pewniaki liczb, które wystąpią. A ja mam odwrotne pytanie - poproszę o pewniaki liczb, które nie wystąpią?

32:
6) punkt sprzedaży â miejsce, w którym dokonywana jest wyłącznie sprzedaż dowodów udziału w Lotto wyłącznie z wykorzystaniem specjalnych kart "metodą chybił trafił",
7) karta "metodą chybił trafił" â specjalna karta umożliwiająca kupno przez gracza dowodu udziału w Lotto w punkcie sprzedaży,
6) punkt sprzedaży â miejsce, w którym dokonywana jest wyłącznie sprzedaż dowodów udziału w Lotto wyłącznie z wykorzystaniem specjalnych kart "metodą chybił trafił",
7) karta "metodą chybił trafił" â specjalna karta umożliwiająca kupno przez gracza dowodu udziału w Lotto w punkcie sprzedaży,
na stronie lotto:
http://serwis.lotto.pl/files/183/4ac0712459efe/Regulamin_LOTTO_2011.pdf
pzdr
http://serwis.lotto.pl/files/183/4ac0712459efe/Regulamin_LOTTO_2011.pdf
pzdr
czyli niebede mogl przeznaczyc wygranej w punkcie sprzedazy na pocet kolejnych kuponow ktore mam zamiar odrazu wyslac
tylko zaplacic normalnie a z kuponem wygranym udac sie do kolektury??
bedziesz mógł przeznaczyć kupon na dalszą grę, nie będziesz mógł jedynie wypłacić wygranej
kolektura: wolno stojąca budka TS
punkt sprzedarzy: stacja benzynowa, sklep, kiosk...
tak to odbieram
kolektura: wolno stojąca budka TS
punkt sprzedarzy: stacja benzynowa, sklep, kiosk...
tak to odbieram
no ale jak z reszta z wygranej do zwrotu po odjeciu kosztow na kolejna gre?
np wygrywam 700zl a wysylam za 30zl to co sie stanie z tymi 670zl??
np wygrywam 700zl a wysylam za 30zl to co sie stanie z tymi 670zl??
zapewne albo grasz za wszystko albo wcale.. juz to odczułem na własnej skórze jak wypłacałem wyższe wygrane.. jedynie w kolekturach realizują... nowy regualmin to ukłon w stronę właśnie tych kolektur hybrydowych... ludzie zgłaszali skargę do TS że punkty sprzedaży są niewypłacalne a regulamin mówi że do 2000zł można odebrać wszędzie >> już niedługo niestety
aklim - wyszukiwarka nie odnajduje podanego adresu.Pisze, że podanej frazy nie odnajduje.
majklasz>>
podatek pobierają, dopiero jeśli wygrana jest wyższa / albo suma wygranych/... ale - stawka też ma znaczenie np w mm 5/5 x stawka, jeśli przekroczy - nie pobierają
To, że nie wypłacali - jest bezprawne - powinieneś to zgłosić do centrali. Prawdopodobnie zrobiliby z tym porządek, serio
paragraf 22 p 2 chyba należy czytać -> wygrane nie są wypłacane jeśli...
I to nie powinno dziwić...
Były próby kombinowania wydruków z drukarek...
A z wpisu o "karcie chybił-trafił" należy wnioskować sądzę, że przymierzają się do wprowadzenia obsługi elektronicznej,
może, szybciej niż można sądzić - wlezą w net ?
podatek pobierają, dopiero jeśli wygrana jest wyższa / albo suma wygranych/... ale - stawka też ma znaczenie np w mm 5/5 x stawka, jeśli przekroczy - nie pobierają
To, że nie wypłacali - jest bezprawne - powinieneś to zgłosić do centrali. Prawdopodobnie zrobiliby z tym porządek, serio
paragraf 22 p 2 chyba należy czytać -> wygrane nie są wypłacane jeśli...
I to nie powinno dziwić...
Były próby kombinowania wydruków z drukarek...
A z wpisu o "karcie chybił-trafił" należy wnioskować sądzę, że przymierzają się do wprowadzenia obsługi elektronicznej,
może, szybciej niż można sądzić - wlezą w net ?
ale się porobiło teraz każdy bedzie miał karte hazardzisty na ch/tr
W ogóle regulamin odnalazłem, ale to takie długie - jak diabli !A poza tym osobny jest dla każdej gry - a mi chodzi o te punkty o których piszecie
no bo kto komu wypłaci w jakimś zieleniaku 2000zł 
Raz chciałem wypłacić 700zł w monopolowym "Żabka" to babka mnie skomentowała "Panie ja mam w kasie Lotto 20zł aktualnie, ale my wypłacamy maksymalnie 200zł i to wieczorem"
A w tradycyjnej kolektórze to wypłaciłem 1000zł w 7:00 rano!
Fajnie Robal gydyby kupony były imienne

Raz chciałem wypłacić 700zł w monopolowym "Żabka" to babka mnie skomentowała "Panie ja mam w kasie Lotto 20zł aktualnie, ale my wypłacamy maksymalnie 200zł i to wieczorem"
A w tradycyjnej kolektórze to wypłaciłem 1000zł w 7:00 rano!
Fajnie Robal gydyby kupony były imienne

Monsiu>>>
wejdź w zakładkę Lotto na ich stronie i na samym dole masz link do regulaminu
wejdź w zakładkę Lotto na ich stronie i na samym dole masz link do regulaminu
taaaaa, i najlepiej by było jakby każdy grający nosił wytatuowany na czole logo LOTTO, oczywiście na żółtym tle ze słonikiem..........z trąbą do góry (przynosi szczęście!!!!!
majklasz>>
wypłata - to kwestia mentalności, możliwości i płynności finansowej, po prostu
w Brytfance , u dżemojadów - z tyłu pukona, czy losów jest miejsce na wpisanie swoich danych - to naprawdę - żaden problem
hohohohoho, albo i dawniej, jak jeszcze pukon składał się z trzech składanych części, taki z kalką - ludzie narzekali, że było "trzeba" podawać dane
I pisali "na okaziciela"
Trąbą do góry ?

wypłata - to kwestia mentalności, możliwości i płynności finansowej, po prostu

w Brytfance , u dżemojadów - z tyłu pukona, czy losów jest miejsce na wpisanie swoich danych - to naprawdę - żaden problem
hohohohoho, albo i dawniej, jak jeszcze pukon składał się z trzech składanych części, taki z kalką - ludzie narzekali, że było "trzeba" podawać dane
I pisali "na okaziciela"

Trąbą do góry ?

aklim >>> dzięki, ale coś u mnie się spieprzyło, bo otwiera się czarna strona bez niczego. Trudno, może innym razem ! Pozdr.
hehehe
kupon imienny bylby fajny.. kazdy grac swoja karte by mial, skanowaloby sie w kolektorze... nawet gdybys zgupil pukona to w systemie byloby twoje nazwisko...
ale internetowe tez bylo by dobre: wpłacasz na neta powiedzmy 50zł i sobie grasz za to... trafiasz wygrana i od razu kasa jest udostepniana na koncie na necie i mozesz w kazdej chwili wyplacic...
kupon imienny bylby fajny.. kazdy grac swoja karte by mial, skanowaloby sie w kolektorze... nawet gdybys zgupil pukona to w systemie byloby twoje nazwisko...
ale internetowe tez bylo by dobre: wpłacasz na neta powiedzmy 50zł i sobie grasz za to... trafiasz wygrana i od razu kasa jest udostepniana na koncie na necie i mozesz w kazdej chwili wyplacic...
albo by sie nie dostawalo kuponow >> po prostu by sie karte skanowalo >> dostawaloby sie potwierdzenie z liczbami >> po wygrana by sie przychodzilo legitymujac sie karta a nie pukonem >>> by sie na papierze oszczedzilo i by bylo bezpieczniej
Majklasz>>
heh
ja akurat to mam kompletnie odmienne uczucia, co do takiego cyfrowego tkwienia w jakiejś bazie...
Cóż, prędzej, czy później pewnie nie podskoczysz...
Ale pomyśl - komóra z gps i inne takie gadżety, i wiedzą - gdzie jesteś, z jaką prędkością jedziesz, wiedzą - co zamawiasz w pizzerii, co w mac'u, czy u Chińczyka, co kupujesz w sklepie, do jakich lekarzy chodzisz, z kim się spotykasz, co czytasz, jakiej muzyki słuchasz itd itd itd
Orwell
heh
ja akurat to mam kompletnie odmienne uczucia, co do takiego cyfrowego tkwienia w jakiejś bazie...
Cóż, prędzej, czy później pewnie nie podskoczysz...
Ale pomyśl - komóra z gps i inne takie gadżety, i wiedzą - gdzie jesteś, z jaką prędkością jedziesz, wiedzą - co zamawiasz w pizzerii, co w mac'u, czy u Chińczyka, co kupujesz w sklepie, do jakich lekarzy chodzisz, z kim się spotykasz, co czytasz, jakiej muzyki słuchasz itd itd itd
Orwell
przez internet też szpiegują. No to co bawimy się w orłelll
Raz dwa 3 internauta patrzy. Wszyscy przed monitorami nie ruszają się. Raz dwa 3 oszukują wszyscy 
Raz dwa 3 internauta patrzy. Wszyscy przed monitorami nie ruszają się. Raz dwa 3 oszukują wszyscy 
torsan 2 dychy skompinowałam,a jedna pójdzie na r/p

ale pomysła na 5 i 3 to już nie mam

ale pomysła na 5 i 3 to już nie mam

a ja przez pomyłkę wysłałam 2 dziesiątki a miała być tylko jedna

krysieńko
obyś miała miłą tę pomyłkę
za trochę do pracy

gała
jak tam walka?
obyś miała miłą tę pomyłkęza trochę do pracy

gała
jak tam walka?w lotto i mini już dzisiaj nie gram...wystarczą mi po 2 zakłady z wczorajszego wyjazdu do Piły i w drodze powrotnej w Trzciance

bella fajna niespodzianka byłaby gdyby coś weszło z tej pomyłki
a ja mam jeszcze tydzień wolnego..i w przyszły piątek do pracy
bella Połajewo jest bliżej Czarnkowa

a ja mam jeszcze tydzień wolnego..i w przyszły piątek do pracy
bella Połajewo jest bliżej Czarnkowa

krysieńko bo z tamtych terenów jest mój tatuś
w Poznaniu,Trzciance mam rodzinę
Gała witaj w klubie
już się bałam ,że tylko moja laleczka
łubudu dalej działa
ale może i Twoją zrobili
wesoły kogo tak okładasz

w Poznaniu,Trzciance mam rodzinę
Gała witaj w klubie
już się bałam ,że tylko moja laleczkałubudu dalej działa
ale może i Twoją zrobiliwesoły kogo tak okładasz

ja mam część rodzinki w Rudzie śl,Zabrzu
,a reszta to już moje okolice..Trzebicz,Drezdenko,Poznań i okolice Poznania
gała

,a reszta to już moje okolice..Trzebicz,Drezdenko,Poznań i okolice Poznania
gała

Gała-wczoraj 6z10 i drobnica....
dali żeby g...ę-buzie zatkać
jest za co zagrać dzisiaj
jak nie było w pukonach to było w zdrapkach a teraz nigdzie ni ma
może to zapowiedź czegoś grubszego

krysieńko mam dużo rodziny na całym śląsku w górach -bo z nich moja mama
a urodziłam się na opolszczyźnie i tam mieszkałam
taka mieszanka wybuchowa pyrlańczyka z góralką
dali żeby g...ę-buzie zatkać

jest za co zagrać dzisiaj
jak nie było w pukonach to było w zdrapkach a teraz nigdzie ni ma
może to zapowiedź czegoś grubszego

krysieńko mam dużo rodziny na całym śląsku w górach -bo z nich moja mama
a urodziłam się na opolszczyźnie i tam mieszkałam
taka mieszanka wybuchowa pyrlańczyka z góralką

bella
za 6/10
ja tez czekam na grubszą rybkę
pyrlańczyka z góralką
ładna krzyzówka
za 6/10 ja tez czekam na grubszą rybkę

pyrlańczyka z góralką
ładna krzyzówka
uciekam do pracy

po 18 nadejdzie moja chwila prawdy-jak wejdę do żółtej budy i sprawdzę wyniki
powodzenia

po 18 nadejdzie moja chwila prawdy-jak wejdę do żółtej budy i sprawdzę wyniki

powodzenia

bella mój wuja ożenił się z góralką ale oni już niestety oboje nie żyją...młodo zmarli..teraz mieliby po 56 lat ale mam kuzynostwo i oni mieszkają w rudzie i w zakopanym
papapa belluś ,miłego dnia i dużo kasiorki z budki zabierz po 18tej

ja proponuje na dzisiaj po 2 pareczki 19,28 i 34,76, do tego po 2 trojeczki 1,4,5 i 7,10,13 rozpisane to wszystko na 6 zakladow w strefach po czworeczki i do tego pewniaczek 39 i mam piateczki 

Krysienka ją mam w Gorzowie Wlkp siostrę to jak jadę pociągiem to mam w Krzyżu przesiadke
krysieńka czuję że nie długo wszyzcy się zjadą do ciebie na kawę i ciasteczka
Na 14-tą moja dwudziestka:
17,16,33,13,3,11,7,19,2,23,37,40,9,10,38,18,4,34,32,29
POWODZENIA...
17,16,33,13,3,11,7,19,2,23,37,40,9,10,38,18,4,34,32,29
POWODZENIA...