Wpisy 2 490 651 – 2 490 750
11 listopada 2015 11:40 → 11 listopada 2015 12:24, 100 wpisów
jaki egoista? jest do wyboru 80 liczb a ty mnie nazywasz egoistą?
Lila przyjdzie na niego czas póki co idzie zima na wiosnę będę szukał
Cześć wszystkim w tym uroczystym dniu. W uroczystym dniu 11 listopada część i chwała bohaterom narodowym którzy za wolność ojczyzny dalio właśnie życie i tym którzy są wśród nas, na zawsze w naszej pamięci. I to de tego ważne słowa dodam kluczowe Bóg, Honor I ojczyzna. Pan prezydent jak zawsze bardzo dobre przemówienie, to jest to to jest właśnie to, elegancja i wizerunek pokoju. Dobrze jednak wybrałem w tym i drugim przypadku. A wy co powiecie ? Idę oglądać w TV dalszą cześć uroczystości.
Multi Multi 21:40 1/5
Mini Lotto 0/5
Ale lipa może jeszcze dzisiaj coś będzie lepszego w Mini Lotto, bo mam ważny kupon jeszcze na jedno losowanie.
Mini Lotto 0/5
Ale lipa może jeszcze dzisiaj coś będzie lepszego w Mini Lotto, bo mam ważny kupon jeszcze na jedno losowanie.
pijmy pijmy kochani za dobro i wolność i lepsze jutro i wygraną wolności i niepodległości.
Nie dla wszystkich dzień 11 jest szczęśliwy w odrużnieniu z dniem 11-9-2001
Dzień dobry, mamy nowy Rzad, uroczystosci 11 listopada mamy, cieszmy się
odrodziła sie wolna Polska a w Polske dno i wodorostyi co z tego ze się odrodziła.Cyrk jak co roku,jedno i to samo
Hartge a może Ci sie podobają te uroczystości ze względu na wojskowych,?Cza było iść do wojska
Polska ma 18 armię na świecie cieszmy się
Lila, nie pytaj co Polska moze ci dac, powiedz co ty mozesz Polsce dać
tyle Polska dała że młodzi wykrztałceni spier dalają z niej za lepszym jutrem
Lila
Jak to Polska nie dała nikomu nic ?
A chipermarkety banki są nie polskie tylko zagraniczne. Polska daje się w dupe rąbać od lat Przez byłe rządy.
Jak to Polska nie dała nikomu nic ?
A chipermarkety banki są nie polskie tylko zagraniczne. Polska daje się w dupe rąbać od lat Przez byłe rządy.
Lila, Polska the best. Jedz do US smanów. Tam zobaczysz i stwierdzisz ze Polska to normalny jeszcze kraj
Proponuje...pracować w DE a kase wydawać w Polsce...i waluta tu zostanie a jakie życie 1 do 4
puszek nie rozśmieszaj mniedała bo musiała.dziwne żeby kupować dalej w jakis małuch sklepikach.Rozwija się jak inne kraje ale mi np nic nie dała a te cyrki co są co roku to żenua
Mariusz zwiedziłam troche świata i stwierdzam że Polska to nienormalny kraj
Brjan zobacz jak są rozwiniete inne kraje a my wiecznie w czarnej dupie
a może referendum....o przyłączeniu do Niemiec...tak jak NRD miała...trochę kuleli przez kilka lat ale już sa na prostej.
Lila pracujesz i nic z tego nie masz dlatego uciekają to kraj montowni magazynów i hipermarketów za najniższą krajową
życie jest jedno system nie pozwalał nam dawniej zrobić nic ponad przeciętna a teraz niestety już lata nam nie pozwalają....o rany ale elaborat walnąłem
Lila, pretensje to tylko do styropianów i sld, Pis i Peo. Jesli juz tyle na swiecie zwiedziłąs to otwórz biznes w Polsce i pokaż jaki z ciebie fachowiec.
Lila jak Ci ludzie mają żyć zakładać rodziny jak nie wystarcza na opłaty i na zwykłe potrzeby
Hartge ja pracuje i mi akurat sie powodzi.Jak by w Polsce było tak dobrze nikt nie zwiewał by do niemiec,angli czy kanady i to ludzie po studiach bardzo dobrych
tylko jest problem w pl biznes vat kontrachet nie zaplacil a ty juz go musisz zaplacic he he
system podatków powinien się zmienić. brudasów nierobów i lumpów do pracy społecznych powinno się zmuszać a nie za państwowe pieniądze chlają dalej. w Polsce za godzine pracy kupie 3 litry paliwa a za granica 8 i chyba cos tu nie tak. a w dup...e to mam
Niemiec to płakał jak sprzedawał swój stary, jezdzacy szrot
Hartge wczoraj widziałam program o dziewczynce która ma raka mózgu i rak wszedł na oczy i ratuje ja tylko operacja która jest wykonywana w Polsce między innymi ale szpital zamkniety bo robota papierkowa jeszcze potrwa ze 3 lata a tu chodzi o czas bo dziewczynka może umżeż i co teraz? Polska to gówno
se zjem...a co..