Wpisy 2 480 069 – 2 480 168
30 października 2015 18:20 → 30 października 2015 19:40, 100 wpisów
Witam wszystkich
Janosik możesz sprawdzić takie liczby
1,8,11,14,28,26,39,43
Pozdrawiam
Janosik możesz sprawdzić takie liczby
1,8,11,14,28,26,39,43
Pozdrawiam
Teraz będzie trochę fantazji.
Przypuśćmy, w jakiś typowaniu wyszło np.
9/15.
Wtedy warto się przyjrzeć takim liczbom.
A jeśli komuś wychodzi powiedzmy 3/10,4/10, to te liczby omijamy szerokim łukiem.
Przypuśćmy, w jakiś typowaniu wyszło np.
9/15.
Wtedy warto się przyjrzeć takim liczbom.
A jeśli komuś wychodzi powiedzmy 3/10,4/10, to te liczby omijamy szerokim łukiem.
Cześć Jolcia
Krzysiek.
Zaraz sprawdzę.
Zaraz sprawdzę.
Krasnalek
Krzysiek. Wpis 069.
3/8.
3/8.
Dzięki Janosik liczyłem na wiecej
Janosik mógłbyś zerknąć jeszcze na to?
60,48,36,13,72
z góry dzięki
60,48,36,13,72
z góry dzięki
Dobra obstawione . tylko wysłać. 5 kupon
Jak patrzę na mapę to widzę r
Różne kształty wy też to widzicie
W ten sposób typuje ale glebszych
Cześć za mną pierwszy weekend F1 GP Australii na poziomie legendarnym. W treningu uzyskałem 22 czas a kwalifikacjach podobnie niestety nawet do Q2 nie wszedłem. Jeżdżę w dość średnim zespole, bo to jest Toro Rosso. Ale wyścig ukończyłem na 12 miejscu trudno jest naprawdę. A jak obcinałem takie przy połcie obok cmentarza łodygi no nie wiem jak powiedzieć takie krzaki to ładna dziewczyna z mamą robiły porządki, około 18 lat, 175 cm wzrostu i 50 kg. Nawet pani się pytała czy zapałek nie mam. Niestety nie miałem przy sobie.
Krasnala dobrze typuje coś w mój deseń
W krzaki
bylo kiedys tak w 2003 w uk gazecie ze polscy emigranci zaciagneli przy markecie
australijke, i zabawiali sie z nio kilka godzin
desperados
australijke, i zabawiali sie z nio kilka godzin
desperados
ja od maja do grudnia kiedys przemieszkalem w namiocie za darmo
na skraju ang lasu z kolego , robi robin ba ba ba bam
na skraju ang lasu z kolego , robi robin ba ba ba bam
Na którym miejscu ukończę obecny sezon w F1 2013 w zespole Toro Rosso ? A zespól mi dał jako cel 14 pozycję i jeszcze jedno od jakich zespołów dostanę kontrakty do podpisania ?
Vasil.
Zaraz zerknę.
Zaraz zerknę.
A ktoś z was tak ogląda i orientuje się w F1 ?
Są wśród fani tego motosportu ?
typowanie multi to formula 1
bedziemy lepsi niz lewus i alfonso razem wzieci
bedziemy lepsi niz lewus i alfonso razem wzieci
Są wśród was fani tego motosportu ? Aha lubię jeszcze tak od tego sezonu Moto GP nawet grałem u kolegi w Moto GP 14 i trudno się gra powiem wam. W Moto GP to za Marqueza trzymam kciuki a F1 Alonso choć nie idzie im w tym sezonie szczególnie Alonso. I szkoda że Kubica nie jeździ choć modlę się aby wrócił do tego sportu albo jakiś inny Polak tam się dostał do Św Jana Pawła II.
Vasil. wpis. 091.
2/5.
2/5.
Vasil a ja mam skuter Keeway Goccia od 2011 roku i przejechane aż ponad 2000 km no naprawdę a miałem o wiele mniej. Ale do przedszkola zrobiło się przez rok i ogólnie ostatni ponad 1000 km. Tylko miałem jaki pisałem wam wcześniej problemy z nim że gasł jak się rozgrzał potem tata wymienił aktualnie i to samo. Choć jak świecie wymienił już dobrze było lecz taki dym ostro wylatywał z wydechu. Potem inny olej daliśmy i wlał jeszcze obok koła i dobrze. Choć ciężko jest na początku z zapalaniem ale jak ruszy to już jedzie jakoś. Choć zdarza się że tak zwalnia jak jedzie z obrotów co to jest ?
a ile potrzeba zeby miec calo zgrzewke albo jacka danielsa butele codzien
Może ktoś z was się zna na mechanice motorów i skuterów ? Aha mój kolega kupił sobie wcześniej jakiś czas temu skuter 70 CC a potem wymienił kilka rzeczy w nim wydał kasy. A i tak jakiś czas temu kupił chyba za 4500 zł używaną hondę NSR 125 CC nawet mu się zbiera ona. I mówił żebym też sobie kupił taką. A ja mam konsolę PS3 podtoczoną do TV a on komputer gdzie gry chodzą na ultra taki np Wiedźmin Dziki Gon widzicie. A ma komputer już z 2 lata, podłączony do TV swojego dużego. Aha bo miałem zamiar kupić komputer albo konsolę PS4 i chyba jednak zdecyduje się na komputer lepszy bo gry na PS4 drogie są. Bo teraz mam drugi komputer ten wcześniej też dobry był jak na lata kupiony w 2003 roku przez tatę jeszcze kasę wziął moją z komunii na jego zakup a ten co teraz mam od prawie dwóch lat. kupiłem go z systemem oryginalnym od takiego pana za 1000 zł sprowadzony z Niemiec tyle że w coś lepszego nie pogram. A byłem w sklepie to pan taki dał mi wycenę składanego za 3470 zł a wy jakiego mi doradzicie ?
Ty Krzysztof_c jak.coś wymyślisz
Taki z Ciebie Toro rosso, jak ze mnie Karmelitanka bosa
toro rosso = czerwony byk (it.)
Taki z Ciebie Toro rosso, jak ze mnie Karmelitanka bosa
toro rosso = czerwony byk (it.)
Czekamy na eksplozję.
co za podpucha kto wymyślił kopiuj ostatnie losowanie w mini podkusiło mnie i wkleiło się nie to co chciałam na dzisiaj
Wiesz co nie wiem,jakbyś miał motor to bym ci powiedział że nieświadomie robisz hamowanie śilnikiem..
A w skuterach tego nie ma bo to są automat
A w skuterach tego nie ma bo to są automat
toro w lit./st.
też łoże małżeńskie
heh,
Ty krzysztof_c coś szczęścia nie masz...
też łoże małżeńskie
heh,
Ty krzysztof_c coś szczęścia nie masz...
EstyMy.
To gdzie leży problem w skuterze ?
A co do kompa to kup jakiegoś proca i3,i5 (k)
Ramu 8 gb z dobrymi opóznieniami,jakąś dobrą karte graf z serii GeForce ...
Ramu 8 gb z dobrymi opóznieniami,jakąś dobrą karte graf z serii GeForce ...
136. Ja się tam na tym nie znam, ale widzę, że to.głupie nie jest, jak nie.chce.każdego.wozić
Mogę ci podać dobry zestaw ale takie podzespoły to gdzieś 4-5 tysięcy i w góre
W kompa trzeba władować jeżeli myślisz o grze np w Wiedzmina 3 Dziki Gon