Wpisy 2 493 331 – 2 493 430
13 listopada 2015 21:01 → 13 listopada 2015 21:34, 100 wpisów
Info dla Krasnalka,Faral i Ulala nasz zestaw rosnie...wczoraj 21.40 1/10, dziś o 14 2/10... to jeszcze 4 dni i bedzie 10/10
ten Grosicki chyba za dużo narodowej muzy (disco polo) słucha, bo jak sie napali to tylko na żywioł idzie
Wczoraj na czacie w cztery osoby daliśmy swoje typy i wysyłam zestaw... jak co to do podziału.
jak widzę to tylko Wszyscy grają ze Śląska - i tak jest w każdej grze - a może do roboty?
chłopy, wy chyba kobiet nie macie, bo juz miedzy soba sie kłócicie
Przepraszam wszystkich,ale już czytam tego człowieka troche i nie da się dalej
większość - nygusów gra w każdej grze -jak wejdziesz w grę to południe - grają srają - ale mają kase - i jak to jest?
greg, chyba musisz sie napic/....dzisiaj winko rozlewałem, a juztro czeka mnie cydr i piwo...chyba kapslowice połamie
w tym EUROMILIONS grałem w Hiszpanii .. i mam do odebrania 3 euro!
to zawsze będzie tak że pajace które nie mają wykształcenia - będą grać - czyż nie?
w sumie to wygląda tak - na południu kraju mamy Was w dupie- dlaczego mam utrzymywać z moich podatków jakiegoś górnika - mam to w dupie i nie będę go utrzymywał
Co Ty masz do górników debilu?idz spac,bo mamusia Ci śniadania nie zrobi rano za kare
uwielbiam te islandzkie nazwiska...skulasson jeszcze brakuje kalessona i patissona
pechowy - nie obrazam nikogo - ale skoro nie kumasz - że sprowadzam to po klikasz
takz aczęłiście o tych górnikach, że sobie przypomniałem, że chyba w piecu mi wygasa, wiec trza podłożyc...ten łysy arbiter ma chyba zeza
Najlepiej nie ruszać lekką bo to gówno i śmierdzi.
Nikt nie zasługuje na szacunek jak pomiata innymi ludźmi Lelek pomyśl.
Nikt nie zasługuje na szacunek jak pomiata innymi ludźmi Lelek pomyśl.
Lelek>nie obrażam nikogo[???]<Nie dość,że gówniarz,to jeszcze ma zaniki pamięci
do górników - to mam dużo - to debile bez wykształcenia którzy idą za dziadem - to durnie którzy to robią
kondi masz ładną piątkę w profilu...dałabym co najmniej 4/5...ale zobaczymy..
Ide,bo ja mam nadpobudliwość nerwicowa...a nie chce stracić konta przez takich ludzi jak Lelek
Lelek SAM JESTEŚ Z***NY. ...Y DIL ja jestem z Centralnej Polski i pełen szacunku dla górnictwa debilu
Tato kto to jest alkoholik? - Pyta Jasiu.
-Widzisz te cztery drzewa? Alkoholik widzi osiem.
-Ale tato tam są tylko dwa drzewa.
-Widzisz te cztery drzewa? Alkoholik widzi osiem.
-Ale tato tam są tylko dwa drzewa.
zero wykształcenia - zero swojej świadomości - i taka Stara Dupa Esty - będzie obrażała Janosika- a kim Ty Jesteś? - Nie do końca sprawdzona - wstydz sie
Lelek jak inżynier jest dla ciebie bez wykształcenia to kim ty urwa jesteś.
ta Estymy - to stara panna? - ma dzieci? -to mnie zastanawia jak rusza w taki sposób Jabosika?
Admin Janusz usuń tego gnoja alelka bo my odejdziemy przez takich jak ten debil bez wykształcenia
jak śmie stara baba - ruszać janosika - pytanie brzmi kiedy ona miała wafla w sobie