Wpisy 2 494 131 – 2 494 230
14 listopada 2015 16:09 → 14 listopada 2015 17:58, 100 wpisów
sooorryy ..lorey... nie znane jesteś nowe człowieku ..czyli jesteś barbi masz tyłeczka
jeśli dobrze siegam pamiecoia ,zawsze byłam kobietą..
w innych wcieleniach nie pamietam
w innych wcieleniach nie pamietam
lorey...twój profil ..trzeba podawać twoja imionka ...a nie tak nic pusto ..ja nie wiem
I w ogóle czasem nie rozumiem Krzysia,rozumiem może ma dysleksje czy coś innego..
Ale czasem napisze tak dziwnie że nie idzie tego zrozumieć.
Ale czasem napisze tak dziwnie że nie idzie tego zrozumieć.
no moje imie tez podawałam
i to nie tajemnica
Ula
a z tego co wiem o Krzysiu to nie dosłyszy i ma takie problemy,,, z pisaniem
i to nie tajemnica
Ula
a z tego co wiem o Krzysiu to nie dosłyszy i ma takie problemy,,, z pisaniem
no trochę w październiku
było dobrze..w pewniakach byłam na nr1
a teraz ...ehhh
było dobrze..w pewniakach byłam na nr1
a teraz ...ehhh
Lorey jesli chodzi o walke z TS juz dawno dawno nie gralem ale dzisiaj zaszalalem w mini he he ciekawe czy cos wwpadnie, a jesli chodzi o reszte to wszystko do du......
Kto widział islamistów u siebie bo jestem zbrojnym ramieniem Macierewicza
Ciekawe kiedy u nas zamachy benda
loreY ..a on saltosky ..tak dokuczał osoba maxwelka tez nie słyszy tak pisał >>ooto ..dziwne pisze << a potem on sam nie wiedział sam przeprosił ..kiedy pamietam tyle 3 lata temu
narazie na wiosnę maja wpasc Syryjczycy
chyba Ci się pomyliło Krzysio...była kiedyś Ulexxa stąd i moje pytanie
Woina wPolsce by się przydała gospodarka by się rozruszala
nara lecę obejrzeć terrorystów może sam bym się zapisał do jakiejś bandy tylko nie wiem gdzie zapisują ?
O mam diament to ile wpisów czeba
saltoski ..miałem ..to ja jestem zawsze moke imione np koncówki nicki >>O<< ..i inee numery ..jak Yota bardzo dobrze uwaza moja winna sam zgłosiłem usunął inee nicki
Dlatego cie pamiętam a co do jakiegoś obrażania Maxelki to się pomyliłeś. Ale zdarza się...
saltoski ..nic niee wyobrazałem maxwelka ..nikty ,,jak kiedy dawno nie znałem zauwaylem tu ..tak robiom błedne pisze..a ona lila ..tak powiedziała do mnie .ja dopiero wiedziałem
W sumie Rrrooobbbeeerrrttt to ty widziałeś islamiste a we Francji Jihady zabili na koncercie 100 osób.
Także troche nie pokoi mnie to że u nas też są
Także troche nie pokoi mnie to że u nas też są
krzysio jak umrzec niz zyc...od paru dni jestes jakis rozzalony...jestes młody wszystko przed Tobą..nie pisz tak więcej...bo Cię zacałuje..o to próbka
gaja ....nic nie przejmuj...2 494 201..ale tu jest w ziemie zawsze robiom nerwo ..a niebie nic stało to sie wróci nowe zycie np zdrowe i radocha niz ziemie zostanie ułomne
Od 2001 roku troszke poczytalem o nostradamusie sprawdza sie ale zapamietajcie jedno islam kontra Watykan wedlug nostraadamusa
terroor w paryzuu miał zabic krzysia ja czekam mieszkać w niebie
Islam obiecuje ze wniebie faceci dostana 72 dziewice i wieczna erekcjie
Emeryt
emeryt ..masz pistolet w szufladzie i no przyjdz do mnie do Jarota i strzelaj moja głowa i okeY
Krzysio nie szalej
Dusia i coś tam wymysliła???
ja w koncu się wkurzyłam i pusciłam na chybika na 2 dni...a pewniak wychodzi 2???
a ja nie moge piec bo kuchenka mi wysiadła i jak se nie wygram to nie wiem kiedy se kupie...
dusia ..ale ty wiesz ,,jak kto ludzie tak szukają duzy problem ..ani ,marzyciel kasa TS..ja czuje nic nie interesuje w ziemie i ludzie
Dusia ty ich tak nie rozpuszczaj niech sami cos przyniosą...
krzysio wsio to posrane masz racje...zycie to walka o przetrwanie...