Wpisy 247 804 – 247 903
14 marca 2011 13:05 → 14 marca 2011 14:00, 100 wpisów
no
mag..
mag.. nie wnikam ja tez jestem dory
ANDRO - USPOKUJ SIE bo
zamiast siedzieć cicho to za barzo szalejesz

spadam
mag..
mag.. nie wnikam ja tez jestem doryANDRO - USPOKUJ SIE bo
zamiast siedzieć cicho to za barzo szalejesz

spadam
Dariusza też pozdrawiam
Adaś
jak co wiosna
dobrze andromedo to teraz chodź idziemy na
tam dokończymy

Adaś
jak co wiosna
dobrze andromedo to teraz chodź idziemy na

tam dokończymy

andromedo jak ostatnio podałam Ci liczby, które wysyłałam i nic nie weszło 

Doberek.uuuuu jaka tu sielanka
ja właśnie wybieram się po kasiorkę do żółtego punktu nadawczo-odbiorczego.
ja właśnie wybieram się po kasiorkę do żółtego punktu nadawczo-odbiorczego.HARTGE no u mnie wczoraj cieniutko dziś wysłałam dwa zakłady swoje i dwa na ch-t

mala557 powiem Ci szału to nie ma drobnica w MM joker w piątek wpadł lotto nic i mini nic z soboty
a u Ciebie ?
a u Ciebie ?HARTGE w sobotę o 14stej 162zł w MM, a wczoraj już lipa, totalne dno

andromeda ja ci podam na 14-tą pewne liczby ,zagraj na pewniaki od 1 do 80.Będziesz miała 20 trafnych,ja tak gram
mala1438 wczoraj nic nie weszło o 22giej, nawet się ucieszyłam bo tzn, że TS nie spiskuje przeciwko Nam

Andromeda.Jak masz dziennie 4 razy przypływ gotówki
na Twoim "kącie" to się nie dziwię że na koncie masz zero.
na Twoim "kącie" to się nie dziwię że na koncie masz zero.
mala557 ja to skromnie dyszka z plusem na godz 14 a na godz 22 się zobaczy 

HARTGE ta stawka to przez pomyłkę wskoczyła
było przed 14stą i na szybko zaznaczałam liczby na kuponie i zamiast skreślić stawka x 1, niechcący zaznaczyłam x6, zapłaciłam za kupon 15zł, ale nie żałuję bo wygrałam 120zł
było przed 14stą i na szybko zaznaczałam liczby na kuponie i zamiast skreślić stawka x 1, niechcący zaznaczyłam x6, zapłaciłam za kupon 15zł, ale nie żałuję bo wygrałam 120zł
na 14 nie grałam.... nie miałam możliwości żeby wyjść.... też się cieszę, że TT nie spiskuje... jestem spokojniejsza

mala1438 nie spiskuje, teraz to wiemy
więc ruszamy na podbój wieczorem

więc ruszamy na podbój wieczorem

andromedo co ty jeszcze tu robisz.. kawa stygnie piana na piwie opada.. a ta klawci.... czekam!!!
Słóżby bezpieczeństwa pieką karą i przestępca czyli jest równowaga czynów karalnych. Kto pierwszy zgrzeszy ten gorszy
i otrzymóje wyrok sómujący wedle ustaleń racji na swoją różnicę bo różnica wartość zmienia to najlepsi dzięki robieniu innych gorszymi na przykład silny z silnym jest słaby a słaby z słabym obojętny bo nie ma siły.Życie to odpych dobra od zła a raj przyjemny to życie bez potrzeb czyli obojętność niezależność we wszystkich wartościach.
W biznesie żądzi prawo taniej kópić drożej sprzedać zastosój prawo moc czynu to lóz spięcia a staniesz się wzorowa biznes istota i uczeń.... Autor Rafał Filipiuk...
i otrzymóje wyrok sómujący wedle ustaleń racji na swoją różnicę bo różnica wartość zmienia to najlepsi dzięki robieniu innych gorszymi na przykład silny z silnym jest słaby a słaby z słabym obojętny bo nie ma siły.Życie to odpych dobra od zła a raj przyjemny to życie bez potrzeb czyli obojętność niezależność we wszystkich wartościach.
W biznesie żądzi prawo taniej kópić drożej sprzedać zastosój prawo moc czynu to lóz spięcia a staniesz się wzorowa biznes istota i uczeń.... Autor Rafał Filipiuk...
Kryteria do woli a szpan i szacónek na pachte...
mm:13,15,31,32,36,37,44,46,48,79
5,7,11,16,38,41,44,48,51,76
5,6,15,35,48,69,75,79
POWODZENIA

stawką grałaś ? To tym bardziej