Wpisy 248 887 – 248 986
15 marca 2011 23:24 → 16 marca 2011 10:40, 100 wpisów
Kumulacja Lotto: 13 000 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto

Na jutro w MM 1,8,13,21,23,33,40,48,50,71 hehee i tak nie dlugo zaglada
Bonus Multi Multi: 730 000 złotych
104 093 osoby trafily swoje wygrane w MM. Jeżeli każda z tych osób zawarła zakłady za 5zł to kwota wpłacona do Lotka przez te osoby wyniesie 520 465 zł a Lotto przeznaczył na wygrane 516 tys zł . Tak sobie policzyłem .
hosia indyka się nie obraca
lubię gotować akurat i dziwię się a raczej zastanawiam jak ty to zrobiłaś biorąc pod uwagę że ważył 6 kilo nie chodzi mi już o psa bo nawet wilczur by nie był w stanie tyle zjeść
ale tego indyka to pewnie na fermie strusi kupiłaś
średnia waga to 3,5 do 5 kilo
jak będziesz jeszcze raz robiła indyka to polecam dodać do nadzienia pomarańczę nic tak nie poprawia jego smaku
lubię gotować akurat i dziwię się a raczej zastanawiam jak ty to zrobiłaś biorąc pod uwagę że ważył 6 kilo nie chodzi mi już o psa bo nawet wilczur by nie był w stanie tyle zjeść
ale tego indyka to pewnie na fermie strusi kupiłaś
średnia waga to 3,5 do 5 kilo
jak będziesz jeszcze raz robiła indyka to polecam dodać do nadzienia pomarańczę nic tak nie poprawia jego smaku
A moja mama skreśliła trzy zakłady Lotto i wczoraj miała trójkę. Cieszyła się jak dziecko.
Dzień dobry. 

Twój test umiesciłem na stronie. Jak mozesz to zobacz i napisz czy moze byc. Jak wroce z pracy to zobacze twój wpis.Jak mozesz to napisz kiedy bedziesz tutaj podawac liczby z testu.Dobrze by bylo zebys podawał liczby max. do poludnia.Pozdrawiam.
Korn.
Liczby do lotto- testu podam jutro rano.
Pozdrawiam.
Liczby do lotto- testu podam jutro rano.
Pozdrawiam.

wedrowco net.sniłem bardzo daleką kuzynke/zapomniałem że istnieje/ u której robiłem remont jej se wszystko podobało była zachwycona i przyszedł jej szwagier ,zaczoł wydziwiac ze to nie tak tamto nie tak,z nerwów sie obudziłem .....co ty nato

http://finanse.wp.pl/kat,58436,title,Czechy-Totalizator-nie-ma-pieniedzy-na-wyplate-wygranych,wid,13226936,wiadomosc.html
Kosmaty.
Liczba z Twojego snu- 28.
Kosmaty- uważaj, w najbliższym czasie ktoś będzie chciał ciebie.... oszukać.
Pozdrawiam.
Liczba z Twojego snu- 28.
Kosmaty- uważaj, w najbliższym czasie ktoś będzie chciał ciebie.... oszukać.
Pozdrawiam.
Miłego dnia.. .
Zaraz znikam. Wrócę po godz. 19.
Zaraz znikam. Wrócę po godz. 19.
witam wszystkich
taki zestawik trojek do rozpiski w strefie
2,3,4
6,8,11
13,14,15
17,21,38
do tego pewniaczek "39" i gramy o 5-tke
taki zestawik trojek do rozpiski w strefie
2,3,4
6,8,11
13,14,15
17,21,38
do tego pewniaczek "39" i gramy o 5-tke

Dziękuje wujas.
muszę jeszcze popracowac nad tym. Choć dziś myślę o 2,5,7,23,24,27,47,56
muszę jeszcze popracowac nad tym. Choć dziś myślę o 2,5,7,23,24,27,47,56
aga31...ja nie wiem , niejestem ekspertem , mowie co mysle...
zas co do drugiej propozycji to moim zdaniem 2/8 ?

zas co do drugiej propozycji to moim zdaniem 2/8 ?
Ja testuję taką metodę P(13)-p(12)-1. WCZORAJ Z tego trafilam 6/18. dziś też już tak rozpisalam
1,2,5,7,14,19,23,24,25,26,28,38,42,47,50,57,58,59,62. Z tego dziś będzie 6 liczb

Ja testuję taką metodę P(13)-p(12)-1. Więcej nie będę pisać bo będzie jak ostatnio co napisałam.że nie dałam rady wszystkim odpisać.

okej aga31 napisze wieczorkiem z domu juz bo tu w pracy nie mam gg a i za bardzo niemoge sie narazac przelozonym 

witam wszystkich
po ostatnich sromotnych klęskach-proza życia....
wypadałoby nie grać
no chyba że ktoś podrzuci jakieś pewniaki
nie jestem zachłanna....nie musi być dycha
może być od 5-8cyferek grunt aby pewniaki

po ostatnich sromotnych klęskach-proza życia....
wypadałoby nie grać
no chyba że ktoś podrzuci jakieś pewniaki

nie jestem zachłanna....nie musi być dycha
może być od 5-8cyferek grunt aby pewniaki

aga31 47 i 57 dzisiaj nie wskoczy 59 może być

Witam witam. Ja miałem dzisiaj nie grać ale odbieralem wygraną za zdrapki i kolektor namówił mnie żebym jeszcze dzisiaj dał szansę szczęściu. I wysłałem przez pomyłkę zamiast jedną to dwie 10
ale jak usiadłam to sie ucieszyłam bo potwierdził sie mój sen że nie było szóstki w lotto i tyle jest do wygrania
śniły mi sie też liczby i dzisiaj nimi zagram w śnie były też schody,piękne jabłka,szpital,apteka...dużo tego było
śniły mi sie też liczby i dzisiaj nimi zagram w śnie były też schody,piękne jabłka,szpital,apteka...dużo tego było
mirnam to trzymam kciuki za ciebie szczególnie za ten drugi kupon

krysieńko jak miło wiedzieć że jest nas więcej
taka bida u mnie ostatnio...nic nawet w zdrapkach bryndza
krysieńko wg Junga Twój sen oznacza baczne zwrócenie uwagi na zdrowie....ale jabłka zawsze są synonimem zdrowia i urody

taka bida u mnie ostatnio...nic nawet w zdrapkach bryndza

krysieńko wg Junga Twój sen oznacza baczne zwrócenie uwagi na zdrowie....ale jabłka zawsze są synonimem zdrowia i urody

- dostałeś jabłko - powinieneś zagrać w grę losową nie wymagającą myślenia, na przykład bingo lub automaty
widzieć piękne jabłka-nieoczekiwana radosć
od czasu do czasu gram na 5 i 7
ale bez fajerwerków
widzieć piękne jabłka-nieoczekiwana radosć
od czasu do czasu gram na 5 i 7
ale bez fajerwerków
ehh, dzis wlozone 10 zl, wyjete 2 zl 
zobaczymy co bedzie w mm na 14..

zobaczymy co bedzie w mm na 14..
bella dziękuję za przetłumaczenie mojego snu...ale zgadza sie ja jestem na chorobowym mój małżonek od niedzieli też choruje
..u mnie w zdrapkach też nyndza,ale dzisiaj wyjazd do Piły tak więc tam zagram w mini,lotto,multi i kilka zdrapek wezme mam i wszystko z maszyny wezmę

..u mnie w zdrapkach też nyndza,ale dzisiaj wyjazd do Piły tak więc tam zagram w mini,lotto,multi i kilka zdrapek wezme mam i wszystko z maszyny wezmę

to kilka liczb z mojego snu ...poproszę o wasze zdanie co do tych liczb....8,25,14,19,2 

krysienko znajomi jechali na urlop kilka lat temu
w połowie drogi nad morze zatrzymali się w jakimś wiejskim sklepiku po wodę i gazety
przy okazji wysłali totka i wzięli zdrapkę....wydrapali 50tyś
ekspedientka o mało nie padła
także graj na wyjeździe
ja wierzę,że dziś coś wyrwiesz

w połowie drogi nad morze zatrzymali się w jakimś wiejskim sklepiku po wodę i gazety
przy okazji wysłali totka i wzięli zdrapkę....wydrapali 50tyś
ekspedientka o mało nie padła

także graj na wyjeździe
ja wierzę,że dziś coś wyrwiesz

witam. L z Zielonej G.nie moge mieć z tobą kontaktu ,jak bedziesz w kafejce odczytaj i zadzwoń PROSZE.
8/10 z wczoraj, zestaw się nieco omsknął
248912. status dotam 2011-03-16 (06:58)home Jastrzębie Zdrój
http://finanse.wp.pl/kat,58436,title,Czechy-Totalizator-nie-ma-pieniedzy-na-wyplate-wygranych,wid,13226936,wiadomosc.html
------------------------------------------------------------
koniec w czechach, a u nas ma się dobrze zyski rosną a gracze płaczą i płacą

------------------------------------------------------------
koniec w czechach, a u nas ma się dobrze zyski rosną a gracze płaczą i płacą

uciekam coś upolować na obiad,,,,może dziczyzna nie będzie się dzisiaj opierała

bella ja w zeszłym roku jechałam z mężem i teściową do lekarza tam wzięłam multi 10 lecz nic nie miałam ale wysyłałam jeszcze na drugi dzień i trafiłam 8/10 ...to dopiero był szok

ja też zmykam miłego dnia wszystkim życzę
może będe wieczorkiem

szajkli ja lubię drapać -zodiaka,xingo,krzyżówkę,i te po złotówce
może będe wieczorkiem

szajkli ja lubię drapać -zodiaka,xingo,krzyżówkę,i te po złotówce

szajkli nie wiem jak inni na tej stronce, ale nie polecam zdrapki serduszko..... co kupuje to nic nie mam a sporo ich było
bella nie wiem o której wrócę z Piły ale bardzo ci dziekuję i mam nadzieję ze obie będziemy świętować wygrane dzisiaj

No ja to początkujący narazie jestem.
Codziennie w mm puszczam na 14 i 22:15 i nawet 4 nie moge trafic
, moze dlatego ze ch/t.
Dzisiaj juz na mm i 2x j puscilem
Codziennie w mm puszczam na 14 i 22:15 i nawet 4 nie moge trafic
, moze dlatego ze ch/t.Dzisiaj juz na mm i 2x j puscilem

Witam na 14 parka 14-59 

Oto moje dwie 10 z plusem 1.7.14.16.25.30.41.42.51.53 i ta która zapomniałem anulować 3.10.25.31.36.37.41.42.53.69
jest ktoś kto wie jak rozpisać 10 liczb na 10 zakładów po 5 skreśleń?

wedrowco
a mi sie znudziły moje wygrane bede [polował na miliony