Wpisy 2 492 041 – 2 492 140
12 listopada 2015 18:40 → 12 listopada 2015 19:21, 100 wpisów
zacznijmy typowac to rozwalimy ten ts
Więcej luzu proszę Państwa... to zabawa. A czasami tutaj jak w sejmie...... więcej pozytywnej energii i Paniom i Panom Pozdrawiam wszystkich.
andrew
ok dotam
czekamy
tobie andrew tez
4,7,9,17,24,27,28,51 taka 8 na 21
krasnalek
ide puscic na wieczoprne losowanie
Mamy Ulala 1,2,14,21, moje 8 , Faral 34,67 ...Krasnalek? co dodasz? idę wyślę i do podziału...
ok, mamy zestaw 1,2,8,14,21,25,27,34,67,43... ide wyślę , scan na profil i czekamy...
jak nam coś wyjdzie...zwrot choć to jutro do powtórki zabawa.
Tylko myślę ograniczymy do 2 liczb dla 5 osób lub po 1 dla 10??? bo ten bonus nam mały potem będzie
Znowu jestem tu co tam porabiacie ?
Fajnie bo niedługo Święta Bożego Narodzenia to się najem znowu sporo.
To lecę z kuponem...Krasnalek,Ulala, Faral, zobaczymy albo wygramy albo się tylko uśmiejemy jak będzie 0/10. Do zobaczenia po 21.40
krzysio , w najbliższym czasie to tylko do J........a się wybieram
nie u mnie ..tylko masz tam najbliszy osoby L... trzeba oszczedzać czas najszybcie spotkać
krasna .. on faRaL ..jest kawaler ..nie pewnie nie chce spotkać u lila w domku ..czemu widzisz on za duzo siedziec przy kompie lizaku xxx i do pracy i ni wiecej
krzysio ale mnie to nie interesuje kto jest kawalerem a kto nie ja nie szukam faceta
krasna ...nie to o co chodzisz ,,ty szukasz ken ...tylko trzeba odwiedzić i rozmawiać ..trzeba poznać ..a nie lizaku ty
Przychodzi baca do jasnowidza i puka.
Jasnowidz podchodzi do drzwi i pyta się:
- Kto tam?
- Pierniczę takiego jasnowidza, jak nie wie kto puka
Jasnowidz podchodzi do drzwi i pyta się:
- Kto tam?
- Pierniczę takiego jasnowidza, jak nie wie kto puka