Wpisy 249 487 – 249 586
17 marca 2011 09:22 → 17 marca 2011 12:39, 100 wpisów
Gała nie ma sie nad czym zastanawiac tylko zakladac jezeli grasz i chcesz grac to najlepsza opcja
witam,,,

matti hm twoim zdaniem dzisiaj to zenit i ajax wygrywa ?? hm

matti hm twoim zdaniem dzisiaj to zenit i ajax wygrywa ?? hm
<matti> dopiero tworze program, będzie podppowiadał jakie spotkania są warte uwagi i jaką stawkę wybrać, będzie zarządzał portfelem (czyli tak dobierał grę żeby np. miesięcznie wykonać plan z założenia) i można będzie grać poza domem, wyniki będzie ściągał na bieżąco. 

rav444>>> moje typy sa tutaj zenit tak a o ajaksie nic mi niewiadomo
249452. status <matti> 2011-03-17 (08:43)
a u buka dzis wysle cos takiego
Liverpool - 1
Dynamo - x2 (choc kusi mnie czysta 2
)
Zenit - 1
Villareal - over 2,5
249452. status <matti> 2011-03-17 (08:43)
a u buka dzis wysle cos takiego
Liverpool - 1
Dynamo - x2 (choc kusi mnie czysta 2
)Zenit - 1
Villareal - over 2,5
angierski no no
jak taki programik bedzie to wszytsko robil co wypisujesz to chetnie go przetestuje
jak taki programik bedzie to wszytsko robil co wypisujesz to chetnie go przetestujeWiosną w parku. On. - Lubisz bez ? Ona. - Lubię . . . . ale boję się ciąży.
Przychodzi baba do lekarza. - Panie doktorze mam gwiżdżace piersi. Lekarz - to niemożliwe niech się pani rozbierze. Baba się rozbiera ściąga biustonosz a piersi fiuuuuuu gwizdnely na podłogę
hejka 
Wiecie coś więcej o zmianach regulaminu Lotto i Mini Lotto?
Czego te zmiany dotyczą?
http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3358.htm

Wiecie coś więcej o zmianach regulaminu Lotto i Mini Lotto?
Czego te zmiany dotyczą?
http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3358.htm
Dzisiejsze liczby testu Wędrowcy Netowego lotto na "NIE" są już dostępne na dzisiejsze losowanie.

Prawdopodobnie dopisane zostanie, jak w J - że "należy być w odpowiednim wieku", że - mogą żądać okazania dokumentu
kasika
tak dzis popołudnie
nie chce misie. Kasika te numery to tylko lotto, tak mwił W.N
tak dzis popołudnie
nie chce misie. Kasika te numery to tylko lotto, tak mwił W.NWitam wszystkich,
moja parka 4,70
a dycha tak 47,10,19,25,42,64,65,66,70 {{}}
moja parka 4,70
a dycha tak 47,10,19,25,42,64,65,66,70 {{}}
majklasz>>>>> rzeczywiście było, ale z tej informacji nic nie wynika.Zmiany będą obowiązywały od 27 kwietnia.
aklim >>
Na teraz na stronie ts-a jest regulamin z 11 marca
Znalazłeś gdzieś nowy, ten co ma wejść w życie 17 kwietnia ?
Na teraz na stronie ts-a jest regulamin z 11 marca
Znalazłeś gdzieś nowy, ten co ma wejść w życie 17 kwietnia ?
najnowszy regulamin jest z 11 marca >>> wtedy Minister Finansow zatwierdzil zmiane >>> Robal to jest najnowszy regulamin
Zarząd Spółki Totalizator Sportowy Spółka z o.o. informuje, że w dniu 17 kwietnia 2011 r. wchodzą w życie zmienione regulaminy gier liczbowych: Lotto, Mini Lotto, zatwierdzone przez Ministra Finansów w dniu 11 marca 2011r. Zapisy dotyczące terminów przyjmowania zakładów, terminów losowań oraz stawki za zakłady nie ulegają zmianie.
pzdr
pzdr
a tutaj poprzedni regulamin:
http://serwis.lotto.pl/files/183/4ac0ade615c53/Regulamin_Mini%20Lotto.pdf
pzdr
http://serwis.lotto.pl/files/183/4ac0ade615c53/Regulamin_Mini%20Lotto.pdf
pzdr
to rozumiem ze np. jak mam na kuponie 3 zaklady na 5 skreslen i trafiam wszystkie lacznie 2100zl to juz mi nie wyplaca, ale jak kazda 5 wysle na osobnym blankiecie wowczas kazda po 700zl to wyplaca??
i co w tym najlepsze, żę jeżeli wygrana przekroczy 2280zł to jeszcze pobiorą od niej podatek! lepiej więc wysyłać na kilku kuponach
hahaha dobre sobie
to wysylam od dzis kazda na osobnym i niech sie bujaja jak trafie
to wysylam od dzis kazda na osobnym i niech sie bujaja jak trafie

<matti>>>
zgadza się, ale chyba ważniejszy jest:
3. W punktach sprzedaży nie są wypłacane wygrane pieniężne.
pzdr
zgadza się, ale chyba ważniejszy jest:
3. W punktach sprzedaży nie są wypłacane wygrane pieniężne.
pzdr
na to tez wlasnie zwrocilem uwage,
ale co rozumieja pod pojeciem punkt sprzedazy?np.stacja benzynowa?
ale co rozumieja pod pojeciem punkt sprzedazy?np.stacja benzynowa?
oraz to:
3. Przystąpienie do Lotto w punkcie sprzedaży następuje poprzez złożenie dyspozycji określonej w § 5 ust. 2 wyłącznie z wykorzystaniem karty âmetodą chybił trafiłâ i wpłaceniu odpowiedniej stawki za każdy zakład prosty oraz dokonaniu 25% dopłaty do stawki.
pzdr
3. Przystąpienie do Lotto w punkcie sprzedaży następuje poprzez złożenie dyspozycji określonej w § 5 ust. 2 wyłącznie z wykorzystaniem karty âmetodą chybił trafiłâ i wpłaceniu odpowiedniej stawki za każdy zakład prosty oraz dokonaniu 25% dopłaty do stawki.
pzdr
u mnie w miescie zawsze obowiązywała ta zasada... wygrane wypłacali tylko w samych kolekturach... jeżeli kolektury była połączona już ze sklepem czy stacją benzynową to wypłacali jedynie max 200zł
Wszyscy tu pytają o pewniaki liczb, które wystąpią. A ja mam odwrotne pytanie - poproszę o pewniaki liczb, które nie wystąpią?

32:
6) punkt sprzedaży â miejsce, w którym dokonywana jest wyłącznie sprzedaż dowodów udziału w Lotto wyłącznie z wykorzystaniem specjalnych kart "metodą chybił trafił",
7) karta "metodą chybił trafił" â specjalna karta umożliwiająca kupno przez gracza dowodu udziału w Lotto w punkcie sprzedaży,
6) punkt sprzedaży â miejsce, w którym dokonywana jest wyłącznie sprzedaż dowodów udziału w Lotto wyłącznie z wykorzystaniem specjalnych kart "metodą chybił trafił",
7) karta "metodą chybił trafił" â specjalna karta umożliwiająca kupno przez gracza dowodu udziału w Lotto w punkcie sprzedaży,
na stronie lotto:
http://serwis.lotto.pl/files/183/4ac0712459efe/Regulamin_LOTTO_2011.pdf
pzdr
http://serwis.lotto.pl/files/183/4ac0712459efe/Regulamin_LOTTO_2011.pdf
pzdr
czyli niebede mogl przeznaczyc wygranej w punkcie sprzedazy na pocet kolejnych kuponow ktore mam zamiar odrazu wyslac
tylko zaplacic normalnie a z kuponem wygranym udac sie do kolektury??
bedziesz mógł przeznaczyć kupon na dalszą grę, nie będziesz mógł jedynie wypłacić wygranej
kolektura: wolno stojąca budka TS
punkt sprzedarzy: stacja benzynowa, sklep, kiosk...
tak to odbieram
kolektura: wolno stojąca budka TS
punkt sprzedarzy: stacja benzynowa, sklep, kiosk...
tak to odbieram
no ale jak z reszta z wygranej do zwrotu po odjeciu kosztow na kolejna gre?
np wygrywam 700zl a wysylam za 30zl to co sie stanie z tymi 670zl??
np wygrywam 700zl a wysylam za 30zl to co sie stanie z tymi 670zl??
zapewne albo grasz za wszystko albo wcale.. juz to odczułem na własnej skórze jak wypłacałem wyższe wygrane.. jedynie w kolekturach realizują... nowy regualmin to ukłon w stronę właśnie tych kolektur hybrydowych... ludzie zgłaszali skargę do TS że punkty sprzedaży są niewypłacalne a regulamin mówi że do 2000zł można odebrać wszędzie >> już niedługo niestety
aklim - wyszukiwarka nie odnajduje podanego adresu.Pisze, że podanej frazy nie odnajduje.
majklasz>>
podatek pobierają, dopiero jeśli wygrana jest wyższa / albo suma wygranych/... ale - stawka też ma znaczenie np w mm 5/5 x stawka, jeśli przekroczy - nie pobierają
To, że nie wypłacali - jest bezprawne - powinieneś to zgłosić do centrali. Prawdopodobnie zrobiliby z tym porządek, serio
paragraf 22 p 2 chyba należy czytać -> wygrane nie są wypłacane jeśli...
I to nie powinno dziwić...
Były próby kombinowania wydruków z drukarek...
A z wpisu o "karcie chybił-trafił" należy wnioskować sądzę, że przymierzają się do wprowadzenia obsługi elektronicznej,
może, szybciej niż można sądzić - wlezą w net ?
podatek pobierają, dopiero jeśli wygrana jest wyższa / albo suma wygranych/... ale - stawka też ma znaczenie np w mm 5/5 x stawka, jeśli przekroczy - nie pobierają
To, że nie wypłacali - jest bezprawne - powinieneś to zgłosić do centrali. Prawdopodobnie zrobiliby z tym porządek, serio
paragraf 22 p 2 chyba należy czytać -> wygrane nie są wypłacane jeśli...
I to nie powinno dziwić...
Były próby kombinowania wydruków z drukarek...
A z wpisu o "karcie chybił-trafił" należy wnioskować sądzę, że przymierzają się do wprowadzenia obsługi elektronicznej,
może, szybciej niż można sądzić - wlezą w net ?
ale się porobiło teraz każdy bedzie miał karte hazardzisty na ch/tr
W ogóle regulamin odnalazłem, ale to takie długie - jak diabli !A poza tym osobny jest dla każdej gry - a mi chodzi o te punkty o których piszecie
no bo kto komu wypłaci w jakimś zieleniaku 2000zł 
Raz chciałem wypłacić 700zł w monopolowym "Żabka" to babka mnie skomentowała "Panie ja mam w kasie Lotto 20zł aktualnie, ale my wypłacamy maksymalnie 200zł i to wieczorem"
A w tradycyjnej kolektórze to wypłaciłem 1000zł w 7:00 rano!
Fajnie Robal gydyby kupony były imienne

Raz chciałem wypłacić 700zł w monopolowym "Żabka" to babka mnie skomentowała "Panie ja mam w kasie Lotto 20zł aktualnie, ale my wypłacamy maksymalnie 200zł i to wieczorem"
A w tradycyjnej kolektórze to wypłaciłem 1000zł w 7:00 rano!
Fajnie Robal gydyby kupony były imienne

Monsiu>>>
wejdź w zakładkę Lotto na ich stronie i na samym dole masz link do regulaminu
wejdź w zakładkę Lotto na ich stronie i na samym dole masz link do regulaminu
taaaaa, i najlepiej by było jakby każdy grający nosił wytatuowany na czole logo LOTTO, oczywiście na żółtym tle ze słonikiem..........z trąbą do góry (przynosi szczęście!!!!!
majklasz>>
wypłata - to kwestia mentalności, możliwości i płynności finansowej, po prostu
w Brytfance , u dżemojadów - z tyłu pukona, czy losów jest miejsce na wpisanie swoich danych - to naprawdę - żaden problem
hohohohoho, albo i dawniej, jak jeszcze pukon składał się z trzech składanych części, taki z kalką - ludzie narzekali, że było "trzeba" podawać dane
I pisali "na okaziciela"
Trąbą do góry ?

wypłata - to kwestia mentalności, możliwości i płynności finansowej, po prostu

w Brytfance , u dżemojadów - z tyłu pukona, czy losów jest miejsce na wpisanie swoich danych - to naprawdę - żaden problem
hohohohoho, albo i dawniej, jak jeszcze pukon składał się z trzech składanych części, taki z kalką - ludzie narzekali, że było "trzeba" podawać dane
I pisali "na okaziciela"

Trąbą do góry ?

aklim >>> dzięki, ale coś u mnie się spieprzyło, bo otwiera się czarna strona bez niczego. Trudno, może innym razem ! Pozdr.
hehehe
kupon imienny bylby fajny.. kazdy grac swoja karte by mial, skanowaloby sie w kolektorze... nawet gdybys zgupil pukona to w systemie byloby twoje nazwisko...
ale internetowe tez bylo by dobre: wpłacasz na neta powiedzmy 50zł i sobie grasz za to... trafiasz wygrana i od razu kasa jest udostepniana na koncie na necie i mozesz w kazdej chwili wyplacic...
kupon imienny bylby fajny.. kazdy grac swoja karte by mial, skanowaloby sie w kolektorze... nawet gdybys zgupil pukona to w systemie byloby twoje nazwisko...
ale internetowe tez bylo by dobre: wpłacasz na neta powiedzmy 50zł i sobie grasz za to... trafiasz wygrana i od razu kasa jest udostepniana na koncie na necie i mozesz w kazdej chwili wyplacic...
albo by sie nie dostawalo kuponow >> po prostu by sie karte skanowalo >> dostawaloby sie potwierdzenie z liczbami >> po wygrana by sie przychodzilo legitymujac sie karta a nie pukonem >>> by sie na papierze oszczedzilo i by bylo bezpieczniej
Majklasz>>
heh
ja akurat to mam kompletnie odmienne uczucia, co do takiego cyfrowego tkwienia w jakiejś bazie...
Cóż, prędzej, czy później pewnie nie podskoczysz...
Ale pomyśl - komóra z gps i inne takie gadżety, i wiedzą - gdzie jesteś, z jaką prędkością jedziesz, wiedzą - co zamawiasz w pizzerii, co w mac'u, czy u Chińczyka, co kupujesz w sklepie, do jakich lekarzy chodzisz, z kim się spotykasz, co czytasz, jakiej muzyki słuchasz itd itd itd
Orwell
heh
ja akurat to mam kompletnie odmienne uczucia, co do takiego cyfrowego tkwienia w jakiejś bazie...
Cóż, prędzej, czy później pewnie nie podskoczysz...
Ale pomyśl - komóra z gps i inne takie gadżety, i wiedzą - gdzie jesteś, z jaką prędkością jedziesz, wiedzą - co zamawiasz w pizzerii, co w mac'u, czy u Chińczyka, co kupujesz w sklepie, do jakich lekarzy chodzisz, z kim się spotykasz, co czytasz, jakiej muzyki słuchasz itd itd itd
Orwell
przez internet też szpiegują. No to co bawimy się w orłelll
Raz dwa 3 internauta patrzy. Wszyscy przed monitorami nie ruszają się. Raz dwa 3 oszukują wszyscy 
Raz dwa 3 internauta patrzy. Wszyscy przed monitorami nie ruszają się. Raz dwa 3 oszukują wszyscy 
torsan 2 dychy skompinowałam,a jedna pójdzie na r/p

ale pomysła na 5 i 3 to już nie mam

ale pomysła na 5 i 3 to już nie mam

a ja przez pomyłkę wysłałam 2 dziesiątki a miała być tylko jedna

dla wszystkich za dobre typowania
dziś w wydrapałem 80 zł
jak tam walka?