Wpisy 2 471 154 – 2 471 253
19 października 2015 22:01 → 19 października 2015 23:57, 100 wpisów
Mialem na 2 losowania na 7 liczb- 3/7 w 1-szym i 3/7 w 2-gim i jak zwykle reszta oboki, pilnują tych wygranych jak w szwajcarskim zegarku
Jutro gram wrealu tym systemem
Robertos lepiej graj w żabce, to może coś wygrasz, bo real francuski, a tesco angielskie
Tosiek
Raczej poluzuje śrubę na jakiś czas.
Takie słuchy u szeptuchy
Raczej poluzuje śrubę na jakiś czas.
Takie słuchy u szeptuchy
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
krasnalek jak sukcesy ,ciekawe jak u jo ci ,bo mnie troche wkurzają coraz gorzej cośwygrać
M
do czego miała zaprowadzić mnie mapa? do mojego domu czy Twojego, czy jak?
jaki był zamysł tego wpisu hmm?
do czego miała zaprowadzić mnie mapa? do mojego domu czy Twojego, czy jak?
jaki był zamysł tego wpisu hmm?
wiesz którego, nie masz sklerozy dobrze wiesz o co mi się rozchodzi
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 850 000 zł
M, czytałam kilka razy, tylko pomyślałam sobie że może ma to głębsze znaczenie i zaczęłam się doszukiwać, to tyle.
L,
Tyle że ja sam nie wiem gdzie był ten gostek przed białym busem.
Tyle że ja sam nie wiem gdzie był ten gostek przed białym busem.
aaa i jeszcze chciałam Ci powiedzieć że nie poświęcam się innym rozrywkom, jestem tu obecna tyle że coraz mniej Ciebie, nie ma z kim i o czym dyskutować, więc stąd moje milczenie
M, a K>> był tam gdzieś?
ja z ciekawości zbadałam cały rynek, wiele sklepików już nie ma, są inne które za 6mc pewnie znikną ciężko się utrzymać w tym miasteczku. a do domu nie doszłam bo coś się opóźniało to wszystko
ja z ciekawości zbadałam cały rynek, wiele sklepików już nie ma, są inne które za 6mc pewnie znikną ciężko się utrzymać w tym miasteczku. a do domu nie doszłam bo coś się opóźniało to wszystko
M,
korzystasz z multipairs masz jakąś ulubioną analizę? ja nie mogę się odnaleźć coś
korzystasz z multipairs masz jakąś ulubioną analizę? ja nie mogę się odnaleźć coś
majpanie ..jesteś duzy chłopaki ..i to sie nazywa niezdolny i śmiecioch ..i nie uki.. a patrz paczkiewicz nie smiej to sie nazywa na pełnione rozumu niz ty
bolek ..65 ..tylko nie rób i nie grzeb 2 jaj miałeś tam obejrzeć wwww i co nie patrzyłeś
majpanie ...mówisz nie zyczysz 3 ..a wziąłeś 2 ..no teraz trafione a po południu ty nic
Krzysio zdradzę Ci pewną tajemnicę
naprawdę tych liczb sobie nie życzyłem dzisiaj, ale miałem je na kuponie.
Dlatego żeby padły dokładnie tak jak chciałem czyli po tym czasie o którym pisałem
miałbym o wiele więcej.
Wiem że to trudne do zrozumienia ale jest jak jest.
naprawdę tych liczb sobie nie życzyłem dzisiaj, ale miałem je na kuponie.
Dlatego żeby padły dokładnie tak jak chciałem czyli po tym czasie o którym pisałem
miałbym o wiele więcej.
Wiem że to trudne do zrozumienia ale jest jak jest.
L>> jak ty obiecałaś luudziom ..np 1/1 trzeba postawić okeY ..a patrz majpanie nie pintol nie postawić okeY ..ty nie które co wiedziałaś wziąc pewniaki
A piszę tylko do Penelope Cruz
https://www.youtube.com/watch?v=UclGydhNXqM
https://www.youtube.com/watch?v=UclGydhNXqM
Witam i idę palulu
Jutro ciężki dzień mamusia przybywa trochę więcej niż herbatka, "zabawi'
Jutro ciężki dzień mamusia przybywa trochę więcej niż herbatka, "zabawi'
>>L ..pisałas kiedyś ..ja nie pamietam ..paczkiewicz wie archiwium twój wpisu
2 471 234
2 471 234
Yota ..nie chcesz powiedziec kontakty ..ja ide tam ...i okeY albo albo łazić