Wpisy 2 474 617 – 2 474 716
24 października 2015 00:44 → 24 października 2015 05:47, 100 wpisów
lelek..intryguje mnie jedno, pod jakim nickiem byleś wczesniej
nie w stylu " 36"..ot tak
nie w stylu " 36"..ot tak
Pasco - a jak myślisz o tym co klikałem /przepraszam ale córka mi zalała klawie lapka / -to moglibyśmy zrobić?
Lucyna: odpowiednik Analizy nr 04 jest tutaj na stronie.
Dział Narzędzia -> Tester liczb
Dział Narzędzia -> Tester liczb
o tym że czas zmarnowalismy - trzeba było Ciebie wystawić do sejmu
dziwie się / ale sam to mam / że ludzie nie korzystają z programu pasco
w czym polega problem - ludki nie czytają co robi konkretna analiza a to jest w pomocy
to proste - Pasco jako admin opisał swoje analizy w bardzo prosty sposób - jeżeli ktoś nie rozumie to q-wa proszę pisać on wszystko wytłumaczy
pasco inaczej nie potrafie tego zrobić - sorki ale ludki albo głupie albo nie szanujące twojej pracy
Oj lelku, lelku jak tam pod piramidami z arabami
>>L ..a ile dni mozesz stracisz twoje pamieci niz np 1 rok nie mosze pamietaC ..ja tak dziwie na ciecie
A co jak ktoś w ogóle nie używa tego programu, to wbijesz mu swoje szponki
Głupota nie zawsze czyni złym, złość zawsze czyni głupim. Francoise Sagan
Wystarczy grać w MM 3 liczbami i zrobić z tego parki. To zawsze klikał pasco
Wystarczy grać w MM 3 liczbami i zrobić z tego parki. To zawsze klikał pasco
Pan filozof 2 w 1 jeszcze
I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye.
K>>> nie tracę pamięci. 1 rok? zależy co mam pamiętać? dziwisz się na mnie? dla czego?
>>L ..ooto jak kiedy obiecałaś ze jak ludzie powinno postawi 1/1 trzeba powiedzieć ok ..ja zauwazyłem wpisu ..jestem leniem nie mam siły szukać wpisu ..paczkiewi moze wie
Prawie wygrałem lelek, ale braklo mi dwóch liczb do pełni 4/6 i 2 oboki w dl
lucyna wiem ze to strata - ale musicie nauczyć się jednego - W MULTI MOZNA TYLKO WYGRAC OBSTAWIAJĄC NAJWYŻEJ 3 LICZBY - NAJLEPIEJ GRAĆ NA PARKĘ
K>>>> jeszcze raz Ci przypomnę bo ja pamiętam. pisałam z chłopakami przed losowaniem wieczornym i pisali co kto daje. i ja wyskoczyłam że -7- i było 1/1 na sucho.
czego jeszcze chcesz?? czemu mnie zadręczasz o to?? tłumaczyłam się już z tego i więcej nie będę, nikogo nie oszukałam
czego jeszcze chcesz?? czemu mnie zadręczasz o to?? tłumaczyłam się już z tego i więcej nie będę, nikogo nie oszukałam
inaczej nie wygrasz - tylko jocia może to zrobić bo ma to coś jako kobieta i jej cały czas dopinguje
jeszcze raz klikne Lucyna - graj 2/2 jak zarobisz na tej grze w skali miesiąca 1 tys zł - pogadamy co dalej - odłożysz z tego tysiąca 90 procent i pokaże Tobie jak się gra 1/1
Lelek, a Ty czym sie mozesz pochwalic??? Wygrales cos??? Ja jestem uczonym, nie musze liczyc na wygrana, bo mam na zycie i imprezowanie tez, mnie to taki znajomy sztygar, taki stary kolega po fachu tym zarazil, co przed przejsciem na emerke trafil 6/6, moze ja tez wygram na wycieczke do LA
lelek ..moja parka sam postawię ..nic niestety trafił .. aby załozyłem np ja i jeden barbi to jest to wyskoczy nizsam posatw 2/2 nie moze ..jak kiedy kontatky było dobrze trafione 2/2
lucky - twój język mnie poraża - skoro taki mocny jesteś to gratuluje - wiesz ja sobie spokojnie - po złocisza robie
Lelek skad Ty w ogole jestes???
krzysio trzeba Ciebie wzmocnić w typowaniu - podam Tobie parkę w poniedziałek na wieczór
Chyba nie za Afryki, bo tam araby zyja
dlatego lucky - nigdy tutaj nic nie trafisz ale graj bo na moją pensje zarabiasz
Sam prezes
TS-a
parka która jest za 16 zeta uzbierać na niej 1 tys miesięcznie dobre
krzysio mi się podoba - przynajmniej on rozumie że warto grac tylko 1/1 2/2 3/3
zgrywus nie wiem gdzie masz mózg ale jak policzysz i spokojnie to strawisz to sam się zdizwisz - a później klikaj
zgrywus - dobry nick do gry - MMna takich pajaców właśnie liczą / bez obrazy /
to wiem - ale warto posłuchać i grać niższą stawką w MM i mieć wynik w skali miesiąca / nie klikam o progresji bo pewnie tego nie kumasz /
lelek ..3/3 raz tydzien moze albo nie ..a 2/2 około 4 los pózniej moze spaśc raz ..ja trudny wybieram 3/3 albo 5/5 albo 6/6
krzysio - trafić 3/3 to uwierz bardzo dobry wynik i Ty o tym wiesz
i to mi się podoba krzysio - wygraj każdą sumę - nie ważną jaką - ale wygraj
ja wziąć kredyt, drugi kredyt, sprzedać mieszkanie bo moja parka kiedyś przecież "musi" wypaść
lelek może pamiętasz "Była sobie pchła Szachrajka....."
to do Ciebie pasuje.
to do Ciebie pasuje.