Wpisy 2 490 351 – 2 490 450
10 listopada 2015 22:34 → 10 listopada 2015 23:58, 100 wpisów
wszystko zalezy ktory odcinek na wspolnej dzis obejrze najnowszy
Pasco - szukam w necie informacji na temat bilansów spółki TS. Nigdzie tego nie ma. Heheh - w związku z tym trzeba będzie opłacić korespondencyjnie opłatę sądową i poprosić KRS w Wa-wie o przesłanie rachunku wyników i bilansów za 2-3 lata wstecz. Ale przy okazji natknąłem się na bardzo brzydkie komentarze / dotyczą wpisów z 2013 roku / dotyczące stronki Multipasco. To chyba konkurencja - oj brzydko brzydko.
Klikam do tych co piszą takie głupie teksty - zostawcie stronkę Multipasco w spokoju.Wszyscy tutaj fajnie się bawimy.
Klikam do tych co piszą takie głupie teksty - zostawcie stronkę Multipasco w spokoju.Wszyscy tutaj fajnie się bawimy.
multipasko jest the best
z tako stronko wiem ze wygram miliony jeszcze, dzien po dniu
z tako stronko wiem ze wygram miliony jeszcze, dzien po dniu
11: niebieska kreska z IP: 87.206.198.* (2013-09-24 08:00)
Proszę uważać na portal multipasko odnoszący sie do gier totalizatora.Zbierane sa tam dane o użytkownikach a następnie w brzydki sposób wykorzystywane.Jedna z użytkowniczek o nicku pięknaja ujawniła nasza priv korespondencję iż zostałam sprzedana do b u r d e lu i całe tamtejsze towarzystwo miało niezła pożywkę przypominając w niewybredny sposób kim jestem.Zakładam,ze ta osoba śmiga na rożnych nickach.
HYDE PARK wpis 527 260 str.139
Proszę uważać na portal multipasko odnoszący sie do gier totalizatora.Zbierane sa tam dane o użytkownikach a następnie w brzydki sposób wykorzystywane.Jedna z użytkowniczek o nicku pięknaja ujawniła nasza priv korespondencję iż zostałam sprzedana do b u r d e lu i całe tamtejsze towarzystwo miało niezła pożywkę przypominając w niewybredny sposób kim jestem.Zakładam,ze ta osoba śmiga na rożnych nickach.
HYDE PARK wpis 527 260 str.139
nie miliard w srode i sob ale miliard w pon rano wiecz, wt rano wiecz...
oj bo nie pójdę ......sprzedana do burdelu ? opowiedzcie jak to było
jocia - założyłem stronkę na forum dotyczącą kto jest kim w TS - już po godzinie szperania w necie głowa mnie boli
dzis typowanko przy skrillex 8, nieskonczenie dobry 80 i boska 77 muza 4
oj czemu dopiero teraz zauwazylem
oj czemu dopiero teraz zauwazylem
opowiadajcie o tych burdelach bo chce w grudniu isc w gdansku
chlopcom z nadwago i duzo iloscio tluszczu tak nie rosnie bo za duzo zenskich hormonow
oj czemu ja zawsze jestem takim grubaskiem
oj czemu ja zawsze jestem takim grubaskiem
masakra - jeden z wątków prowadzonych przez dziennikarzy w 2012 roku
W maju z fotelem prezesa pożegnał się Sławomir Dudziński i od tamtej pory to stanowisko pozostało nieobsadzone. Jeden konkurs unieważniło Ministerstwo Skarbu Państwa, do kolejnego wystartowało aż dziewięciu kandydatów. Przez ten czas spółką kierował wiceprezes Piotr Kamiński.
Szpil aktywnie walczył o fotel prezesa Totalizatora. Do mediów wysyłał sygnały, że to on jest faworytem i że ma poparcie polityczne. Według "Wprost" chodzi o dawnych członków gabinetu politycznego ministra Aleksandra Grada, którzy znani są z tego, iż działają na styku biznesu i polityki oraz że grywali w piłkę nożną z Tuskiem.
Szpil wynajął firmę PR
Jednocześnie Szpil wynajął firmę PR-owską Garden of Words, która aktywnie pomagała mu promować się w mediach. Przedstawiciele agencji zapraszali dziennikarzy na spotkania z wiceprezesem i zachęcali do przeprowadzania z nim wywiadów. Jak dowiedział się "Wprost" bezpośrednio w samej agencji, jej klientem nie był Wojciech Szpil - osoba prywatna, ale Wojciech Szpil
W maju z fotelem prezesa pożegnał się Sławomir Dudziński i od tamtej pory to stanowisko pozostało nieobsadzone. Jeden konkurs unieważniło Ministerstwo Skarbu Państwa, do kolejnego wystartowało aż dziewięciu kandydatów. Przez ten czas spółką kierował wiceprezes Piotr Kamiński.
Szpil aktywnie walczył o fotel prezesa Totalizatora. Do mediów wysyłał sygnały, że to on jest faworytem i że ma poparcie polityczne. Według "Wprost" chodzi o dawnych członków gabinetu politycznego ministra Aleksandra Grada, którzy znani są z tego, iż działają na styku biznesu i polityki oraz że grywali w piłkę nożną z Tuskiem.
Szpil wynajął firmę PR
Jednocześnie Szpil wynajął firmę PR-owską Garden of Words, która aktywnie pomagała mu promować się w mediach. Przedstawiciele agencji zapraszali dziennikarzy na spotkania z wiceprezesem i zachęcali do przeprowadzania z nim wywiadów. Jak dowiedział się "Wprost" bezpośrednio w samej agencji, jej klientem nie był Wojciech Szpil - osoba prywatna, ale Wojciech Szpil
Podejrzenia budzi także umowa na przeprowadzenie dla Totalizatora Sportowego cyklu imprez letnich, w której zawarciu pośredniczył Dom Mediowy ZenithOptimedia, a wykonanie tablic zostało zlecone firmie A&P Brands, handlującej... konfekcją odzieżową. Okazuje się, że prowadzą ją znajomi prezesa i firma ta sprzedaje również Totalizatorowi powierzchnię reklamową m.in. na ekranach w autobusach. Jak pisze "Wprost", w praktyce oznacza to, że przez A&P Brands przechodzi duża część budżetu marketingowego Lotto.
Ani ze strony rady nadzorczej, ani resortu skarbu nie doczekaliśmy się reakcji na ujawnione nieprawidłowości. A Wojciech Szpil osiągnął swój cel i został szefem Totalizatora Sportowego.
Ani ze strony rady nadzorczej, ani resortu skarbu nie doczekaliśmy się reakcji na ujawnione nieprawidłowości. A Wojciech Szpil osiągnął swój cel i został szefem Totalizatora Sportowego.
lelek nie rób scen.. c'est la vie wszędzie jest tak samo w państwowych spółkach
dwanscie 5tek w calej Polsze to mnie niepokoi, cos slabo trafiajo
lelekPiszesz prawdę,jest na stronie lotto kilka osób z mp nawiedzonych,którzy komentarze mają jak z wariatkowa i opisują nici z mp w perfidny sposób
A,jakie są kompetencje j.w.prezesa i struktura zarządu???Gdzie o tym można przeczytać???
Brjan - takich debili to pełno masz racje
Hehh nagle pojawiła się strona BIP TS dobre
http://bip.totalizator.com.pl/
Hehh nagle pojawiła się strona BIP TS dobre
http://bip.totalizator.com.pl/
Zaraz wracam,jakieś zawiniątko,leży przed oknem,idę sprawdzić co,to jest
Cztery podmioty zależne od TS - no zaczyna się ciekawie.
Dzisiaj odwołano z innej Rady Nadzorczej pewnego pana - który jest aktualnie dalej członkiem rady nadzorczej TS.
Dzisiaj odwołano z innej Rady Nadzorczej pewnego pana - który jest aktualnie dalej członkiem rady nadzorczej TS.
jocia - jak nie zobaczę teleranka w niedzielę i zapuka do moich drzwi ABW to dalej pod tym nickiem moja żonka będzie klikała - a ja będę obstawiał z pierdla.
Jakiś,bezdomny,zostawił na ulicy torbę z ciuchami,a wyglądało jak:zawiniątko w koc
Wyglądało to jak dziecko,owinięte w koc,w blokowiskach często się to,zdaża
lelek Spoko za dwa tygodnie tymi z TSa się zajmą,odpowiednie służby
gonzaga Tak robią dżihadyści,my Słowianie,dobrzy ludzie,na bezrobocie z nimi i do baraków
ale sobie jaja robią z bilansami - gdybym jako członek RN podawał na BIP taki bilans / w takiej formie / to zgromadzenie wspólników za jaja by mnie powiesiło - zatrudnienie ponad 2500 osób za 2014 rok - no to wiemy gdzie kasa idzie hehe
moja córa mówi że kulki z bębna powinny wyciągać dzieciaczki - a za to - powinny dostawać prezenty i słodycze - hmmm coś w tym chyba jest - a nie tam próżnia - nitki przyczepione do kulek i inne pierdoły - czas to zmienić
A,wiadomo to kto się po ulicach plącze?Ja ciągle się obawiam,że przypomną sobie kto im kuku zrobił w r.1683
Dobro wróciło, bo mojemu Tacie , tez ktoś wylosował samochód - kiedys tam
nie jestem ksenofobem - ale w przypadku arabów to się zgadzam z pisem - nie wpuszczać do kraju i tyle
Pamiętam czasy studenckie.Zaprosili kiedyś dziewczynę w akademiku na niby herbatkę smakową.Miała dziewczyna szczęście że byliśmy w akademiku.Mustafy dostały w***, poleciało kilka szyb i krzeseł nas zawieźli na komendę i tyle. Później dziekan coś pierniczył o dziekankach ale wszystko skończyło się o.k.