Wpisy 2 470 119 – 2 470 218
18 października 2015 19:42 → 18 października 2015 20:35, 100 wpisów
3 zakłady grałem od marca codziennie na te same numery i w dalszym ciągu na nie gram
63k mial bo 3 piatki byly. remont w domu zrobil, nowe meble , dal troche dzieciom i jakies wakacje byl z rodzina
a to i tamto i się rozeszło
czyli za 15 zl dziennie grales?
Tak
duzo ci braklo do 10/10?
Szkoda, ze tylko 63k, lekkiego peszka miał w tym szcześciu
Przestanta a ile wtopilista ja zeby wyjsc na plus musialbym minimum 500000 wygrac
jak to dużo jednej cyferki
To pasuje wygrywać bo robią znamico chca
Detox masz racje,ale zawsze to sie człowiek ucieszy jak cos wpadnie
detox to w*** lat już musisz grać
masz racje pechowy mimo tego że wiele więcej się przegrało
chodzilo mi czy ta jedna o jeden bylo
Sławek,bo człowiek nie liczy ile przegrał a uciecha jest jak coś wpadnie...wygrana
damian trafiłem 9/ 10
Ja nawet 8/10 nie miałem, jeszcze
pechowy i z tego należy się cieszyć
slawek wiemdomyslilem sie tylechodzi mi o to czy ta liczba ktora nie wpadla byla gdzies w srodku sporod wylosowanych liczb czy gdzies o jeden czyli obok tak zwany?
Ech 1 liczba Sławek i miałbyś kasy ,a pamiętasz ile wtedy bonus wynosił?
FaRal ..on trafi kasa 10 tysiaki aa ty nie bedziesz miał wygrane za wiele lat
Poproszę o 3 wysuszone pocztą
FaRaR ..no pokaz ..mówię ani ty nie trafi od 1 tysiaki ..ani 100 zł 1 los
pechowy bonus był wtedy mały coś około 80 tys ale zawsze coś
to była niedziela 21 czerwca drugie losowanie
to była niedziela 21 czerwca drugie losowanie
oczywiście plus 250 tys. za 10
Nie przesadzam gram od 1992r oczywiscie z pauzami nie non stop ale jak policzyc ale co tam ja to lubie andrenalina
detox jak w 22 lata przegrales pol miliona to ladnie musisz zarabiacmisiecznie prawie za 2k musiasz grac
FaraL ..jeden raz zostalo 100 zł ..a reszta kiedy miałes ostatnio otzymałes reszta minusa kasa
FaRal ..a ile zbierałeś TS od miesiącu i do teraz czyli ty nie mozesz zarobisz wiecej 2 tysiaki
slawek a 8/10 miales juz?
Damian 8 nie miałem ale od stycznia tego roku miałem dwie 7
widze ze zestaw masz zapisany 22 maja. czyli drobna zmiane czasem robisz w liczbach?kurcze moze tez zaczne puszczac 3 dziesiatki na dwa losowania zamiast tej kaskady hmm musze przemyslec
i dobra czas znikam ..FaRal ..jesteś juniorem ..nie jesteś stary i grzeczny lepiej jedz do L***a na imprezka
21 minie miesiac jak nie trafilem 10/12 nawet a tez w dzien dzien puszczam te kaskady minimum 5 do 10 sztuk
damian tak i na te numery gram codziennie,trzeci zestaw tam trafiłem dziewiątke w czerwcu
dzidaaaa
gratki slawek to naprawde ogromny wyczyn trafic 9/10 w multim. szkoda ze pelnej dyszki ci nie dalo.pochwalil by sie tez tutaj jak bys 10/10 trafil?
damian cały czas o tym maże może kiedyś wpadnie
wy nie znany ..pochwal sie ..kopnij mnie krzysia ..okeY ..a wy siedz przy kompie i przegra okeY
damian dziś była 4 zobaczymy co będzie wieczorem
oby ci dalobo za 15 zl dziennie jak grasz to nie malo
ja sie zastanawiam czy jutro mini 10 zakladow system 6 nie puscic za 75zl .
damian ja gram na 4 losowania płace 30 zeta i może 3 razy miałem tak że musiałem dopłacić 30 zł zawsze coś wpadnie to 4 t 5 i koszty gry się zmniejszają
damian pusc systemem skruconym na 11 cyferek koszt 80 zl gwarancja jak w moim foto w profilu
no skoro cie stac tak grac to czemu niesam gram za 10zl minimum w ta kaskade a czesto tak jak dzis mam ich 10 sztuk
och tomecki za duzo kreslenia
slawek a grasz jeszcze w inne gry ?czy tylko w multi?
ja wole miec 10 zakladow po 6 skreslen
Ja dziś na wieczór tylko 3 zakłady mm, no ale może to wsytarczy
damian grałem w kaskade w dużego lotka najbardziej mnie wkurza mini lotek nic nie moge trafić ale ostatecznie przeszedłem na multi wydaje misię że tu są najwiękrze szanse na wygraną chodzby na zwrot kosztów
tak tak w mini ratuje ta drobnica co wpada typu 2,4, zl to racja
w multi raczej
Multi to naprawdę ciężka gra, ale tak jak piszesz ta drobnica typu 4/10, 5/10 trochę odciąża
Głupie 6/10 to już jest wyczyn, a tylko 12 złociszy
masz racje troche mało płacą
6/10 te 12zl to kpina tak jak 10/12 w kaskaderze te 25zl