Wpisy 2 493 187 – 2 493 286
13 listopada 2015 19:16 → 13 listopada 2015 20:40, 100 wpisów
jocia jak patrzysz na ekranik phona - to które oczko mrużysz lewe czy prawe?
https://www.youtube.com/watch?v=Bznxx12Ptl0&list=RDC6Le7luzv2Y&index=4
jak cofam sie na czaciku to estymy? i po co - przecież na tej stronce można sobie pisać ale - takie wpisy hmm - co ma sprawdzanie janosika do tego w co babcia wierzy?
jocia przecież wiesz - że statystyka liczb ni jak nie ma się do tego co będzie w przyszłości - ale....ograniczyc można
w sumie to mi się nie podoba - atak na osobę która nic złego nie robi
Nie opieram się na statystykach ...
Tu tak jest..sama tego doświadczyłam na sobie
Tu tak jest..sama tego doświadczyłam na sobie
https://www.youtube.com/watch?v=VjHMDlAPMUw&index=15&list=RDC6Le7luzv2Y
https://www.youtube.com/watch?v=AYOis02tujI a to jest zajebiste
ale takie wpisy sygnowane przez estymy są nie na miejscu - tak uważam
13 napiszą ze ktos miał szczęście iwygral 10 Multi Multi
Depresji można dostać od tych gier
https://www.youtube.com/watch?v=AYOis02tujI ...coś na relaks
2 493 210 , nie pierwszy i nie ostatni raz..ale to nie Ona zaczęła
ta estymy to chyba stara wstrętna baba
faceta brak - tak
wygranych brak - tak
perspektywy żadne - tak
to po co obraża ludzi?
faceta brak - tak
wygranych brak - tak
perspektywy żadne - tak
to po co obraża ludzi?
janosik wal ją - / oj sorki ona już nie wie jak to się robi / dawaj na czacik - nie przejmuj się starymi paniami
2015-11-13 (16:47)
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Polska-Islandia
dokladny wynik 3:1
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Hiszpania-Anglia
10
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Irlandia Pln.-Lotwa
10
Pilka nozna - 1.Polska - W.Plock-Katowice
10 +++++++++
Pilka nozna - Kwalifikacje ME U-21 - Czarnogora-Lotwa
10
Pilka nozna - Kwalifikacje MS-Ameryka Pld. - Peru-Paragwaj1 10
Pilka reczna - Liga Mistrzow K. - MKS Lublin-Bucuresti CSM
2
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Polska-Islandia
dokladny wynik 3:1
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Hiszpania-Anglia
10
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Irlandia Pln.-Lotwa
10
Pilka nozna - 1.Polska - W.Plock-Katowice
10 +++++++++
Pilka nozna - Kwalifikacje ME U-21 - Czarnogora-Lotwa
10
Pilka nozna - Kwalifikacje MS-Ameryka Pld. - Peru-Paragwaj1 10
Pilka reczna - Liga Mistrzow K. - MKS Lublin-Bucuresti CSM
2
Emeryt wtopimy bo Szpakowski szaranowicz komentują
Normalna Polska...Ktoś się bawi, daje pozytywnej energii, ale zaraz jacyś frustraci muszą swoje ego wywalić na wierzch. Ja bronię Janosika, jego sprawdzanie dawało mi energię , co skutkowało skokami z 3/10 na 8/10, 6/8.... i jestem zadowolony( kasowo też do przodu). I myślę że dalej jest to stronka o lotto a nie forum dla sfrustrowanych , zagubinych.. itp.itd.
Pozdrawiam Janosika oraz wszystkich normalnych Multipaskowców!
Pozdrawiam Janosika oraz wszystkich normalnych Multipaskowców!
Ty tak bronisz janosika jak ta stara cipa Straszydło i Dudek - co Ty wiesz o budżecie ?
Państwa Polskiego??? budżecie??? sorki polityką się nie zajmuję.... a jak już to jak stary H...
pasco - jedną sprawę zrobił dobrze że kupił swoją domenę - na tym zarobi hehe
sorki - ale Ty wieleki graczu Andrew masz takie pojęcie o budżecie naszego Państwa jak Kaczyński - Brudziński i reszta
co taka stara cipa jak "estymy" może klikać o tym co robimy tutaj na stronie pasco?
I widzisz Lelek obrażasz mnie a co do tych oszołomów to mamy te same zdanie...a co do budżetu to więcej niż możesz sobie wyobrazić... bo już stary jestem jak słusznie trafiłeś...
mam w pupie czy stary jestes - ale jak klikasz o budżecie to się naucz
i czytaj co Ci ktoś odpowiada.... bo próbuję za tobą nadążyć ale umysł mój starczy nie nadąża...
Oj lelek... sorki że zaczepiłem takie G... bo teraz smród niesie się tylko....Przepraszam Pana bardzo mocno. ....a kiedy na Prezydenta będziesz startować to masz mój głos. Powodzenia. Pozdrawiam.
Filcjuszu - otrzymałem wiadomość, podałem dale__iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_nie wiem co powiedzieć. Buty same spadają z nóg, chłopcy ostrzą zęby , dalej Mistrzu.
Pozdr_tera_nara_zara_wielkawara.
Pozdr_tera_nara_zara_wielkawara.
zrobi nową - tutaj wszyscy obstawiają i wszyscy przegrywają - to dobre pytanie
ta stara baba / proszę nie klikać w ten sposób / - no to pojedziemy - jak ta stara EStymy - mogła wygasić Janosika? -
Ja też uważam że Janosik ma prawo sprawdzać te zestawy i nie powinno to nikomu przeszkadzać
Aaaaaaaa- chłopaki jak słuchacie Nocnego włóczęgę popuśćcie postronkom za kłębem. Tera_nara_zara_wielkawara
Janosik - powiem tak - stara baba ze sląska - dymana przez życie i przez męża - /tylko - mam hmm / klika i obraża Ciebie / - wal to starą dupę i rób swoje
Faral wytłumacz dla starego H jak to mnie nazwał lelek za obronę Janosika, a za chwilę go chwali???? Czy ja mam omamy już z czytaniem czatu??...
Ludzie kochani dzis pusciłem serie od 1 do 10,jak myslicie bedzie jakie 6 chociaż?
pechowy prze z"o" - tutaj dużo jest pajaców - pierwszy to krzysio
nie wiem czy wszystkie ale minimum 3 padną...choć dziś na 14 obstawiałem 1,3,7,8,9,10 to może na 21.40 jak znalazł...
to tak samo jak mnie denerwuje bezczelność estymy - w stosunku do janosika - / moim zdaniem stara głupia smierdząca baba /
mycie to podstawa - a nie to o czym sobie marzysz i kogo obrazasz
Nie mnie nikogo oceniać i przestań bo wujek Pasko Ciebie wywali
Ty szmato obrażasz ludzi którzy niczego złego nie zrobili - vide Janosik
Pechowy... mam 8 i w niej 3,7,8,9,10... to może faktycznie coś bedzie . Życzę ci całej 10 i bonusa!