Wpisy 2 493 250 – 2 493 349
13 listopada 2015 20:24 → 13 listopada 2015 21:06, 100 wpisów
ta stara baba / proszę nie klikać w ten sposób / - no to pojedziemy - jak ta stara EStymy - mogła wygasić Janosika? -
Ja też uważam że Janosik ma prawo sprawdzać te zestawy i nie powinno to nikomu przeszkadzać
Aaaaaaaa- chłopaki jak słuchacie Nocnego włóczęgę popuśćcie postronkom za kłębem. Tera_nara_zara_wielkawara
Janosik - powiem tak - stara baba ze sląska - dymana przez życie i przez męża - /tylko - mam hmm / klika i obraża Ciebie / - wal to starą dupę i rób swoje
Faral wytłumacz dla starego H jak to mnie nazwał lelek za obronę Janosika, a za chwilę go chwali???? Czy ja mam omamy już z czytaniem czatu??...
Ludzie kochani dzis pusciłem serie od 1 do 10,jak myslicie bedzie jakie 6 chociaż?
pechowy prze z"o" - tutaj dużo jest pajaców - pierwszy to krzysio
nie wiem czy wszystkie ale minimum 3 padną...choć dziś na 14 obstawiałem 1,3,7,8,9,10 to może na 21.40 jak znalazł...
to tak samo jak mnie denerwuje bezczelność estymy - w stosunku do janosika - / moim zdaniem stara głupia smierdząca baba /
mycie to podstawa - a nie to o czym sobie marzysz i kogo obrazasz
Nie mnie nikogo oceniać i przestań bo wujek Pasko Ciebie wywali
Ty szmato obrażasz ludzi którzy niczego złego nie zrobili - vide Janosik
Pechowy... mam 8 i w niej 3,7,8,9,10... to może faktycznie coś bedzie . Życzę ci całej 10 i bonusa!
klikniecię w stronke pasco - oznacza zarobek - hmm trzeba kupić stronkę teraz
Na razie kilka 8/10 było i coś ekstra nie wysłane...bo szpital mnie dopadł... ale może i dobrze ...bo bym może dostał takiego szaleja na starość jak na czacie niektórzy mają
Skan ostatni tam 7/10, a wcześniej był 8/10 ale skasowałem...bo ostatni świeży...
były jakieś7/8, 6/7, i 5/5 kilkanascie razy .... ja ze stronka 3 lata ale dopiero teraz na czata wszedłem bo na starość człowiek wiecej w domu..a tak troszkę po świecie się szlajałem....
Ja wszystkim życzę wysokich wygranych...i jak bedę miał znów pewniaka to się na czacie podzielę! Bo trze rozwalić w końcu TS!! a multi kasa gwarantowana to co będę komuś żałował.....
W lotto lub mini to zrozumiałe, każdy chroni swoje liczby..ale tu niet prabliema!
Pewnie do mnie...jak to mnie dziś nazwał lelek - starej cipy...
Pajac to Ciebie zrobił,a teraz wchodzisz i obrażasz ludzi bo jesteś żałosny i każdy ma Cie w d....Zresztą też Cie tam mam
janosik? - czy to była stara przez męża opuszczona - nie mająca żadnej przyjemności w mizaniu?
Pechowy.. chłop ma problem...ręka mu już prawa siada to się denerwuje... zostaw temat.
jak trafię to nie powiem - ale obrażanie Janosika przez starą cipę której nikt nie posiada - to mi się nie podoba
jak stara baba sni- to takie teksty to obrazanie -pasco dobrze sie bawimy
Info dla Krasnalka,Faral i Ulala nasz zestaw rosnie...wczoraj 21.40 1/10, dziś o 14 2/10... to jeszcze 4 dni i bedzie 10/10
ten Grosicki chyba za dużo narodowej muzy (disco polo) słucha, bo jak sie napali to tylko na żywioł idzie
Wczoraj na czacie w cztery osoby daliśmy swoje typy i wysyłam zestaw... jak co to do podziału.
jak widzę to tylko Wszyscy grają ze Śląska - i tak jest w każdej grze - a może do roboty?