Wpisy 2 493 531 – 2 493 630
13 listopada 2015 22:06 → 13 listopada 2015 23:08, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
moje kulki mają ciężarki w środku i nie dolatują tak wysoko do tej rurki
jocia? - ja wiem że Tobie hmm nie wypada ? - ale czy ta stara Estymy to jej problem?
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 248 013,30 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 2 290 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Hej prawie Wszystkim jay tylko na chwilę sprawdzić wyniki, bez fajerwerków. Lelek nieźle ci się po***ilo w tym twoim ptasim móżdżku- jakbyś przyjechał na "Wujek", to byś dostał takie wpierdy od wyszkolonych górników, którzy są potrzebni do "uruchomiana" naszego kraju, bo elektrowni atomowych jak narazie nie mamy...... brawo Lewy 4:2
wracając do Estymy - stara kobita pewnie nie spełniona - ale kurcze dlaczego ta stara baba czepia się janosika? - tego nie wiem - pewnie stara i sex miała dawno temu - chyba w XIX wieku
jak taka stara nie brykająca kobita - nie znająca od chyba 20 latek "włożenia" może tak klikać?
Janosik - to że " ona " tutaj szuka wygranej - hmm to wal to.Ale to że jej facet nie daje rady zaspokoioć ją - To jej sprawa nie Twoja.Niech sobie zrobi dobrze - haha
Stara zakompleksiona - nie sprawdzona jako córka - matka - itd . Czym się marwisz?
Nic nie zrobisz - Ona tylko chce wygrać i mieć wszystko.Dla mnie to totalna "SZMATA" która dalej będzie usługiwać i sprzątać- nie lubię takich szmat
ej franek vel lelek zapamiętaj sobie, ze do kobiety się zwraca z szacunkiem...i dopij juz tego sikacza i połóż się lulu..jutro się obudzisz i nie będziesz pamiętał o co ci biegało.....
No qrva-czym się martwi:A,tym że trafił mu się taki samozwańczy "obrońca"Nie jestem w stanie tego dalej czytaćWięc idęDo czasu,aż Pasko się obudzi i zrobi tu porządek
gaja - taką samą szmatą Jesteś jak estymy - skoro obrażasz Janosika
zresztą wiem, ze prowokujesz...pewnie to dla ciebie aktualnie najlepsza forma rozrywki..więc zrobie jak Gonzaga i
USPOKOIĆ SIĘ, BO WAS NAMIERZĘ I ZROBIĘ WAM WJAZD NA CHATĘ!!!
A I BAN BOLECI
Jeezzuu Misiek i Franek i lelek...takiej kumulacji głupoty nikt nie podoła
lelek a Mikołaj juz był....jak nie to moze zamów sobie te dmuchaną lalę to ci napięcie zejdzie
wizard:
przepraszam wszystkich czatowiczów juz sobie idę..bo głupawki dostałam..widocznie to zaraźliwe
lelek i tak cie kocham
lelek i tak cie kocham
wizard 2 493 607: wiadomka
ogarnij się i nie spamuj człowieku
zarowek osram tez nie bedzie, zartowalem
nie zalujcie komus popisac
nie zalujcie komus popisac
a odnośnie dzisiejszego losowania multimulti - "było łatwo?". Nie do końca. Ale zgodzę się, że liczby rozrzucone dziś były po wszystkich dziesiątkach, więc pojedyncze chybiki często łapały.
Estymy - nie powinnaś w taki sposób klikać do Janosika.To że Stara Dupa Jesteś - to wiemy Wszyscy.Ale to że nie masz w tym wieku "włożenia" - to rozumiemy.To jest normalne - przecież w Twoim Wieku Żaden Pies Nie Żyje.Stara dupa Jesteś - ale o tym możemy porozmawiać
5,13 latwo 13,11=24 , nie 25 ale 26, 65 do powtorki, 43 tato ratuj
17 dni pracy zostalo, 26 do odlotu, 80 na maksa
17 dni pracy zostalo, 26 do odlotu, 80 na maksa
lelek - kozaczeniem nikt nie wygrał, tylko się pogrążasz