Wpisy 2 490 751 – 2 490 850
11 listopada 2015 12:25 → 11 listopada 2015 12:44, 100 wpisów
piwo jak piwo ale wystarczy policzyc cene bezyny za najmniejsza krajowa w polsce a w NL NL
Majpan a ty się tak nie ciesz bo sam wpier dalasz pewnie pyry z kefirem i co tu masz do smiania
Niech wszyscy Polacy wyjadą za granicę, to z Poski nic nie zostanie (żart).
Gdyby tak zachorowała jakaś córka ministra....hm...nikomu nie życze ale pewnie szpital by funkcjonował...i nikogo to nie dziwi,
a w NL auta pla tyle samo co w polsce i nafta podobne ceny he he polska
puszek i tak juz nic nie zostałowiększość wyjechała i ci co zostali teraz na starych robic muszą bo prze ***li pieniądze
Oj użyłbym tylko jedno słowo
ze słownika tu wyżej
i jusz byłaby ultra szybka reakcja.
ze słownika tu wyżej
i jusz byłaby ultra szybka reakcja.
Lila, telewizja kłąmie, od lat, wez się za biznes, otwórz go i zatrudnij z 30 osób i pokaz jak sie na Zachodzie podszkoliłaś w robocie, oddając Niemcowi podatki to za wiele dla Polski nie zarobiłas
Majpan, dawaj nie rezygnuj, mzoe nie dostaniesz
Mariuszbemowo ale Lila tu wydaje euro i to nawet cztery razy więcej bo ...daje obca walute u nas..
Mariusz no wyobraz sobie że mam firme i zatrudniam więcej jak 30 osób i stać mnie na wszystko i na uropy kilka razy w roku i mam dom a DE ale tu nie chodzi o mnie
Lila, nie czepiam sie, pisze tylko jak wy tam na zachodzie zyjecie, bywałęm i widziałem, nie jest kolorowo, czasem sie uda mocniej wyskoczyc ale wiekszosc to taka ciut lepsza wegetacja
i jak na to wszystko co TU sie wyprawia to rzygac mi się chce.Jak prezydent pieknie gada a gówno zrobi zreszta jak cała reszta
Mariusz nie wiem ale mi się wszystko udaje i nie narzekam ale chodzi mi o te biedne rodziny co do gara nie maja co włożyć a rząd tylko obiecuje
2 490 770. Lila 2015-11-11 (12:27) NASA
Majpan jednak głupi jesteś
Minerwa!!!!
Majpan jednak głupi jesteś
Minerwa!!!!
Pisuary nic nie zrobia, bedą tylko jątrzyć dalej i dalej, juz widze jak za 6 miesiecy hejterzy w internecie beda na Pisuarach jezdzic jak na łysej kobyle
lila-ja w swoim zawodzie nie pracuje choć składałem dużo podań i lipa
puściłem wczoraj kupon u buka za 5 zł 9 meczy wychodziło 450 zł w domu sie kapłem że babsko mi wbiło poniżej goli ja chcialem powyżej ale już mi się nie chcialo iść poprawiać ---wyszło 2 błędy na kuponie to co ona przekręciła i jeszcze 1 błąd jakby tylko to 1 cbyło to chyba bym jej wp...ł ,ale tak qurwa robiomn niesprawdzisz i dupa a tak 2 błędy to jakoś przebolam
Popieram, jak zobaczę na koncie , że pensje mam o np. 700 zł wuiększą to będzie git. a póki co....wczoraj byłem w pracy 11 godzin....zarobiłem 88 zł. i o to chodzi??? całymi dniami w pracy żeby 2 koła zarobić??
wiecznie tylko obietnice i obietnice a dla samotnych ojców matek,emerytów i rencistóe wielka dupa
ide do garazu, musze 300 koszyków z wikliny trzasnać dla słynnego marketu
z czegoś trzeba zyc, sorki nie 300 ale 30, bo 300 bo bym na oczy oślepł od precyzji
Wyćmy w Warszawie na ulice i protestujmy. Żeby uchwlili takie prawo ,,że jak coś obiecują a obietnicy nie spełnią to taki poseł idzie do więzienia za okłamanie narodu Polskiego''.
Kto jest za tym ???
Kto jest za tym ???
lila-znalazłem robote nie w swoim zawodzie i teraz się kształce pod prace
ma szczęście to babsko z buka że były 2 błędy a nie tylko to 1 przekęcone przez niom,jak można qurwa tak oszukiwać to jest częste u buków stacjonarnych
puszek oni za nasze pieniadze robia więc powinni sie pytac ludzi czy TAK czy NIE
oj przeplatam, z kolegą,
urzednik u Polsce za bledy nie ma odpowiedzialnosci jak by mial z swojej kieszeni za bledy bylo by lepiej
cola mi siadło kiedyś 7 a miałem system 7 z 9 i naliczyło mi coś 1,62 grosza wygranej haha
2 490 753. Lila 2015-11-11 (12:25) NASA
Majpan a ty się tak nie ciesz bo sam wpier dalasz pewnie pyry z kefirem i co tu masz do smiania
Co do kefirku zgoda
Jadam ziemniaki
Co do kefirku zgoda
Jadam ziemniaki
tomecki kafelkarz który kładzie kafle jak mu peknie płytka to musi ponieść koszt a oni w rządzi jak te matoły,żerują na nas wszystkich i zero odpowiedzialności
a ja przebijam słowa na czyny, brawo ja, brawo ty
Brawo ty, brawo ja
w Polsce ceny sa takie same prawie jak w europie tylko oni więcej zarabiaja
piszcie ile zarabiacie NETTO, robimy RANKING
Ranking netto roulez Polska
a kopaczka i gronkowiec waltz patrzyły jak prezio mówiłjakby sie chciały zesr...ać
Lila, ja tyle co Ty mam w Polsce, bez kitu
W Polsce kto ile zarabia zawsze było tajemnicą, nikt ci otwarcie tego nie powie to tabu.