Wpisy 2 486 977 – 2 487 076
7 listopada 2015 17:38 → 7 listopada 2015 19:31, 100 wpisów
widać ze technicznie chciałbyś porozmawiać z kims ale niestety z mojej pensji to zatankowałbym może kilka razy
Rudi, jak będziesz szukał kierowcy zawodowego do sprawdzenia auta to daj znać. pzdr.
spalanie nie gra roli moc sie liczy ,mam tez na uwadze zr1 potega ameryki 2000km
Creative wes moje wprofilu niwy system
to mnie nie interesuje. sprawdzenie auta pod kontem technicznym, jazda, bezpieczeństwo, ślizgi, typowy tester w warunkach lato, zima, deszcz, na co dzień. ale to tylko dodatkowa opcja. na razie ide oglądac film....w końcu w pracy jestem
Hey, hey, hey dzisiaj kupiłem kistę piw Tyskich, bo na początek jest taka skromna domówka z kumplami, a później co będzie kto to wie w tych Tyskich były m.in. wróżby "powodzenia" "dla mistrza" może dzisiaj będzie ten dzień, ale to się okaże po wieczornym losowaniu widzę, że tu całe mnóstwo marzycieli, więc lepiej się za bardzo nie udzielać, bo jeszcze się mi udzieli to marzycielstwo i stracę kontakt z rzeczywistością
Udanego wieczoru
po tych piwach to z całą pewnością luckyloser stracisz kontakt z rzeczywistością
dziekuje wszystkim za pozdrowienia i równiez pozdrowionka dla was kochani ,udanej domówki
Raczej chyba Ty zgrywus juz dawno straciłeś
Ja nigdy nie oglądam losowań
Jutro sprawdzę wyniki
Nigdy się nie zaczyna o tej porze
zagralem system na lotka z plusem i tak samo mini zobaczycie kochani .
ts tylko pogrywa z wami bo oto chodzi zeby z polakow kase zdzierac ile fabryka da obudzie sie
dobra coś tam na bazgrałam i jade na miasto wysłać miliony...trzeba zaszaleć ....do jutra
zestaw tajemnica smiejesz sie bo mam cos czego w zyciu nie osiagniesz kolego a teraz chcesz cyferki
he he kolego przeciez wiesz ze nie stac mnie na 12 cyferek system wiec w czym jest problem
cyfry to nic licza sie radosci w zyciu a kto ma asa w kieszeni to trafi swoje ...
Brjan...gdzie te skany?
Brjan...spadaj z czata ty bajkopisarzu .zarzekałeś sie ze trafiłes 5/5 i wkleisz skana...mam ci przypomniec rozmowe? same cieniasy i bajkopisarze. Kretyn
Brjan....spadaj na forum wiocha.pl
Kto chce wygrać to grać moimi liczbami
Tym systemem dzis 7-8 trafione
Super system teraz gram tylko tym sposobem
Multi awco się gra
Wybaczie podiaralem się tym 7-8
System dość prosty narazie go nie zdradzę ale liczby podaje w profilu
właśnie wpuściłam kuponiki i znowu mi 1 5/5 mm posłała 2 razy ciekawe czy coś będzie x2
Popatrz w mój profil na pamięć nieznam