Wpisy 2 476 500 – 2 476 599
25 października 2015 22:44 → 26 października 2015 07:54, 100 wpisów
Kupujcie na forex walutę pln po wyborach dostanie w d.... jak ktoś obrotny to dobrze zarobi
zgrywus I co,to jest mój świat,dzisiejsze losowania pokazały,komu TS daje
szcxescia chodzą też parami ! mam 10-11-12-15-16-17 co daje 6/8 5/8 5/8
jest stówka
Gonzaga dzięki
i to jeszcze nie koniec ! tej dziesiątki
bolek ...nic ...ale tu ludzisko wiedział 10 ..a wcześnie nie powiedział na suchoo ..co tak tyle bzdur rozumu prawdopodobne zachowuje dorosły człowie jak małe dziecko
Cześć wam i mówiłem wygra PiS teraz czekamy na dobre zmiany a wy na kogo ?
Krzysztof-To Ty jesteś geniuszIdż sam w politykę,a co najmniej na politologię
A kto na premiera ? Kogo chcecie narodzie Multipasko ? No wiem wiem pani Szydło to słuszny wybór a wiecie jak kiedyś pójdę do polityki chętnie bym wystartował z ramienia PiS i Zjednoczonej Prawic albo moja partia ZGODA taka nazwa kto z was by chciał by w niej być członkiem ? Dobranoc wszystkim i na zdrowie bo ja piłem z mamą szampana na zdrowie bo kupiłem dzisiaj za 12,30 zł i małe winko takie smakowe aby dobrze rządzili. I powodzenia abyśmy wygrywali wysoki wygrane.
JA mam własną Partię Monarchistyczną Łagodnego Postępu w Granicach Prawa
Obywatel G.C -Nie pytaj o Polskę.Zawsze aktualne i ponadczasowe. Ale...puszka Pandory została otwarta.I moze w końcu 3,6,9?
w piątek przemieszczam się do Olsztyna to sobie odpocznę od "hazardu" przez kilka dni
"Wśród osób z wykształceniem podstawowym i gimnazjalnym na PiS głosowało 55,9 proc"
witam
dusia krasnalek
wczoraj losowania
w ep tylko 2 trafne mialem
ja nie byłam głosować bo mnie cosik rozłożyło ,całą noc nie spałam nie wiem czy na nowo oskrzela nie zaskoczyłybo się dusiłam i ten okropny kaszel
heja
Trza uciekać z polski ......bedzie wojna