Wpisy 2 492 987 – 2 493 086
13 listopada 2015 14:15 → 13 listopada 2015 18:00, 100 wpisów
kondi ..mówiłem ..jeden grał za 75 zł ..i co ..nie mniej dał TS za 2,5 zł
a krzysio odbiore po poludniu 20 pln za 4/5 to moze puszcze skromne 5/5 i jeden zakładzik mini na ch/t
prosta sprawa dzis piatek 5
dajemy cos z 5 tek na pewniaka, tylko madrze wybrac
dajemy cos z 5 tek na pewniaka, tylko madrze wybrac
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 2 280 000 zł
arni77,,,ty trzeba zyc w ziemie wez twoje nerwowo jak dawno mamuska zarobiła dziecko
lewy ..kazdy obojetne ludzie naród ..ma chore sprawy ..dziecko to sie nazywa handlarze np takze wziać robota ..za cienko płaca i płaci podatek i to czego zyć
lewy ..tak samo jak paczkiewicz czeka chce miec 10 dzieci po 500 zł
a pan paczkiewicz ..jak twoja córka ..jak urosnie i duza ..bedzie gadał jesteś alfon,su ..i zobaczysz
2 493 017. krzysio 2015-11-13 (15:29)
a pan paczkiewicz ..jak twoja córka ..jak urosnie i duza ..bedzie gadał jesteś alfon,su ..i zobaczysz
Krzysio.To już trochę przesadziłeś.
Krzysio.To już trochę przesadziłeś.
Co wy ty ***ićie 500zeta dla wybranych,rozwiedzieni,samotne matki,osoby samotne nie,oco tu ***a chodzi?????
Ludzie jak wygrane
a ja chce 500 zł dla kawalera/panny, i to co miesiąc oczywiście
Andreas3864..kasa dziecko tu PL ..bardzo biedny ..a Autralia ..ma sie dobrze wiece po 7 tysiaki ..a ruski po 25 tysiaki po to jest uja PL
Donald Tusk
Donald przyjechał do Ziebic do rodziny, jak była kumulacja, zagrał chybił-trafił i pojechał do Brukseli. No a później to miał dużo roboty, był poza Polską, dlatego ten kupon odebrał tak późno. Ot cała historia. I żyli długo i szczęśliwie...
lrzysio, ponieważ Donald przed wyborami chciał pomóc swojej byłej partii, dlatego jeździł po różnych wioskach w Polsce rozmawiać i spotykać się z mieszkańcami, a także planował potajemnie akcję zajumania żyrandoli i obrazów z pałacu prezydenckiego. W pewnym momencie zadzwonił Bronek...
Poprosił Donalda, żeby kupił jakieś gazety, bo nie mają w co pakować tych żyrandoli.
Donald wykupił cały nakład wyborczej, rzeczpospolitej i nie omieszkał spojrzeć na pulsującą jedwabistymi kolorami witrynę. Zaciekawiony przymrużył lewe oko i zobaczył: Do wygrania 35 milionów złotych. No to sobie chłop pomyślał, że puści jeden zakład na chybił trafił - w końcu co mu szkodzi. W ten sposób Donald wygrał 35 mln. Ot i cała zagadka wygranej największego milionera w historii TS
witam wszystkich
tesa
od wielu dni proponowałem liczby typując
60-69
dziś zapomniałem i byłoby 6/10
oczywiście nie gram w mm
tylko bawi mnie typowanie
60-69
dziś zapomniałem i byłoby 6/10
oczywiście nie gram w mm
tylko bawi mnie typowanie
Przychodzi do sklepu facet I prosi o dobre wino na 25 rocznicę ślubu.
Sprzedawca patrzy na półki, potem na klienta i pyta:
- Szanowny pan chce świętować czy zapomnieć?
Siedzi górol przy potoku na kamieniu i się kołysze.
Idzie turysta i pyta, co wy góralu tak się kołyszecie? Ano - sie wahom.
A co się stało, pyta turysta?
Ano byli my wczoraj z Zośkom na weselu i Zośke zgwałcili, a jo dostołym po ryju.
Ale dlaczego się wahocie?
Ano, dzisiej som poprawiny, Zośka kce iść, a jo sie wahom!
Sprzedawca patrzy na półki, potem na klienta i pyta:
- Szanowny pan chce świętować czy zapomnieć?
Siedzi górol przy potoku na kamieniu i się kołysze.
Idzie turysta i pyta, co wy góralu tak się kołyszecie? Ano - sie wahom.
A co się stało, pyta turysta?
Ano byli my wczoraj z Zośkom na weselu i Zośke zgwałcili, a jo dostołym po ryju.
Ale dlaczego się wahocie?
Ano, dzisiej som poprawiny, Zośka kce iść, a jo sie wahom!
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Polska-Islandia
dokladny wynik 3:1
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Hiszpania-Anglia
10
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Irlandia Pln.-Lotwa
10
Pilka nozna - 1.Polska - W.Plock-Katowice
10
Pilka nozna - Kwalifikacje ME U-21 - Czarnogora-Lotwa
10
Pilka nozna - Kwalifikacje MS-Ameryka Pld. - Peru-Paragwaj1 10
Pilka reczna - Liga Mistrzow K. - MKS Lublin-Bucuresti CSM
2
dokladny wynik 3:1
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Hiszpania-Anglia
10
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Irlandia Pln.-Lotwa
10
Pilka nozna - 1.Polska - W.Plock-Katowice
10
Pilka nozna - Kwalifikacje ME U-21 - Czarnogora-Lotwa
10
Pilka nozna - Kwalifikacje MS-Ameryka Pld. - Peru-Paragwaj1 10
Pilka reczna - Liga Mistrzow K. - MKS Lublin-Bucuresti CSM
2
Cześć byłem dzisiaj na cmentarzu pomodlić się i zgrabić liście. a A potem pojechałem do przedszkola wujek, bo mówił mi aby przyjechał rozkręcić trampolinę dla dzieci . To z kuzynem który mi pomógł 7 lat, chciał odkręcać śrubki. A potem ja resztę zrobiłem nogi powyjmowałem i siatki złożyłem. Taki pan zabrał do na wózek aż wystawało za dużo i przywiązał sznurkiem. A wujek do mnie to choć i dał mi prowadził Peugeota dostawczego ale takiego małego wiecie jak wygląda fajnie się jechało ale blisko był postój i zaniosłem to z nim do stodoły. A jak wróciliśmy to kazał mi jeszcze żebym pozagrabiał liście na placu zabaw. Co trzeba pomóc rodzinie już taki jestem. No i wysłałem Multi Multi na 5 skreśleń, Mini Lotto i zdrapkę straszne pieniądze ale nie było wygranej. A wy co robiliście ? I mój kolega dalej z nim nie za dobrze jakiś taki bez za bardzo motywacji jest życiowej. Do tego przejmuje się tak kolegą nawet uważa go za kuzyna tak jakby wiecie o co chodzi. że niby ma problem i może sobie coś zrobić. A ten kolega pierwszy mój to miał depresję jak mi pisał, ale starałem się go motywować dalej. Może mi doradzicie co robić ? Był czas, że miał ce zdania prawa jazdy i zdał teraz już tak sobie jest. A miał depresję przez dziewczynę on też nie za bardzo w tych sprawach i że to z jego winy wyszło nie tak.
krzysztofie CCCP ..ty opowiadasz ooto przedzkola ale ty chodzisz kasa ściąga deej spokuj wtyd ty wezmiesz robota
krzysztofie CCCP ewa kopacz oszutka nie robiom i mało mówi ..az tyle zarobi 60 ML za 4 lata premier a wy co
probuja ratowac dobra opinie twierdzac ze wszystko zrobili np. drogi przedszkola
angierski do Twojego pewniaka (63) dorzucam 29
krzysztofie CCCP a grasz TS ..ty goowno trafisz ,,czemu wracasz przedszkola tak sciągasz kasa za Playstaion 3 albo box ..nie ładnie ..a Yota chodzi grać TS ..trafiła troche nie jest wstyd
Ciężko trafić cos mama umoczyla 5zl
Pasko podaj pewniaki
Cześć byłem dzisiaj na cmentarzu pomodlić się i zgrabić liście. a A potem pojechałem do przedszkola wujek, bo mówił mi aby przyjechał rozkręcić trampolinę dla dzieci . To z kuzynem który mi pomógł 7 lat, chciał odkręcać śrubki. A potem ja resztę zrobiłem nogi powyjmowałem i siatki złożyłem. Taki pan zabrał do na wózek aż wystawało za dużo i przywiązał sznurkiem. A wujek do mnie to choć i dał mi prowadził Peugeota dostawczego ale takiego małego wiecie jak wygląda fajnie się jechało ale blisko był postój i zaniosłem to z nim do stodoły. A jak wróciliśmy to kazał mi jeszcze żebym pozagrabiał liście na placu zabaw. Co trzeba pomóc rodzinie już taki jestem. No i wysłałem Multi Multi na 5 skreśleń, Mini Lotto i zdrapkę straszne pieniądze ale nie było wygranej. A wy co robiliście ? I mój kolega dalej z nim nie za dobrze jakiś taki bez za bardzo motywacji jest życiowej. Do tego przejmuje się tak kolegą nawet uważa go za kuzyna tak jakby wiecie o co chodzi. że niby ma problem i może sobie coś zrobić. A ten kolega pierwszy mój to miał depresję jak mi pisał, ale starałem się go motywować dalej. Może mi doradzicie co robić ? Był czas, że miał ce zdania prawa jazdy i zdał teraz już tak sobie jest. A miał depresję przez dziewczynę on też nie za bardzo w tych sprawach i że to z jego winy wyszło nie tak.
prosimy jeszcze raz o ten wpis.
Ale co ile teraz jest bezrobocie no niby mniejsze, ale jak się pytam raz jeszcze e GDZIE SĄ ZAKŁADY PRACY, FABRYKI, FIRMY, PRZEDSIĘBIORSTWA I W TYM KRAJU MA BYĆ DOBRZE ? NO ALE TERA NOWA WŁADZA ZAUFAŁEM IM ZOBACZYMY CZY DOKONAJĄ TEGO CO ZAPLANOWALI OBY, POWODZENIA IM ŻYCZĘ. emerytko 46 już wystarczy ten czat głownie jest dla pisania o grach i rozmyśleniach i kombinowaniu liczb Lotto. Ale czasem trzeba i należy wspomnieć o naszej rzeczywistości.
angierski...no wiem ..mozna poczeka widzialem jaki twój foto masz okrogłe twarz ..nie jesteś patalog
Ja już zakupiony mam browarek i chipsy top chips z biedronki a piwo na dole sklep jest u nas. Teraz tylko czekam na mecz, jak Polacy znowu udowodnią że dobrze grają i umieją grac w piłkę stawiam choć trudno z wynikiem ale wygrają, powiedzmy 2-1 a według was ? Musze pokazać, że nie przypadkowo lecą na EURO 2016 gdzie daleko zajdą zobaczycie, w końcu ile razy można odpadać w facie grupowej: 2008, 2012 teraz dojdą do finału i wygrają tylko z kim ? Stawiam kolejkę dla wszystkich tylko nie upijcie się za szybko. I mamy nową panią premier panią Szydło.
Witaski Wszystkim.Co ja pacze? Kto śmiał przestraszyć janosika? Co się stało?
Ale żeby nie ja to ten czat gównie nie był by tak ciekawy prawda ?
ostatnio wyjalem sruta z mojego kota bo moj sasiad poluje na koty w dodatku ukrainiec
tak krzysiu tak
krzysztof>> jesteś wartością dodaą tego czata. Ciągniesz go .. Bez Ciebie kaput.
Ale powiedzcie jak teraz będzie w Polsce ?
w jakiej Polsce?
Monet no bez a bez ze mnie też by czat dalej funkcjonał, choć jestem tu już ponad 3 lata na stronie z kontem.
Dobra idę na serial Pierwszą Miłość.