Wpisy 2 482 054 – 2 482 153
1 listopada 2015 21:47 → 1 listopada 2015 23:48, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 2 080 000 zł
Ale liczby w EP.
Padnięta jestem więc się więcej nie będę nakręcać, zatypuję i spadam
nic nie trafiłam....ani 2 złote....nie wysyłam cały tydzien za karę
TS tylko myśli jak od tych klientów wyciągnąć kasę, zwiększając liczbę losowań, podnosząc ceny zakładów. Ale powinien klientów szanować bo to od nich ma zysk. Jak widać nie szanuje. A skoro tak to i grający powinni odpowiednio postępować.
MCSl i jeszcze reklamami zacheca graczy do gry teraz na celowniku jest MM reklama typu zostan multimilionerem i 2 razy dziennie 25 mln
bolek31
I wszyscy zszokowani na tej reklamie ile mogą wygrać, jaki wspaniały ten totalizator Tam Marysia w roli głównej występuje. Kiedyś była tylko jedno proste hasło: Milion w środę, milion w sobotę i wystarczyło, żeby były kolejki w kolekturach. A teraz cuda wianki i np mnie zamiast przyciągać do gry coraz bardziej denerwuje.
Może niedługo jak jeszcze bardziej spadnie liczba zakładów zawieranych w Lotto to uznają, że trzeba cenę podnieść zakładu.
Albo będzie codziennie Lotto. Mnie już nie zdziwi żaden pomysł totalizatora.
Zrobią keno z plusem.Cena 4 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
emerytka 46
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Albin MultiMulti
Brjan
nikt nie wygrał pensji więc wszyscy z uśmiechem na twarzy maszerujemy jutro do roboty
Czyżby zaczęła zdychać Ekstra Pensja???
1 losowanie: 840 000 zakładów.
Dzisiaj tylko: 240 000 zakładów.
Gdzieś wcięło 600 000 zakładów.
1 losowanie: 840 000 zakładów.
Dzisiaj tylko: 240 000 zakładów.
Gdzieś wcięło 600 000 zakładów.
Dobrze mi zrobiła ta dwudniowa przerwa w graniu,bo i tak TS nie dał linii.
Janosik 2009: Dzisiejsze losowanie może nie jest do końca miarodajne jako, że mieliśmy dzisiaj święto i dużo kolektur nie było czynnych, więcej niż w normalną niedzielę. Ale w porównaniu z początkowymi losowaniami liczba zakładów w EP bardzo spadła.
Niezłe losowankaChoć wygrane nędzne.>2x4/10,ale tylko przy 3ch zakładach.Zato 2 pewniaki >8x2 i 75.Wydaje się,że COŚ mi się zaczyna-Nie powiem co-żeby nie zapeszyć
Może zróbmy konkurs pt co wymyśli totalizator? Będzie można przestawiać swoją propozycję. Czy np będziemy mieli lotto dwa razy dziennie, codziennie, czy Keno po 3 złote a może Mini Lotto Plus albo coś jeszcze.
Zgrywus.
Siekiereczkę mam dobrze naostrzoną, można nią ściąć naraz z 5 mikrofonów. a nawet porąbać mównicę.
Siekiereczkę mam dobrze naostrzoną, można nią ściąć naraz z 5 mikrofonów. a nawet porąbać mównicę.
Propozycja TS.
Zamiast Mini będzie każdego dnia EP.
Cena zakładu 10zł.
Zamiast Mini będzie każdego dnia EP.
Cena zakładu 10zł.
Ja typuję-mini lotto plus.cena 2,50
Janosik 2009: A czemu zamiast Mini. Codziennie Mini i to z Plusem a EP swoją drogą.
A tak na poważnie.
Już zaczął się upadek TS.
Ale zarząd tego nie widzi i chwała mu za to.
Może powstanie coś lepszego na gruzach TS.
Już zaczął się upadek TS.
Ale zarząd tego nie widzi i chwała mu za to.
Może powstanie coś lepszego na gruzach TS.
8 i 26 weszło czyli dobrze myslałem na 6 liczb 2 weszły skutecznosc 33%
Jeżeli główna nagroda w EP ma być wypłacana przez 20 lat to TS jest święcie przekonany, że za te 20 lat będzie istniał
Zanim się zaczniecie.rozrastać trzeba będzie Wam znaleźć dowódcę
TS pamiętaj.
W grudniu społeczność Multipasko ma dostać prezent w postaci kilkuset złotowej wygranej.
W grudniu społeczność Multipasko ma dostać prezent w postaci kilkuset złotowej wygranej.
nie mam żadnych wątpliwości, że TS będzie istniał do końca świata gdyż z roku na roku społeczeństwo biednieje i żeby wyrwać się z tego gra łudziąc się, że wygra i koło się zamyka
Potrzebny OCHOTNIK, co poda 9/15 do MM.
Z tych liczb zrobimy sobie prezenty od TS.
Z tych liczb zrobimy sobie prezenty od TS.
Tak będzie. Zawsze będą ludzie, którzy będą łudzili się, że coś wygrają. Ale pytanie jaka to będzie grupa ludzi. Bo już można zauważyć, że nawet jeśli nie ilość graczy się zmniejsza, choć to pewnie też, to nie wysyłają tyle zakładów co kiedyś.
Gonzaga zapomniał jak się nazywa.
Czy ja wiem, czy ludzie się tak łudzą i liczą na wygraną?
Większość puszcza chyba z przyzwyczajenia, ewent. myśli z tyłu głowy - a może?
Większość puszcza chyba z przyzwyczajenia, ewent. myśli z tyłu głowy - a może?
TS potrwa jeszcze TYLKO ROK,no może dwa, ale nie więcej.
Komuna miała trwać wiecznie, ale niestety upadła.
To samo czeka TS, wynalazek popaprańca towarzysza Gomułki.
To samo czeka TS, wynalazek popaprańca towarzysza Gomułki.
TS upadnie wtedy, gdy będzie można grać legalnie przez internet w zagranicznych Loteriach.
Nie w tym rzecz chyba
czyj wynalazek (i czy super_fajny)
tylko.w tym, że jakiekolwiek by wpływy nie miał, to tylko połowę przeznacza.na.wygrane...
Więc - wiadomo.
czyj wynalazek (i czy super_fajny)
tylko.w tym, że jakiekolwiek by wpływy nie miał, to tylko połowę przeznacza.na.wygrane...
Więc - wiadomo.
Drodzy państwo,TS istniał jak ZUS i istnieć będzie,nie łudżmy się aby było inaczej
Skoro to spółka SP-to należało postulat zmiany proporcji podziału wpływów zgłosić w wyborach
Mi istnienie T.S. nie przeszkadza
Jest mi o tyle obojętny, że nie pokładam w nim nadziei(finansowej) ani też nie liczę,że będzie działał inaczej (czyli lepiej) niż inne państwowe instytucje(tak to nazwijmy). Jest mniej.więcej na takim poziomie jak Państwo, może lepszym nawet...
Jest mi o tyle obojętny, że nie pokładam w nim nadziei(finansowej) ani też nie liczę,że będzie działał inaczej (czyli lepiej) niż inne państwowe instytucje(tak to nazwijmy). Jest mniej.więcej na takim poziomie jak Państwo, może lepszym nawet...
Kto zapomniał, albo jeszcze nie wiem, to:
Od jutra do 22 listopada nie będzie można odbierać Radiowej Jedynki na falach długich.
Remont nadajnika.
Od jutra do 22 listopada nie będzie można odbierać Radiowej Jedynki na falach długich.
Remont nadajnika.
Proporcje chyba nie.są najgorsze. Choć w Hiszpanii mają akurat lepiej (dla grających) bo ok. 70 % (El Gordo, zdaje.się)
Ale też u nich ta loteria ma baardzo długą tradycję.
I jest dużo bardziej przejrzysta, więc.może ma.większe.zaufanie.społeczne (stąd się biorące m.in.)
Ale też u nich ta loteria ma baardzo długą tradycję.
I jest dużo bardziej przejrzysta, więc.może ma.większe.zaufanie.społeczne (stąd się biorące m.in.)
Zaraz idę
EstyMy.
guślarz proponuje
https://www.youtube.com/watch?v=JYlnukYO4FI
pamiętajmy o nich
https://www.youtube.com/watch?v=JYlnukYO4FI
pamiętajmy o nich
janosik jezeli jeszcze jestes 69 jest liczba milosci slodka namietna zmyslowa nie zberezna
Nie.
69 ma zakaz wylosowania jeszcze jutro.
Póżniej może być codziennie.
69 ma zakaz wylosowania jeszcze jutro.
Póżniej może być codziennie.
Szpiegów. 69.
Jeszcze 5 minut i...