Wpisy 2 479 269 – 2 479 368
29 października 2015 20:30 → 29 października 2015 21:19, 100 wpisów
Krasnalka.
Nie było czasu.
Nie było czasu.
Białystok nie wioska teraz galerii jak grzybów w lesie w tamtym roku
Jutro 3 osobom sprawdzę liczby.
Krasnalka.
Podaj na czacie, bo w inne miejsca na Multipasko nie zaglądam.
Podaj na czacie, bo w inne miejsca na Multipasko nie zaglądam.
Krasnalka.
Może być.
Może być.
Ewa.
ewa102
Cześć wam co słychać ?
Nic.
Krzysztof c.
Czekamy na Twoje relacje z podbojów miłosnych.
Nawet możesz wspomnieć o F1.
Czekamy na Twoje relacje z podbojów miłosnych.
Nawet możesz wspomnieć o F1.
Niedługo Święta Wszystkich Świętych byłem na cmentarzu już kilka razy bo liściu przybywa co się zagrabi. A potem już tuż tuż Święta Bożego Narodzenia oczywiście przeżywając je po Bożemu ale prezenty też dosyć są sprawą istotną na pewno. Mam w tym roku emerytura i ma mi sprawić dobry telefon. No i oczywiście wieńczący rok SYLWESTER oj będzie się działo mówię wam. A co najważniejsze w tym roku to zdana matura cel wypełniony.
No i nawet sam sobie jeszcze oprócz wykładów robię i pisze notatki od takie gościa co na YouTube mówi, o wstępie do prawoznawstwa. Notuje żeby więcej jeszcze wiedzieć. Studia dobrze ale z tymi panienkami no rozmawiałem ale jeszcze z żadną tak na poważnie nie było nic. Słucha pani administrację a co ?
Zniknęłam na dwie godziny więc witam przybyłych po moim zniknięciu
To oznacza że 3 lata licencjat a potem na magisterką mogę nawet i to by było ja i magister. Penie jest możliwość na magistra nawet ale najpierw muszę licencjata zdać.
O matko.
Krzysztof c prawnikiem.
Przyszłym, czyli niedoszłym.
Krzysztof c prawnikiem.
Przyszłym, czyli niedoszłym.
Medea.
Janosik jak możesz Krzysztof jeszcze Cię zaskoczy i zostanie PRAWNIKIEM albo będzie SENATOREM
Może pójdę na prawo jak sobie wybiorę tylko jakie no właśnie. Ale dalej moim priorytetem jest dostanie się do policji.
Oj nie tak prędko proszę pani.
Na razie to jestem teraz po pracy na bezrobociu, czytaj teraźniejszość i na zasiłku.
No i tak siedzę teraz w domu i uczę się i oczywiście gram w F1 2013 od jutra zaczynam nowy sezon ale na poziomie legendarnym. W jakim mam pojechać zespole ? Bo wybrałem sobie Toro Rosso taki średni zespół. Do wyboru są: Marussia, Caterham, Toro Rosso, Force India, Williams, Sauber, Lotus. Bo w tym na razie nie mogę jeździć zespołach: McLaren, Red Bull, Ferrari, Mercedes.
W którym pojechać sezon zaznaczam POZIOM LEGENDARNY TO NIE PRZELEWKI POJECHAŁEM JEDEN WYŚCIG TO Z 22 POLA NA 11 SKOŃCZYŁEM.
Chyba dobrze u jednego i u drugiego trochę się z nimi nie widziałem dni.
A co przekazać coś ?
Pani Iwono a jak córki ?
A co pani tak się pyta o wujka i pana woźnego ? Rozmawiałem z nim i on jest przeciw PiS ogólnie. Ja jestem za i cieszę się że wygrali wybory. W końcu może robota będzie a nie potrzeba będzie szukać gdzie i tułać po świcie i lepsze warunki do życia ?
Krzysztof C-Wybierz prawo Hammurabiego,Albo-12-tu Tablic,bo więcej nie zapamiętasz
Pani Iwono jak jemu wyperswadować że PiS dobrze zrobi i żęby mu to jakoś no nie wiem uświadomić co ?
A kto z was na PiS głosował oprócz mnie przyznawać się ?
PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ
Widzicie prawo tu widnieje.
No ale co się stanie w tych rządach ?
Proszę o wasze scenariusze.
Już ponad 3 lata jestem tutaj na stronie ho ho ho jak ten czas leci.
Ciekawe co dostanę w nagrodę na 10 lecie mojego istnienia tutaj od Pasko ?
Jak myślicie ?
Krzysztof_c, ad 333
przyznam SIĘ, że ja też...
Ale bardziej niż PO martwi mnie, że zamarujesz się na Policjanta wybrać...
przyznam SIĘ, że ja też...
Ale bardziej niż PO martwi mnie, że zamarujesz się na Policjanta wybrać...
Jak tam nie wyjeżdżam czekam rok jak pracę mi dadzą jakoś na razie nie martwię się o to.
milan1980 gdzie pracujesz a i doradzi mi kolego jak i gdzie znaleźć dziewczynę ? Co ja poznam nową to zajęta jak to możliwe ?
Widzisz Gonzaga
krzysztof_c nie.odniósł się do.Twojej propozycji...
krzysztof_c nie.odniósł się do.Twojej propozycji...
Na studiach na kierunku i uczelni rozmawiałem już z kilkoma potem że zajęte. Choć jedna co rozmawiałem to nie wiem czy zajęta ale muszę się jej spytać.
https://www.youtube.com/watch?v=cb74s6aPVdk
Zobaczcie sobie link.
357.
A Ty Krzysztof_c w tym jakiejś...taktyki albo gry nie.zauważasz??
(odpowiedzi mam na myśli) TYCH dziewczyn (żeby już wątpliwości nie było)
A Ty Krzysztof_c w tym jakiejś...taktyki albo gry nie.zauważasz??
(odpowiedzi mam na myśli) TYCH dziewczyn (żeby już wątpliwości nie było)
krzysztof ja jestem drukarzem sitowym robie nadruki na koszulki
Heh, jak my takich agentów wywiadu będziemy mieć, to coś słabo to widzę
A ja bezrobotnym kolego.
no tak bywa nie raz a dziewczyn jest duzo znajdzie sie na pewno w koncu jakas
Ja typowałem Zbigniewa Z.I nie tylko ja,bo uzyskał ok.70%poparcia
BEZROBOCIE I BRAK SIĘ 10 LISTOPADA ODHACZYĆ W URZĘDZIE PRACY. TAK ŁADNE PRACUJĄ KOBIETY ŁADNE NAPRAWDĘ. A JAKIE NÓŻKI MAJĄ ZGRABNE. I TE RAJSTOPKI ALBO POŃCZOSZKI MNIAM.