Wpisy 2 490 127 – 2 490 226
10 listopada 2015 19:41 → 10 listopada 2015 21:13, 100 wpisów
ostatnio gram tylko na liczby pierwsze - jak wiadomo jest ich tylko 22 / od 1 - 80 / to po co mam obstawiać jak 1-80, żadnego wielkiego wyniku nie mam ale na parki i trójki można grać - w sumie nie spodziewam się dużej wygranej - do dużej wygranej jest tylko potrzebne szczęście nic więcej
lelek co racja to racja też odpuściłem sobie 10 skresleń chyba że z chybika . Nastawiam się na 3-4 cyferki wydając 10 lub 15 zł.
poszla trojca, 5 tka, 6 stka, dwie 8 mki
jak dzis nic nie trafie to sie wk
jak dzis nic nie trafie to sie wk
tylko ze u nas 11,11
a w usa dzien niepodleglosci 4,07
trzeba wykorzystac te info
a w usa dzien niepodleglosci 4,07
trzeba wykorzystac te info
wizard - to tak jak z historią nasi królowie winko pociągali a w us za bawołami ganiali
Krzysztof znajdź mi prace wTarnowie to ci kasę odpalę
Witam mam do poprawy egzamin parktyczny Technika Administracji, z spisu spraw, czyli wypełniania dokumentacji. Czy mogła by mi pani pomóć ? Jest to bardzo ważne dla mnie, pisemny mam zaliczony to jest z Policealnego Studium Zawodowego.
9 liczb na wieczorne losowanie[38,49,53,60,61,64,70,72,75]
ok, mam nadzieję, że przesłanie dotarło i nie ma sensu się powtarzać spamując chata nie wiadomo czym.
Pasco - witam serdecznie.Mam pytanie czy może wiesz czy maszyna losująca w studio jest na trwale połączona z systemem zliczającym wygrane?.Z tego co wiem to są dwie różne firmy - jedna zajmuje się serwisem maszyny / kulki i inne sprawy/ i druga zajmująca się terminalami.
Lelek - co się z Tobą działo ?. Nie dostałam od Ciebie odpowiedzi.
Witam panie Januszu.
@ wizard
był tu taki czarek, też wygrywał i za to często pił
i już go nie ma...
pwwnie za neta zalegał
był tu taki czarek, też wygrywał i za to często pił
i już go nie ma...
pwwnie za neta zalegał
Dzisiaj będą w PUP po rozmowie z kobietą otrzymałem powtórnie profil II.
Paweł - przepraszam poszło do spamu i nie zauważyłam. Odpiszę jutro.
Pasko Pasko.
Pasko gdzie jesteś ?
krzysztof c - radzę Tobie zapisać się do grupy na jakimś portalu.Są takie portale gdzie można dowiedzieć się więcej o administracji. Administracja.pl. - czy podobne. Możesz wejść na Goldenline / to portal HR / - ale są tam ludzie którzy mogą Tobie pomóc. Pamiętaj nikt za Ciebie tego nie zrobi.
A dal tego kto by mi pomógł dobra nagroda czekała ale no cóż trudno.
Dla.
Amnie pup rwala panna
blood 5 is pumping
boje sie dzis tej 5 tki, zeby tylko nie wlazla
boje sie dzis tej 5 tki, zeby tylko nie wlazla
Znam liczby które padną dzis
Rrrooobbbeeerrrtttooosssaaa rwała panna oraz zna liczby które dziś padnączy do szczęścia potrzeba coś więcej
Czeba zaliczać panny bo życie krótkie