Wpisy 2 476 528 – 2 476 627
26 października 2015 00:36 → 26 października 2015 09:45, 100 wpisów
Cześć wam i mówiłem wygra PiS teraz czekamy na dobre zmiany a wy na kogo ?
Krzysztof-To Ty jesteś geniuszIdż sam w politykę,a co najmniej na politologię
A kto na premiera ? Kogo chcecie narodzie Multipasko ? No wiem wiem pani Szydło to słuszny wybór a wiecie jak kiedyś pójdę do polityki chętnie bym wystartował z ramienia PiS i Zjednoczonej Prawic albo moja partia ZGODA taka nazwa kto z was by chciał by w niej być członkiem ? Dobranoc wszystkim i na zdrowie bo ja piłem z mamą szampana na zdrowie bo kupiłem dzisiaj za 12,30 zł i małe winko takie smakowe aby dobrze rządzili. I powodzenia abyśmy wygrywali wysoki wygrane.
JA mam własną Partię Monarchistyczną Łagodnego Postępu w Granicach Prawa
Obywatel G.C -Nie pytaj o Polskę.Zawsze aktualne i ponadczasowe. Ale...puszka Pandory została otwarta.I moze w końcu 3,6,9?
w piątek przemieszczam się do Olsztyna to sobie odpocznę od "hazardu" przez kilka dni
"Wśród osób z wykształceniem podstawowym i gimnazjalnym na PiS głosowało 55,9 proc"
witam
dusia krasnalek
wczoraj losowania
w ep tylko 2 trafne mialem
ja nie byłam głosować bo mnie cosik rozłożyło ,całą noc nie spałam nie wiem czy na nowo oskrzela nie zaskoczyłybo się dusiłam i ten okropny kaszel
heja
Trza uciekać z polski ......bedzie wojna
jocia
Nie rozumiem jak można tyle lat dawać się tak ogłupiać przez media, partie typu po i pis,....
Zamiast wybrac kogos kto naprawde chce zmienic polske a nie tylko obiecywac...to wybiorą tego co nic nie zrobi.
co jest ? coraz więcej osób tutaj w porannej godzinie , pewnie nie mogą spać
Jak Jarek nie zaprowadzi w Polsce porzadku, to ma wpierdy milego dnia
Dzień dobry.Miłego dnia i
Od dzis nasze podatki ida na pomniki po Smolensku ,bedzie trzeba wybudowac je na kazdej ulicy
Liczę na ostra jatkę uwięzienia dla PO poto glosowalem
Kraj mlekiem i miodem plynacy.Dlamnie tak wiem jak kasę kosić.
Ale teraz pojawi się wazeliniarzy i nadgorliwców wśród radnych i prezydentów miast, którzy będą chcieli się przypodobać Prezesowi i rzeczywiście wtedy łatwiej przemianować nazwę ulicy niż na przykład unowocześnic placówkę zdrowia.
Vasil Aty na PO glosowales bo Gdańsk to bastion PO
Bo on nie leci w kulki i nie obiecuje a działa a pis i po..Szkoda slow
Ja nie wiem czemu ludzie są tacy naiwni i wierzą. Np Kampanie reklamową Kopaczowej widzą i myślą 'O skoro pani Kopacz tak mówi że będą zwiększone płace to tak będzie' A wystarczy spojrzeć na to na jej nastawienie,wpuściła emigrantów , dała im hajs,dom,ubezpieczenie. A obywatelowi co dała..Nie mam pytań..
Powitała emigrantów chlebem i solą no popatrzcie jaka łaskawa.
A polakom nie chciała udzielić w odpowiedzi napytanie które by ją pogrążyło.
Kazała wziąć go jak najdalej od niej , tak traktuje obywatelów.
Wszystko to jest pic , pic na wodę.
A polakom nie chciała udzielić w odpowiedzi napytanie które by ją pogrążyło.
Kazała wziąć go jak najdalej od niej , tak traktuje obywatelów.
Wszystko to jest pic , pic na wodę.
Nie wiem z czego tu się cieszyć bo inni się cieszą że pis wygrał.
Wygrały czerwone mordy z okrągłego stołu.
Wygrały czerwone mordy z okrągłego stołu.
W miejscowości Kiełczewo padła wygrana 4 335 288,50 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Ja na PiS unas hyba 80% miał.Ja niczego niechce bo wiem ze tylko własnymi rękami da sie zarobić albo ukraść Aty politykom wierzysz ze od nich cos zalezy
Zgrywus ty nieglosowal to co sie cieszysz
Stonoga to nie polityk tylko biznesmen , ktory wylozyl z wlasnej kieszeni 1,2 mln na potrzeby ludzi chorych , potrzebujacych.
I przynajmniej robi cos ,ROBI a nie obiecuje...A PIS? Polowa to zlodzieje ..
Po? Szkoda gadac Najlepiej splacic te wszystkie czerwone mordy zachlane i budowac nowa polske , ale nie ...polaczki wola to co zobacza w telewizji chociaz kazdy z nich i tak wie ze oni nic nie zrobia. Ludzka glupota nie zna granic
Po? Szkoda gadac Najlepiej splacic te wszystkie czerwone mordy zachlane i budowac nowa polske , ale nie ...polaczki wola to co zobacza w telewizji chociaz kazdy z nich i tak wie ze oni nic nie zrobia. Ludzka glupota nie zna granic
W miejscowości Gubin padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada