Wpisy 2 477 780 – 2 477 879
27 października 2015 21:55 → 27 października 2015 23:05, 100 wpisów
torsanie ale w krośnie na karcie była główna więc nie kupuj zaczynającej się nr. seryjnym 067xxx
esty
apollo to nic nie wygrałeś?
esty
apollo to nic nie wygrałeś?
Witam , nie wiecie czy firma windykacyjina moze sciagnac z konta kase , bo komornik to ja wiem ,ale windykacja to nie wiem???
779...estymy ...a dlaczego tak jak w tym roku ..faRal zdjadł wszystkie ryby na wigilia ..jak kto wszyscy i teraz czas ide do kitcheNNN
krzysio , to był mój złowiony Szczupak , ale nie u mnie w wannie
Nie jem ryb , które złowiłem
Nie jem ryb , które złowiłem
torsan musisz zobaczyc jakimi nr. seryjnymi się zaczyna los, napisz mi w kg i ci odpowiem
leb, jeżeli Orange.odsprzedał firmie.windykacyjnej to ona najpierw Cię/tego kogoś wezwie do.zapłaty a PÓŹNIEJ wyśle pozew o nakaz do e_sądu, oni natomiast wysadzać nakaz wyślą Ci/tej osobie to...i dadzą Ci czas do napisania/złożenia zarzutów.
torsanie nie jest zła, ale trzeba patrzeć na numery seryjne, jeszcze zielone kółko krzyżyk może no i zielony stary lotek-tej szukaj najbardziej 3główne
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
799. oczywiście jak nie.wezwie listem poleconym (a zwykle tak nie.robią), to tak jakbyś nie wiedział że Wezwano...bo skąd?
ale cd. jak w 799.
leb
ale cd. jak w 799.
leb
tadeusz tadeusz tak na mnie wolajo
wuja tadek 4,5
tadeusz 7
pan tadeusz 3,7
wuja tadek 4,5
tadeusz 7
pan tadeusz 3,7
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 229 081,80 zł
siedzi misiu na kanapie i tak sobie w d...e drapie, co wydrapie to zajada to jest jego pyszna czekolada.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 2 000 000 zł
ale ktoś go kiedyś rozbije
jak łizard poda 10liczb to będę to ja, jak nie poda to może ty
jak łizard poda 10liczb to będę to ja, jak nie poda to może ty
no to powodzonka juterko
łizardzie to jutro inieniny tez tadeusza rydzyka- to rozpracuj go numerycznie i na te liczby właśnie zagram
łizardzie to jutro inieniny tez tadeusza rydzyka- to rozpracuj go numerycznie i na te liczby właśnie zagram
wizardz ,,ty nie bardzo dobrze wiesz twój rozumu ..13 judasz a policz ile było dawnie czasy
terminator powrócił zeroo Year rok
---
https://www.youtube.com/watch?v=N21N9Zwg3MI
---
https://www.youtube.com/watch?v=N21N9Zwg3MI
wygram to wygram nie to nie, mam jeszcze prace za 10 k na miesiac wiec z glodu nie umre