Wpisy 2 484 820 – 2 484 919
5 listopada 2015 14:21 → 5 listopada 2015 15:17, 100 wpisów
zapiszcie sobie na syna 44 ,61...cała parka wleciała...już 2 raz a ja wywaliłam ...normalnie ręce opadają...a na liczby 74 lub 15 zawsze wlata...to też do kajecików prosze zapisac...
wizard to daj cynk co masz...
wizard to daj cynk co masz...
no to jest taki projekt,
bawimy sie i dopingujemy do dobrego typowania
multi placic ma
bawimy sie i dopingujemy do dobrego typowania
multi placic ma
solidarnosc jajnikow kontra gruby duzy penis bialego murzyna?
ok
ok
wizard, poddaj się słoneczko
zanim rzeczywistość Cię brutalnie złamie
z Lorey przegrać nie.wstyd!
zanim rzeczywistość Cię brutalnie złamie
z Lorey przegrać nie.wstyd!
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 2 150 000 zł
im going in for the kill multi
im doing it for a thrill
i hope u understand
and let go of my hands
im doing it for a thrill
i hope u understand
and let go of my hands
majpanie ..mówisz i trafiłeś kiedys 9/9 ..teraz pokoz tuuuuuu pochwal sie
826.nie prowadzimy dyskuscji na takim poziomie
Ale gdybym ja prowadziła (a nie.robię tego) zastanawialabym się dlaczego wy w TRZECH (wizard, megamocny i majpan) jednego (pomijając określenia) MACIE P.
ale się nie.zastanawiam
Ale gdybym ja prowadziła (a nie.robię tego) zastanawialabym się dlaczego wy w TRZECH (wizard, megamocny i majpan) jednego (pomijając określenia) MACIE P.
ale się nie.zastanawiam
majpanie ..ja zawsze wiedziałem ..dlaczego nosiłeś twoje kłamczuchu i co ..
Majpan sieroto
trzymaj się z dala.ode mnie
wyczyść sobie gumowce, jak nie masz.co robić
EstyMy
ja nie dyskutuje właśnie na takich poziomach
szkoda czasu i energii
sa ciekawsze rzeczy
ja nie dyskutuje właśnie na takich poziomach
szkoda czasu i energii
sa ciekawsze rzeczy
majpanie ..ty masz za grube rura i duzy człowiek .. i co zachowuje jak małe dziecko ..tak ja moge oszukać ludzie tak jak wy MP
Majpan cicho krzysio próbuje naprowadzać
nie wie co to znaczy dół
nie wie co to znaczy dół
Estysia
a kiedy byłem blisko?
2 484 845. EstyMy 2015-11-05 (14:29)
Majpan sieroto
a kiedy byłem blisko?
2 484 845. EstyMy 2015-11-05 (14:29)
Majpan sieroto
ADMINISTRACJA A KTO Z WAS DOBRY ? A MOŻE KTOŚ MI POMOŻE ABYM ZDAŁ EGZAMIN PRAKTYCZNY, DLA TEGO SZCZĘŚLIWCA KRATA BĘDZIE, KTOŚ ZAINTERESOWANY ?
Popatrzcie wystarczy że trzymam kciuki za Wizarda
a już pewien element rzucił się na mnie jak......
a już pewien element rzucił się na mnie jak......
a jaka krata? więzienna, czy krata szkocka?? Napisz cos jaśniej
PIWA KTOŚ ZAINTERESOWANY ? A WOŹNEMU CO MAM OD WAS PRZEKAZAĆ JAK GO SPOTKAM, WASZE SUGESTIE PISAĆ ?
Jak wyjechałem skuterem do dziadka znowu go odwiedzić, to patrzę a z dalszej odległości pana woźnego zauważyłem. Pchał taczkę na której miał kartony z gimnazjum, ale ja to wiem bo nimi rozpala w piecu wicie do palenia ma. No i porozmawiałem z nim przy okazji a on jest przeciwny obecnej przyszłej władzy. Mówi że patrz, zobaczysz co będzie a ty na nich głosowałeś, oj zobaczysz. A ja że jestem zadowolony z tego wyboru i będą zmiany i praca będzie.
Dla tych co nie czytali.
Test praktyczny na co ? Krzysztof
krzysztof c uważaj,bo Cię zlustrują - nikt nie lubi czuć się gorszy
SPIS SPRAW I WYPEŁNIANIE DOKUMENTÓW KOLEGO, ALE CZAS GONI POPRAWA MOJE 3 PODEJŚCIE W STYCZNIU I JESZCZE MUSZE IM ZAPŁACIĆ 114 ZŁ NAPISANIE.
A w sobotę znowu spotkam się z nowo poznanymi dziewczynami i mam ochotę na jedną to znaczy chcę aby wiedziała że zależy mi na niej macie pomysły ?
To kto z was dobry z tego wypełniania ? O torsan zawitał, siema chłopie jak tam przygotowania do matury ?
krzysztofie CCCP ..isc do samiczka rozmawiasz duzo ..a nie tu tyle rozumu
Ale powiem wam szczerze coś ten skuter jak dziwnie chodzi jednak.
Mamy pomysły, powiedz jej wprost, że podoba ci się bardzo. Najlepsza jest prosta droga a nie kluczenie
krzysio pisze zrozumiale ok ?
No ale oprócz tego chciałem ją zaprosić na jedzenie o bo mamy dużo lekcji godzin wtedy aż do 20:45.
krzysio pisz zrozumiale ok ?
krzysztof- nie uczę się i uczył się nie będę pójdę prosto z mostu co będzie to bęzie
Torsan Witam Kochanie
za dużo nauki miałbym jak bym do matury musiał się jeszcze uczyć
mrowko faraona ja chodzę do Wyższej Szkoły .im Pawła Włodkowica w Płocku ale filii w Iławie. Bo chciałem na bezpieczeństwo narodowe potem policja ale nie ma tego kierunku tam a do Płocka dość daleko ponad 120 km a samochodu nie mam własnego. Jak uzbieram z zasiłku może kupie jakiś mniejszy jaki mi doradzicie na pierwszy samochód ?
torsanie ..a ty jeszcze uczyć w maturze ,,a czemu nie masz nic nowego dzieje ani ciekawy
Jak jadę to skuter jakoś zwalnia zdarza się ja nie wiem coś dziwnie to wygląda. A świeca była i akumulator wymieniane. Ja się tam nie znam jak może być przyczyna ?
kasiakot co to za pomysły na przeciwko plebania, kościół a obok kaplica byłego kościoła starego i cmentarz.
Krzysztof c ja jestem po tej własnie uczelni, chodziłam w Płocku, ale pozniej był UW w Warszawie, i kilka podyplomowek. Życzę ci powodzenia w nauce. A na pierwszy samochód trzeba szukać od jakiegos znajomego, pierwszego właściciela na chodzie. Jak będzie stary samochód to trzeba w niego ciągle wkładać kasę. Życzę ci szcześcia na studiach i powodzenia u dziewczyn
Ja tam na razie mam spokój jestem na zasiłku i jadę jako bezrobotny odhaczyć się 10 listopada w urzędzie pracy i kasak niedługo wpłynie na konto. Oby tylko żadnej pracy mi nie przedstawili bo odmówię.
krzysztof c ty tak nie pisz, bo jak cie podchrzanią do urzedu pracy to cofna ci zasiłek jeszcze.
Dziękuje a co powiesz o moim wyborze administracji ciężko będzie pozaliczać ? Aha mam do robienia zadania w Włodku takie z technologii informacyjnej pewnie kojarzysz ? Porobiłem prawie wszystkie i takie dwa testy do zaliczenia jak pan mówił w jednym 89% a drugim 92% czyli mam zaliczone prawda ?
Nie o to chodzi ja chcę pracować ale teraz mam szkołę na głowie. A w tym rzecz ,że jak starałem się o jakąś prac to nie było ot cała sprawa i sytuacja bo żadna praca prawie nie hańbi jak to się mówi.
krzysztof administracja jest cięzkim kierunkiem, duzo jest do wkuwania, ale do ogarnięcia. A informatyka to najmniejszy pikus, każdy zdawał. Gorzej z innymi przedmiotami. Raczej ciężko
krzysztofie CCCp ..co to jest praca czy wiesz wiecej ..a jak pózniej bedzie stary np 40 lat ..ty czujesz nie interesuje chodzisz do pracy czujeszcze jak zmeczony i wyobrazac twoja niunia
krzysio jak masz pisać bo nie wiem jakiem to proszę nie pisz wcale.
krzysztofie CCCP ..a patrz u ciebie twój znajomy u ciebie ..ma problemy nudzony za cienko płaca praca
jakie to szczęście,że problemy z facetami,kasą mnie się już nie tyczą za co bardzo dziękuję
Ale co masz mi do powodzenia i na myśli ? To znaczy na przedmiocie z komputerami mówił na pan że wystarczy chodzić 100% i będzie 3 no widzisz. Aha a jak z historią administracji koszarzysz może to ? Ale to zawsze są studia niestacjonarne i płatne także chyba aż tak nie będą cisnąć jak jeden mówił ? Oczywiście wiedza też musi być i będzie.
mroko faraona czyli mam zaliczone to z Włodka rozumiem jak tyle % ?
Jakieś quizy i teksty tam były poprzerabiałem prawie wszystkie tam. A i muszę zrobić z wprowadzenie do filozofii pracę napisać na jakiś temat wybrany co pani podała. A z administracją to jaki całkiem nie jestem ciemny bo byłem 2 lata w Policealnym Studium Zawodowym, tyle że nie zdałem pisemnego i praktycznego egzaminu a potem w tym roku poprawiłem pisemny 58% a praktycznego nie 66% a trzeba mieć no 75% szkoda, zawsze by był kolejny papier i dokument. A jestem aktualnie Technikiem Agrobiznesu ale nie pracowałem jeszcze w zawodzie. Aha naszła mnie taka myśl też na własny biznes tylko z czym we wiosce. Mam lokal to znaczy mamy od drogi pusty bo jeszcze rodzice dzierżawią na sklep. Bym napisał jakiś biznesplan ale to w przyszłości może by coś z tego było. Albo wiedziałam jak w filmie taki chłopak miał pomysł dał i ten pomysł przeszedł i o tego co jest właścicielem korporacji dostał fundusze Z UE na rozwój mam szanse na takie coś ? Oglądasz Pierwszą Miłość o Radku mówię.
mrowko faraona
Krzysiu widzę,że się szykujesz na studia
Szukasz dobrej szkoły trójki na piękne oczy dają
Szukasz dobrej szkoły trójki na piękne oczy dają
Ja już chodzę 4 razy byłem na zjazdach.