Wpisy 2 484 920 – 2 485 019
5 listopada 2015 15:18 → 5 listopada 2015 18:13, 100 wpisów
marek33
Krzysiu ucz się ucz nauka do potęgi klucz >> tak lepiej pasi
Krzysiu ucz się ucz nauka do potęgi klucz >> tak lepiej pasi
marek33 tak na naukę nigdy za późno nawet dla tych co to im się wydaje,że mogą już wszystko
919...wiedziałem ty m77 ...zawsze mówisz >> czego chcesz<<< wiem tyle
krzysztofie cccP ..premier kopaczka ewka 4 lata pracowała i zarobiła 61 miliardów ..a wy co
krzysztof jak studia platne to znaczy ze maja nie wymagaC? żałosne,,,, jak taie podejście maja wszytscy studenci prywatnych uczeln to nie chcialabym sie leczyć u takiego lekarza , albo coolowiek załatwiac u takiego kogos kto distał dyplom bo płac za naukę.... MASAKRA!!!
sorelka >>> za komunizmu była ciemnota szkolona też znam i sam się przejechałem
SORELKATO WIDAĆ PO TYCH WSZYSTKICH TELETURNIEJACH ---że nawet podstawowych zagadnień wiedzy nie znają nie mówiąc już o histori czy matmie i polskim
wyzwolona młodzież lepiej zapłacić a resztę przebalować /imprezki/
938. JA ŻADNYCH nie chce mi się typować ani grać w nic - bezsensu wszystko i jeszcze raz bardzo dziękuję za uświadomienie tego faktu zacnemu towarzystwu
ale od czasu do czasu warto dać nauczkę by się za pewnie nie czuli
oj wiem,wiem podła wredna ale osobistych przykrych spraw się nie rusza ani rodziny
majpanie ..wiem ty nie trafiłeś ..a czemu chodzisz oszustwo gamoniom takie same jak amberd gold..czego ty zyc chwali i co
Czy jest z nami Janosik_2009
i czy mógłby sprawdzić pewną dziesiątkę
?
983. kasiakot, ta która sprzedaje CO gdzie jest?
zresztą ....
chyba nie rozumiem
zresztą ....
chyba nie rozumiem
tps://www.youtube.com/watch?v=T7NoUkchoD4 ech jakie fajne czasy
byłam i ktoś mnie zajechał,że psychiczna jaki miał w tym interes
były czasy.....bylo życie....https://www.youtube.com/watch?v=kt4DU5tTv8I szkoda...