Wpisy 24 815 – 24 914
20 lipca 2008 22:38 → 21 lipca 2008 19:10, 100 wpisów
Jęczysz,jeczysz pacanie obserwujesz i g....o z tego masz , edi8 nie podniecaj się tak bo ci z zoną w nocy nie wyjdzie.Napisz coś mądrego to nikt się do ciebie nie przyczepi-skoro piszesz bzdety to niektórych razi taka głupota.
Kążdy z Was ma rozum i wolną wolę i może sobie robić ze swoimi pieniędzmi co mu się żywnie podoba. A ja nie po to to wszystko piszę żeby Wam coś zakazywać albo nakazywać, ale żeby chociaż kilku zrozumiało, że cudowne metody i systemy , to jest jedna wielka bzdura.
Przykład "nowego" Groma : podał 3 liczby , na które wg niego "najwyższy czas", ale wg nich widocznie nie, bo żadna z tych liczb dzisiaj nie została wylosowana.
Wszystkim Wam życzę, aby los się do Was uśmiechnął, ale nie ściemniajcie tu o jakichś cudownych metodach, bo takich nie ma i NIGDY nie będzie !
Pozdrawiam wszystkich i życzę dobrej nocy!:)
Wybaczcie mi tę "medodę wstrząsową" ale czasem tylko taka skutkuje i może dzięki niej kilka rozpalonych głow się ostudzi i pomyśli zanim coś napisze....
Przykład "nowego" Groma : podał 3 liczby , na które wg niego "najwyższy czas", ale wg nich widocznie nie, bo żadna z tych liczb dzisiaj nie została wylosowana.
Wszystkim Wam życzę, aby los się do Was uśmiechnął, ale nie ściemniajcie tu o jakichś cudownych metodach, bo takich nie ma i NIGDY nie będzie !
Pozdrawiam wszystkich i życzę dobrej nocy!:)
Wybaczcie mi tę "medodę wstrząsową" ale czasem tylko taka skutkuje i może dzięki niej kilka rozpalonych głow się ostudzi i pomyśli zanim coś napisze....
Poczytaj znowu co ma do powiedzenia Beezqp, gościu ma poukładane w głowie!
Gutti-Jestes dobry.Do wpisu 24808.Dlaczego piszesz anonimowo/??Zapewniam Cie,nie wszyscy sa mlodzi i glupi.Jak ktos ma komputer,to zapewniam CIE,ze stac Go na wiecej jak denaturat.Byles dobry z matmy,ale z polaka kiepsko.Sam przeczytaj jak piszesz.Pozdrawiam Cie.
nolti:ponadto aby coś wygrać to wpierw trzeba grać a ja jeszcze nie gram...bo dopiero od 3 tygodni analizuję ML według przyjętych przeze mnie a tu dziś podanych i oczekiwanych kryteriów a wyniki swoich obserwacji we wpisach zamieszczam.Więc skoro sam nie gram nie mogę się i chwalić!!!Jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie nim wszystko to co zamierzam posprawdzać
dam radę zrobić i powyciagać wnioski a tylko dopiero wtedy wiedząc co chcę grać mogę zacząć obstawiać.
dam radę zrobić i powyciagać wnioski a tylko dopiero wtedy wiedząc co chcę grać mogę zacząć obstawiać.
I teraz inaczej czytam twoje wypowiedzi, ja tłukę w lotto jakieś 2 lata i sprawdziłem kilka z pozoru mądrych systemików.Jedyne co mi się sprawdziło to "brak logiki" w typach.Od kiedy skreślam bez zastanawiania się coś trafiam, bo w tej grze niema żadnej logiki jest odrobina szczęścia.
Beezqp:w odniesieniu do tej części Twojego wpisu do mnie adresowanej to muszę Cię skontrować zwrotem iż jedynie ten błędu nie popełnia co nic nie robi...Kolejny raz piszę - a spływa to jak woda po kaczce iż ja ML zajmuję się od 28.06 i dopiero zacząłem mu się przyglądać i doskonale wiem jak długa droga przede mną bo mam plan działań obejmujący kilkaset rozmaitych analiz.Nie mów mi więc o błędach bo nie masz żadnego prawa do oceniania mnie - a szczególnie po 3 tygodniach tu mojej obecności i przerobieniu góra 5% z założonych analiz...
Grom w histori polski mieliśmy już przykłady że nie trzeba być wybitnym aby zajść daleko[Wałęsa], mi chodzi o przekaz a ortografia jest na drugim miejscu Panie Miodku!!
Ja ci tylko mówię, byś darował sobie całą resztę tych analiz, bo jakichkolwiek z nich liczb nie wyciągniesz - i tak nie da ci to więcej niż jakbyś wziął w kolekturze kupony na chybił trafił. Efekt w zasadzie ten sam.
Jest tylko jedna, naprawdę skuteczna i działająca zawsze w 100% metoda zwiększenia swojej szansy na wygraną... kupić więcej zakładów. Jest w tym tylko jeden haczyk, ale jaki to już pewnie wiecie...
Jest tylko jedna, naprawdę skuteczna i działająca zawsze w 100% metoda zwiększenia swojej szansy na wygraną... kupić więcej zakładów. Jest w tym tylko jeden haczyk, ale jaki to już pewnie wiecie...
Beezqp tu masz rację,słyszałem o kilku ludziach z wrocławia iwarszawy którzy składają się i grają sumami 100-200 tyś. przy takich pieniądzach można mówić o systemach.
Gutti.Tak,oczywiscie.Motto tej stronki sa numery,a dyktando z ortografi calej Polski dopiero bedzie.Dlatego wrazliwych odsylam by tam sie wykazali.Niekiedy podajac typowania,nie zwraca sie uwage na ortografie.A poprawiacze nie maja nic do zaproponowania,dlatego w ten sposob chca sie wykazac.
Gutti:jeśli usiłujesz oceniać Wałęsę w kategorii wybitnych np. matematyków to masz rację że na tym polu wybitny nie jest...Ale to nie Renesans i mamy czas wąskich specjalizacji:na gruncie polityki Wałęsa to "zwierzę polityczne" i na tym polu jednostka wybitna,która przejdzie do historii ludzkości a w zasadzie już za życia jest postacią pomnikową - jedną ze 100 osób,które wywarły największy wpływ na XX wiek...Tylko,że polskie piekiełko tego nam dostrzec nie pozwala i stąd daleko większe uznanie tej jego historycznej roli za granicą niż w Polsce...
Grom i dokładnie o to chodzi,czytam wypowiedzi na tym forum i mam propozycję do wszystkich: zmuśmy zarząd TS aby losowanie odbywało się przy udziale publiczności,bo naprawdę ze strony TS. to bezczelność że w grze o takie pieniądze nikt z poza kręgu ich nie kontroluje taka sytuacja aż się prosi o konfrontację!
edi8 nie tacy wybitni ludzie go oceniają, nalbliżsi wspólpracownicy i znajomi wiedżą że był bolkiem, bo gdyby niebył skończyłby jak Popiełuszko który z komuchami się nie układał ale to forum nie jest na takie tematy.Pozdrawiam.
Przedtem losowania odbywaly sie,wyciaganie tulejki z numerami.Teraz poszli by z torbami stosujac ta metode.Teraz niestety jak oddasz kupon to dane sa juz w komputerze,2,3 minuty i wiedza czy jest np.6.Tylko do wiadomosci podaja pozniej.Ktos tu kiedys dobrze powiedzial,ze liczby sa sterowane.Ale jaki My mamy wplyw,zaden.
15.07 wg 5 sposoów typowań Ediego padła piątka. Nie chwaląc się skreśliłem te liczby, pzdro
Gutti:czytając Twój wpis wiem już dlaczego powszechne jest na Zachodzie przekonanie iż w piekle w polskim sektorze diabłów nie trzeba - Polacy sami sobie z gotowaniem się w smole poradzą...A cóż w kategoriach globalnych i dla dziejów świata w XX wieku ma za znaczenie wciągnięcie przez SB w grudniu'70 Wałęsy do współpracy???
Kogo to w 99,9% państw świata obchodzi...
Kogo to w 99,9% państw świata obchodzi...
nolti wspominał że taka afera już w USA była, czy tak ciężko im zatrudnić komisję lub zapraszać biednych emerytów za parę groszy do studia? a tak ludzie coraz częściej mówią żę ta sprawa śmierdzi.
edi8 nie jest tajemnicą że my jako naród nigdy nie potrafiliśmy sami dbać o swoje interesy,nie szanujemy się nawzajem więc i na świecie nas nie szanują.
Wszystkim wyznawcom "spiskowej teorii dziejów",czyli tym wierzącym w manipulowanie przy losowaniach gier losowych
przez ludzi Prezesa przypominam o alternatywnych możliwościach gry na liczby losowane np.w ML czy DL poprzez ich obstawianie u bukmacherów i ominięcie centralnego komputera...Chociaż zapewne zaraz pojawią się wpisy iż macki tej Lottomafii i tam sięgają!
przez ludzi Prezesa przypominam o alternatywnych możliwościach gry na liczby losowane np.w ML czy DL poprzez ich obstawianie u bukmacherów i ominięcie centralnego komputera...Chociaż zapewne zaraz pojawią się wpisy iż macki tej Lottomafii i tam sięgają!
edi8 nie trzeba szukać daleko,zobacz co się działo teraz z piłką noąną.Ludzie przez lata obstawiali wyniki a świnie z zarządu ustawiali wyniki! I jak teraz czują się ci oszukani? kto zagwarantuje że losowania nie są nagrywane wcześniej skoro wiedzą jakiej kombinacji niema.
Nolti.Glowny komputer przed losowaniem jest w stanie wykazac jakiej to kombinacji nie ma.Maja na to cala godzine.Nie wiem ale jak byly mistrzostwa w pilce noznej,to losowania byly na pewno na zywo.Bo po meczu a zaraz przed losowaniem mowili o wyniku meczu.Wiec skad by wiedzieli jakim wynikiem sie zakonczyl mecz./?
Losowania NIE SĄ ustawiane... Ilość trafień w stosunku do ilości zawartych zakładów jest zgodna z prawdopodobieństwem. Ludzie się frustrują bo są głupi i pozbawieni wyobraźni... Albo mają ją właśnie zbyt wybujałą.
Po co lotto miałoby robić jakieś przekręty? To tak, jakbym był właścicielem pokaźnej firmy, zarabiał kilkadziesiąt tysięcy zł miesięcznie a zakradał się co wieczór do domu swojej sprzątaczki i ją okradał z marnych kilkuset zł, które zarabia.
Po co lotto miałoby robić jakieś przekręty? To tak, jakbym był właścicielem pokaźnej firmy, zarabiał kilkadziesiąt tysięcy zł miesięcznie a zakradał się co wieczór do domu swojej sprzątaczki i ją okradał z marnych kilkuset zł, które zarabia.
Grom to wogóle jest ciekawe dlaczego nie można puszczać zakładów do21.45, jest jakiś problem techniczny? wiele rzeczy śmierdzi w tej sprawie i nie będę zdziwiony jak za jakiś czas będzie afera z lotto.Pozdrawiam.
beezqp to wyjaśnij mi aferę z PZPN tam też świnie z zarządu zarabiali fortuny a jednak ustawiali mecze!!!
No tak,Nolti masz racje.Dlaczego zakladow nie mozna wysylac do 21.55.To jest bardzo ciekawe.CEPEeny sa otwarte cala noc.To jaki problem by oddac kupon o 21.55/?
Grom zbyt wiele rzeczy nie pasuje do tej układanki .Tam gdzie są pieniądze tam są afery,to tylko kwestia czasu. Dobranoc.
nolti - ale mecz łatwo ustawić, losowania już nie. Mecz to nie zdarzenie losowe a zdeterminowane przez szereg czynników, losowania są z definicji losowe. Każde odchylenie od losowości mogłoby byc tragiczne w skutkach dla organizatora, dlatego unikają go jak ognia.
System komputerowy został wprowadzony dla wygody graczy [i to bardzo dużej wygody] a także po to, by było wiadomo krótko po losowaniu ile padło wygranych itd. Ponadto jest jeszcze mnóstwo operacji, o których my nie mamy pojęcia [np. rozliczanie poszczególnych kolektur], które dzięki systemowi elektronicznemu zostały usprawnione.
"Tam gdzie są pieniądze tam są afery"
- tyle że w tym przypadku nie potrzeba żadnej afery, by organizator wychodził z wielomilionowym zyskiem. Oni tak czy siak wygrają - z każdego losowania DL do kieszeni totalizatora idzie 49% wkładu pieniężnego graczy, podczas gdy nawet na najwyższą [wymarzoną przez miliony Polaków] wygraną 1 stopnia zaledwie 18%. To jest złodziejstwo i na tej płaszczyźnie można rozważać nieuczciwość Totalizatora. O manipulację losowanymi liczbami bym ich nie posądzał. W moim mniemaniu takie podejrzenia są dziecinne i świadczą o niedojrzałości gracza. Przed grą powinieneś spojrzeć na tabele prawdopodobieństw, dokładnie ją przeliczyć, przeanalizować i dopiero potem zacząć grać, z pełną świadomością tego, jak ciężko jest cokolwiek trafić.
Jeśli grasz codziennie przez rok na 5 skreśleń i czujesz się oszukiwany, bo nie trafiasz 5/5 to wiedz, że powinieneś grać 4 lata, żeby wygrać.
Jeśli grasz każde losowanie DL przez rok i czujesz się oszukany, że jeszcze ani razu nie trafiłeś nawet 4/6 - wiedz, że powinieneś grać 6 lat, żeby tyle trafić.
Takie są fakty. A policzcie sobie, ile trzeba grać, żeby ustrzelić 10/10 czy 6/6 w DL... Nawet na DURNE 5/6 w Dużym Lotku trzeba by grać - bagatela - ponad 300 lat, bo raz na tyle lat właśnie zdarza się komuś to trafić. [mowa o grze jednym zakładem]
Nie ma co kręcić nosem i szukać oszustw, to loteria, oszukańcze są jedynie zasady gry a nie losowania...
System komputerowy został wprowadzony dla wygody graczy [i to bardzo dużej wygody] a także po to, by było wiadomo krótko po losowaniu ile padło wygranych itd. Ponadto jest jeszcze mnóstwo operacji, o których my nie mamy pojęcia [np. rozliczanie poszczególnych kolektur], które dzięki systemowi elektronicznemu zostały usprawnione.
"Tam gdzie są pieniądze tam są afery"
- tyle że w tym przypadku nie potrzeba żadnej afery, by organizator wychodził z wielomilionowym zyskiem. Oni tak czy siak wygrają - z każdego losowania DL do kieszeni totalizatora idzie 49% wkładu pieniężnego graczy, podczas gdy nawet na najwyższą [wymarzoną przez miliony Polaków] wygraną 1 stopnia zaledwie 18%. To jest złodziejstwo i na tej płaszczyźnie można rozważać nieuczciwość Totalizatora. O manipulację losowanymi liczbami bym ich nie posądzał. W moim mniemaniu takie podejrzenia są dziecinne i świadczą o niedojrzałości gracza. Przed grą powinieneś spojrzeć na tabele prawdopodobieństw, dokładnie ją przeliczyć, przeanalizować i dopiero potem zacząć grać, z pełną świadomością tego, jak ciężko jest cokolwiek trafić.
Jeśli grasz codziennie przez rok na 5 skreśleń i czujesz się oszukiwany, bo nie trafiasz 5/5 to wiedz, że powinieneś grać 4 lata, żeby wygrać.
Jeśli grasz każde losowanie DL przez rok i czujesz się oszukany, że jeszcze ani razu nie trafiłeś nawet 4/6 - wiedz, że powinieneś grać 6 lat, żeby tyle trafić.
Takie są fakty. A policzcie sobie, ile trzeba grać, żeby ustrzelić 10/10 czy 6/6 w DL... Nawet na DURNE 5/6 w Dużym Lotku trzeba by grać - bagatela - ponad 300 lat, bo raz na tyle lat właśnie zdarza się komuś to trafić. [mowa o grze jednym zakładem]
Nie ma co kręcić nosem i szukać oszustw, to loteria, oszukańcze są jedynie zasady gry a nie losowania...
Po prostu,przestańcie sobie włazić do oczu,nie jesteśmy wszak politykami,na pewno nie jesteśmy bogaczami,jak z nich większość,bo kto by sobie głowę jakimś tam graniem,po prostu trzeba czekać,po trochu sobie grać,może się szczęście do kogoś z nas uśmiechnie.Dzielmy się spostrzeżeniami,nie czepiajcie się EDI 8,niech sobie liczy,innych też.Cierpliwość-wynagradza.pozdrawiam i życzę szczęścia we wszystkim
OPA szuka chlopa ;)
Najbardziej porażające jest to, że jesteście biedni na umyśle, bo z tym najtrudniej sobie poradzić.
Zadajcie sobie trud i przeczytajcie wpisy na forum przemyślenia tych co na dochodzeniu do wielkich wygranych "zęby zjedli"
Polecam wpisy Mariusza 2 ,Zena LEO777,FOBII,Adamsa,Karamby,
Partnera i wielu innych,a wyrobicie sobie własny pogląd na tematy, które w większości dla Was są obce.
Bowiem co może na ten temat powiedzieć ktoś kto zajmuje się tym od 3-ch tygodni?
Nic, lub prawie nic, ale może za to wprowadzić sporo zamętu i doprowadzić do konfliktów.
Polecam
Zadajcie sobie trud i przeczytajcie wpisy na forum przemyślenia tych co na dochodzeniu do wielkich wygranych "zęby zjedli"
Polecam wpisy Mariusza 2 ,Zena LEO777,FOBII,Adamsa,Karamby,
Partnera i wielu innych,a wyrobicie sobie własny pogląd na tematy, które w większości dla Was są obce.
Bowiem co może na ten temat powiedzieć ktoś kto zajmuje się tym od 3-ch tygodni?
Nic, lub prawie nic, ale może za to wprowadzić sporo zamętu i doprowadzić do konfliktów.
Polecam
zenga:do konfliktów to prowadzi brak u poniektórych umiejętności czytania ze zrozumieniem wszystkim tu dedykowanej informacji(wpis 24141) o charakterze moich spostrzeżeń jedynie jako opis zamkniętych wydarzeń = losowań,które wcale nie muszą ponownie się w tej samej skali co do ilości trafień powtórzyć.Tyle i aż tyle!!!A że poniektórzy wbrwew tej informacji podanej właśnie po to aby nikt nie miał wątpliwości ubzdurali sobie ,że jest to "gotowiec" i patent na stałe wygrywanie to wydali o sobie i swoim myśleniu opinię...Ja dołożyłem wszelkiej staranności z informacją o tym czym są (OBSERWACJE post factum ) a czym nie są (SYSTEMEM)te zawarte w moich wpisach dane.Ale jak mawiał bohater jednego z seriali:"Jednemu wystarczą dwa słowa a drugiemu to i referatu mało".
Fakt,że niektórzy, oczami wyobraźni widzieli w tym metodę na trafienie "6", czy nawet "10".
Wyjaśnienie,że tak nie jest przyszło jednak zbyt późno, a wiadomo,że gry liczbowe wyzwalają dużo niepotrzebnych emocji, i wyszło tak jak wyszło.
Zyczę trafnych analiz.
Wyjaśnienie,że tak nie jest przyszło jednak zbyt późno, a wiadomo,że gry liczbowe wyzwalają dużo niepotrzebnych emocji, i wyszło tak jak wyszło.
Zyczę trafnych analiz.
P.S. Nawiązując, do poprzedniego wpisu miałem na myśli nie sam termin wyjaśnienia, bo on jest O.K., ale fakt,że powinieneś o tym przypomnieć w późniejszych wpisach.
Nie przypadkowo na każdej paczce papierosów jest ostrzeżenie PALENIE SZKODZI ZDROWIU, inna rzecz, że niewielu to czyta, lub udaje, że tego nie widzi........
Nie przypadkowo na każdej paczce papierosów jest ostrzeżenie PALENIE SZKODZI ZDROWIU, inna rzecz, że niewielu to czyta, lub udaje, że tego nie widzi........
Wszystko to świadczy o piszących-jakimi są na prawdę...ubliżają komu popadnie,ale mają ogromne szczęście,bo są daleko od nas,a nie daj boże trafili by przynajmniej w moje ręce...i byłoby po ptokach
ZENga:zapewniam Cię,że ja kilka razy to pisałem - więc Twoja uwaga że nie powtarzałem jest z gruntu chybiona!!!
O.K, zobaczymy, czy dzisiaj będzie spokój, ale póki co to się na to nie zanosi.
Niech zwycięży zdrowy rozsądek i walka na argumenty, a nie wyzwiska i chamstwo. Nara.
Niech zwycięży zdrowy rozsądek i walka na argumenty, a nie wyzwiska i chamstwo. Nara.
Czy ktoś może mi podać dobry układ na 12 licz typowanych w dużego lotka?
Nachos:oto rozpis systemu skróconego na 12 liczb po 6 skreśleń i 8 zakładów:
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-2-3-5-6-12
c/ 1-2-9-10-11-12
d/ 1-7-8-9-10-11
e/ 2-3-4-7-8-12
f/ 4-5-6-9-10-11
g/ 5-6-9-10-11-12
W/w rozpis gwarantuje wygranie przy trafieniu "4" z 12 liczb jednej "trójki" na 26% zaś od 3-4 "trójek" na 48%.Pozostałe do 100% to wyższe wygrane niż wykazane ale z minimalną szansą zaistnienia.
Przy trafieniu "3"z 12 liczb masz nadal 52% szans na wygranie jednej "trójki".Pzdr.
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-2-3-5-6-12
c/ 1-2-9-10-11-12
d/ 1-7-8-9-10-11
e/ 2-3-4-7-8-12
f/ 4-5-6-9-10-11
g/ 5-6-9-10-11-12
W/w rozpis gwarantuje wygranie przy trafieniu "4" z 12 liczb jednej "trójki" na 26% zaś od 3-4 "trójek" na 48%.Pozostałe do 100% to wyższe wygrane niż wykazane ale z minimalną szansą zaistnienia.
Przy trafieniu "3"z 12 liczb masz nadal 52% szans na wygranie jednej "trójki".Pzdr.
Nachos:wkradł się błąd przy gwarancjach,bo przy 4 z 12 masz 48% szans na wygranie nie od 3-4 a od 2-3 "trójek"!.
Dodam jeszcze,że przy trafieniu 5z12 liczb minimalna wygrana to 3 "trójki";zaś przy 6z12 masz minimum 7 "trójek".
edi8 Witaj kolego Twój system jest owszem dobry teraz wprowadzę go w życie
Dariusz Witkowski:Witaj.Jeżeli jesteś zainteresowany systemami skróconymi to jestem autorem topicu pt."Analiza porównawcza systemów gry" w dziale Sport Insiders na forum mecz.pl gdzie sporo ich jest...Pzdr.
HEj Darek,ja miałem kiedyś system na 12 liczb w 42 zakładach,ale nie wiem gdzie go wcięło...a dobry bo przy trafieniu 6 liczb piątka murowana...
o proszę znowu pojawił się cwaniak Witkowski, po ile masz systemy!!!!?
witam!
edi8-nie podałeś rozpisu 8
zakładu twojego systemu?
Pozdrawiam!!!!
edi8-nie podałeś rozpisu 8
zakładu twojego systemu?
Pozdrawiam!!!!
Heheh, tyle, że trafić 6/12 wcale nie jest tak łatwo, szansa na minimum 4/12 wynosi całe 2%
marco:przepraszam za przeoczenie i podaję ten 8.zakład do systemu:
h/ 2-3-5-6-7-8
Pzdr.
h/ 2-3-5-6-7-8
Pzdr.
Witam wszystkich, a zwłaszcza tych, którzy grają wciąż na "5" do skutku ;) Dzisiaj też raczej nie padnie...
Do Edi8.Moj drogi cos chyba z lekka czarujesz.Wracam wlasnie od bukmacherow i nie slyszeli zeby mozna bylo obstawiac u Nich duzy cz multi.Prosze o wyjasnienie.A zapewniam Cie,ze mieszkam w bardzo duzym miescie.Pozdrawiam.Edi8 tylko nie krec.
Witam wszystkich,czy ktoś mi powie czy lepiej grac na chybił trafił czy lepiej typować samemu.
Tak jest samemu, na chybił-trafił, ale z głową i jajami, a wtedy na pewno wejdzie nic, hehehehehe
No jak tam Edi8 czekam,od kogo uslyszales ta plotke,ze mozna obstawiac u bukmacherow multi i duzy.?Jak sobie przypominam to nie tylko Ty o tym pisales.Inni teraz milcza./?Edi odsylam Cie do wpisu nr.24868.Edi czekam co masz do powiedzenia na ten temat.
ludzie podobno najlepiej grać w dl gdy jest kumulacja 2 ZAKŁADY na chybił trafił po 9 skreślen. JA tak nie gram. Skoro ją miałem 2 RAZY 4/6 W DL W CIĄGU MIESIĄCA to chyba pecha nie mam. I nie muszę grać kilku lat na 4/6. ALE teraz u mnie krucho jest i od kilku tygodni nic nie wygrałem. Już sam zaczynam wątpić w uczciwość TS
Edi8.Wie,ze jestes przy komputerze,odsylam Cie do Twojego wpisu nr.24834 i czekam na wyjasnienie tej plotki.Sprawdz tez wpis nr.24868.Czekam.
zgadzam się z BISKUPEM, gdyby było łatwo trafić 6/12 to wystarczyło by zainwestować 2000 ZŁ na 12 skreślen i milion by się zwrócił. Moim zdaniem nie warto wydawać tych 2000 za tak małe szanse wygranej. Lepiej dać kilkaset złotych a może coś wejdzie.
TOTO,CO Ty robisz na tej stronce,jak Ty potrafisz dac kilka set zlotych na duzego.Tos Ty bogaty facet jestes.Tutaj graja raczej biedniejsi.Pozdrawiam.
wit - wiecej wygranych jest na chybil-trafil a dlaczego?? Tego Ci juz nie bede tlumaczyl bo i tak nie zrozumiesz! Wiec przemysl sam jak chcesz grac masz dobre liczby skreslasz je, jak nie grasz na ch-tr.
WIT,moja rada taka,jak sam skreslisz to masz.A z lotomatu to zawsze niewiadoma.Wygrywaja itak i sami skreslajac.Ja wole i osobiscie zawsze sam skreslam.Pozdrawiam.
wit- do wpisu 24882. Zdecydowanie samemu losowac i to w dniu losowania.
bogdan- ja tez tego nie bede tlumaczyl. Ale chetnie z Toba na ten temat porozmawiam np. Skype.
bogdan- ja tez tego nie bede tlumaczyl. Ale chetnie z Toba na ten temat porozmawiam np. Skype.
Grom:zawiodły Cię talenty jasnowidzkie bo pisałeś ,że wiesz iż jestem przy kompie gdy byłem poza domem...Ale do rzeczy:wczoraj napisałem o możliwości obstawiania ML czy DL w firmach bukmacherskich i dziś potwierdzam:wiele z nich przyjmuje takie zakłady zarówno w rozpisach(systemach) jak i zakładach zwykłych i wystarczy zajrzeć choćby do oferty np.Totolotka (dawnego Totomixa) czy E-fortuny.Więc to nie "plotka "jak napisałeś...Oczywiście gramy wtedy według zasad regulaminowych tych firm bukmacherskich ale na liczby z telewizyjnych losowań ML czy DL.Czy naprawdę tego nie wiedziałeś???
Wydaje mi sie predzej trafisz 5/6 w DL grajac na chybil-trafil niz samemu kreslac o 6 nawet nie mowie bo to wyzsze sfery.
203-07281338-18739
Edi8.Nic nie rozumiem z tego co piszesz.Powtarzam jeszcze raz,patrzyli na mnie zdziwieni jak bym byl z kosmosu.Nic o takich zkkladach nie slyszeli,zeby mozna bylo u Nich obstawiac multi czy duzego.To cos tu nie gra?Ztego winika,ze teoria,teoria a praktyka zupelnie inna.
tak tak wlasnie w tym serialu(kodzie) co podales jest ukryta prawda! o przegranej albo o wygranej hehe :D
Grom:o nic nie musisz się pytać bo przecież te zakłady są w NORMALNEJ ofercie wielu buków.Wejdź na strony Totolotka,E-fortuny,
Milenium itd.a sam się przekonasz...W punktach firm oferta wisi na ścianie a w tej ofercie masz wydrukowane te zakłady wraz z ich numerami,które podajesz chcąc zawrzeć żądany zakład...
Milenium itd.a sam się przekonasz...W punktach firm oferta wisi na ścianie a w tej ofercie masz wydrukowane te zakłady wraz z ich numerami,które podajesz chcąc zawrzeć żądany zakład...
Grom:sugeruję Ci spokojne zapoznanie się w necie z ofertą i regulaminami poszczególnych firm jakie w Twoim mieście mają swoje kolektury,bo różnią się one dość znacznie.Np.w E-fortunie (dawny Profesjonal) kursy na ML są następujące:
a/ 1 liczba kurs:3
b/ 2 liczby kurs:10
c/ 3 liczby kurs:50
d/ 4 liczby kurs:200
e/ 5 liczb kurs:1000
f/ 6 liczb kurs:5000
ale minimalna stawka w zakładzie zwykłym to 2zł,więc trafienie "3" to 50x2złx0,9=90zł netto.
(W ML za stawkę 2,50zł masz wygraną 54zł więc różnica jest istotna).
Przy zawieraniu zakładów rozpisowych (systemów)minimalna stawka to 1zł.
a/ 1 liczba kurs:3
b/ 2 liczby kurs:10
c/ 3 liczby kurs:50
d/ 4 liczby kurs:200
e/ 5 liczb kurs:1000
f/ 6 liczb kurs:5000
ale minimalna stawka w zakładzie zwykłym to 2zł,więc trafienie "3" to 50x2złx0,9=90zł netto.
(W ML za stawkę 2,50zł masz wygraną 54zł więc różnica jest istotna).
Przy zawieraniu zakładów rozpisowych (systemów)minimalna stawka to 1zł.
taaaa, ale jak u buków obstawisz "3" i bedziesz miał 2/3 to nici z czegokolwiek.
Harborn:to możesz zagrać rozpisem 2z3 ze stawką np.1zł za 3zł i tak będziesz miał więcej niż w Lotto za 2z3,bo u tego w/w buka dostaniesz 10x1złx0,9=9zł netto a w Lotto za 2,50zł przy trafieniu 2z3 dostaniesz tylko 2zł...Więc kolego najpierw pomyśl a potem pisz!
na jaka stronke wejsc zeby moc zarejestrowac losy w loteriadzie?? strona www.loteriada.pl nie wchodzi
hnatek - 999 graczy na 1000 przez tyle lat grania jest na minusie, nie ma co się gorączkować.
Pozdr.
Pozdr.
daineaben na www.loteriada.pl...po 17 tej jeszcze działa widocznie coś robią.
ja tez nie moge wejść na strone loteriady ???? o co kaman ?? juz mnie ku...a bierze.
Moja metoda gry jest prosta, bo wydaję 14 zł na DL i cieszę się, że to nie ja trafiłem szóstkę i jak do tej pory szczęście mnie nie opuszcza no i to jest zadowolenie z gry a nie pocenie się nad tym żeby wyjść na swoje po wydaniu 200 zł.
hnatek11:"kuchnia" doboru typów skutkujących dość wysokimi trafieniami ALE ZAZNACZAM: w analizowanych losowaniach - zawarta jest ze szczegółami w moich wpisach począwszy od 28.06.Masz więc żródło do samodzielnego dalszego śledzenia i analizowania dalszych losowań...Ktoś wczoraj pisał,że dało mu to już trafienie 5z5 więc i Tobie tego życzę!
Ja piernicze,masakra. O czym WY piszecie!? Kody... Itp. To jest fart żeby trafić...FART!
oj tam z ta loteriadą! naiwniacy! tzreba bylo rano wchodzic teraz jest przeciazenie!