Wpisy 2 486 877 – 2 486 976
7 listopada 2015 17:03 → 7 listopada 2015 17:38, 100 wpisów
Rudi mówisz , że 23 melony hm...można i tak. osobiście inwestuje inaczej.
ale lepiej oszczedzac multusia bo nam zaczno oszukiwac gre i utrudniac
w sumie można się zabić na kilka sposobów, niekoniecznie na drogim sprzęcie
mam serce i jestem człowiekiem jak kazdy a pieniadze to nie wszystko
Rudi....no tak...hm... tak można powiedzieć jak się nie ma problemów związanych z długami czy kredytami. fajne życie.
Bugatti super sport jest za 7 milionów drogi kolego + akcyza za dozwolenie do ruchu i rejestr to max 10 milionów.
Więc co ty mi tu wciskasz
Więc co ty mi tu wciskasz
Serce jako organ mamy wszyscy ale co pod kopułką to różnie z tym bywa . dlatego nabijamy kase TS-owi
posłuchaj vasil mam edycje w jednym egzemplarzu nie znasz sie to nie sprawdzaj w sieci
a to nie lepiej kupić sobie 5000 tyś np. Renaul Megane? i codziennie innym jeździć...
np. ot taki hojny gest. całe osiedle jeździ fiatami panda...ba osiedle cale miasto..wspieramy nasz przemysł.
Ja MB W 203 163 kucyki ale w przyszłości zmiana koła na sprężarce i coś około 200 koników będzie. i pali 10 lpg ale chyba zamienie na klasyka MB W 124 coupe.
lasek wyrywać na auto nie musze. a i pogoda w Polsce nie zbyt ciepła klimatycznie
ale jakby się znalazł jakiś dobroczyńca to chętnie podeśle numer konta. z tym , że po wpłacie 10 procent wpłacam na rzecz charytatywną.
ja mam tez cele dobre z zyskiem i wspieram kazda instytucje charytatywnie
Brakuje mi jakieś 11 tysi na coupe. spoko nie spieszno mi poczekam z 4 lata i uzbieram, może nie zdążą zardzewieć wszystkie
sesto elemento to słabe jest ,mam w planie zakupic hypera za 3,5mil dolarów co ty na to i na zamuwienie z moja opca
w sumie nie za często się myle ale może... ale skoro jesteś to Welcome. aha na Śląsku drogi nie są zbyt dobre to trzeba uważać z zawieszeniem. te sportowe plastiki mają niskie zawieszenie.
czesc. Creative
czesc. Creative
Creative ja wygrałem ostatnio 2 zł. fajnie nie??? szału nie ma ale zawsze coś
kolega Rudi za to nie chce wygrywać bo ma kasę ale ma też fajne auto .
to super saltosky ja nic niewygrałam i musiałam jechać dalej zapier w holand
Fajnie się masz. a powiedz to prawda , że jak się ma kase to i ma się dużo przyjaciół??
hay brian a tu ktos kase rozdaje o jakis milionach mowa to podam adres bo mi sie dom wali juz pozdro
mp to tylko pasja gra ktora mozna grac dla przyjemnosci nie wygranej .przyjaciół ma kazdy kto ma wiedze i wie jak postepowac w zyciu z kasa .pozdrawiam
ok Rudi tylko ktoś musi dac ci możliwość zarobienia tej kasy, albo się jest bogatym zdomu albo nie
miłego grania . Rudi jak cos wygrasz to daj znac nie dlatego ze będziemy Ci zazdrościć tylko będziemy się cieszyc ze ktoś w końcu trochę kasy wziął od TS-sa
mam projekty na własne auta z inicjatywa i potencjałem ,co powiecie na shelbiego twin turbo silnik 9,6l 2700km ?
Ściągam filmy na komórkę iniemoze zapisać pokazuje brak Internetu czemu