Wpisy 2 476 722 – 2 476 821
26 października 2015 14:40 → 26 października 2015 18:09, 100 wpisów
Już kawę pić - grzech
a co dopiero z pączkiem
btw. nie jadam pączków, chyba że tzw. hiszpańskie (od wlk. dzwonu)
ale nie.dzwonili...
a co dopiero z pączkiem
btw. nie jadam pączków, chyba że tzw. hiszpańskie (od wlk. dzwonu)
ale nie.dzwonili...
ah EstyMy wymyślasz jakbyś siadła na przeciwko mnie przy jednym stoliku frygłabyś nawet chałwe
nie mogę jeszcze do tej myszy się przyzwyczaić więc zjadam literki
Majpan to podrzuć bo muszę nowy lapek kupić i zrobić sobie prezent na urodzinki
jak możesz to na kG bo na tym stacjonarnym gdzieś moją pocztę mejlową wcieło
Glosowalem na PiS a 5zl wplecy zmamy renty co jest
Kopaczkowa
nie lubię baby
ziemię na metr w głąb przekopała z kacapami bardzo dokładnie.
nie lubię baby
ziemię na metr w głąb przekopała z kacapami bardzo dokładnie.
M, to już za nami. ważne co przed nami, nowa władza nowe oblicze
Podobno Kopacz byla alkocholiczka tak w gazecie pisali mama mówila
Krzysio ale jesteśmi cały świat się wali a ty takie coś wszystko po kolei wysiada i ja chyba będę na końcu
eee no nawet jakby? jest tylko człowiekiem podołać polityce i polaczkom to jest coś, też bym pewnie upadła nisko, zresztą kto z polityków przez to nie przechodził
Podliczylem moje typowania 56 iwychodzi ze zwraca sie 30% ladnie wplecy byłbym jakbym gral na mokro
Ilośći Mandatów pis-u mogą się zmniejszyć poprzez wejście Korwina i Lewicy do sejmu.
Chociaż to mnie cieszy
Chociaż to mnie cieszy
majpan nie umie jej znależć bo mój laptop cały poszedł na szrot dysk i płyta główna po upadku poszła... mam od syna stacjonarny podłączony
Ciekawe czy Dubienieckiego uwolnią amoze krzesło go czeka dla przykladu
Korwin wejdzie oby psl wypadlo jako wiesniak życzę sobie tego
dusia ..chcesz zarobic na czesci laptopa sprzedaj allegro moze wez za pól ceny twoja i kup nastepnie 17 calowy new
dusia , ty nie pamiętasz swojego hasła i loginu do poczty
Czy nie pamiętasz swojej poczty swojego adresu E-mail
Bo nie rozumiem
Czy nie pamiętasz swojej poczty swojego adresu E-mail
Bo nie rozumiem
Oby lewica nieweszla mate mordy milera palikota nie można patrzeć.
krzysio nie wiem czy warta skórka za wyprawkę on już 4 latka miał ,a zresztą ja się na tym kompletnie nie znam
dusia ..a procka łatwo wyjmowac ..a rama ..a dyski ..a ekran masz dobre..i itp ..trzeba zapisuj nazwa laptopa i mumer ..trzeba umiesz obejrzec ustawic cena allegro ..
Korwin wejdzie pare głosów choc teraz glosy zwielkich miast są liczone atak chyba na lewicę Po glosuja
po prostu zalogowałam sie na multipasko a poczty jeszcze nie zalogowałam
Krzyś to jak syn na wszystkich świętych przyjdzie do domu to zobaczy na allegro czy się opłaci to dawać
czort z polityką i tak zrobią co chcą a nam niech dają nasze numerki to sobie poradzimy
dusia ..tak jak on ma
http://allegro.pl/laptopy-czesci-ponad-30-skrzynek-ok-60kg-taniosc-i4954290630.html
--
http://allegro.pl/laptopy-czesci-ponad-30-skrzynek-ok-60kg-taniosc-i4954290630.html
--
hejkajak tam wygrane po wyborach -dał wam Jaro wygrać mi doł 10 zł poczekam az Szydło wyjdzie z worka to będę wygrywał krocie
Szydło miała wywiad i nie pamiętała kiedy uchwalono konstytucje 3 Maja
a po wyborach to się okaże co tam wódz Jaro ma dla paftego 10/10 multi czy mini 5/5 a może lotto 6/6
teraz za Jaro-Beatke ide na całość i musza zmultować co więcej dużo wiecej bo ni ma miedzi to sie na życi siedzi
Manewr skąd masz dane
Zgrywus ma racje tylko ja znam liczby które padną
Kto wsejmie Ja kandydowalem jako 1 zTarnowa to sie dostałem