Wpisy 2 464 822 – 2 464 921
11 października 2015 12:19 → 11 października 2015 14:20, 100 wpisów
krzysio jeden gościu ma 30 lat i objechał cały świat
a w stanie wojennym narażał licencje pilota oprowadzając wycieczki po kościołach
a w stanie wojennym narażał licencje pilota oprowadzając wycieczki po kościołach
Unas kiepsko 4tony pszenicy jak nawozów się nawali ana dobrych glebach 9-12 ton różnią ogromne
jackwara ..wiem ..on kłamczuch nie pewnie 30 lat ja widzialem foto jak on monet znalazł linki leni.ni ..tylko pracuje jako opiekun albo wychowawca
Jakwar daj siana ztym emerytem 3lata czytam te komentarze
Robert 3 lata i masz dopiero gwiazdkę ? tak na poważnie to ja mam też wpisy w kg od niego w których mnie obraża
Kto chce wygrać to mam w profilu liczę na datek
jackwara ..leni.n ..tylko nosi okulary i mały czlowiek nie wielki ,,i siwe wlosy
Bo dopiero mam jako tako sprzęt by się zalogowac
Bolek niepowiedzial jak wytypował 8-10 wczoraj wkurzony ze niewyslal
tak na poważnie to myślę nad zakupem płyty z budowanym procesorem , grafiką by zmieścić się w 800 zł
Jakwar ja mam najtańszego smartfona ito bo ojciec dostalwplusie
robert , ja sam kupiłem sobie smartfona w Auchenie za 280 zł ale 100 mi oddali na zakupy
tak na poważnie to nie lubię przepłacać , zwłaszcza w nowych technologiach gdzie rok to ogromny krok
Aha ale ja niemam dochodu rzadnegojak narazie na garnuszku rodziców
Na fryzjera niemam kto mnie skosi za friko
Robert ok , rozumiem . Zdobądź jakiś prosty zawód a pracy niedługo będzie w bród , już teraz szukają . tu krasnalkowi dałem dobrą stronkę , indeed.com
jackwara ..jestem w laptopie ..a ty znasz płyty głównej i procka ..nie zalezy jaka szybkosci pc....mój stacjonarne 40 waat nie wiele płaci energia ..a laptop 14 waat
Zawod na szkoleza starym co tam natej stronie
Jakwar ogladales wiadomości Lewandowski za 2014rok zarobil 107milionow
proponuje robic samemu na siebie duzo jest zlecen na olx
wbij sobie zlece wykonanie
wbij sobie zlece wykonanie
Robert , ogłoszenia z pracą . masz @ ? nie musisz im nic podawać i wysyłać ale możesz sam @ dać to bedą ci przesyłać oferty pracy dla twojego regionu .
zarobił ładnie i niech ma . ostatnio pisali że będzie budował osiedle mieszkaniowe w Wawie
Ale ja tylko w hucie szkla pracowałem na budowlance się nieznam
Siema czat, 8,27,28,30,33,39,42,44,58,64 tych liczb nie skreślajcie, bo ja je na chybika dostałem, a co za tym idzie 100% żadna nie wpadnie
Jakwar mam maila to podaj im na Tarnów m781489468@hotmail.com
jackwara ...pobierz >download << i daj linki twoja PC ...i wklej www tam u korna
--
http://driveragent.com/?PHPSESSID=87bbcsba8q9koge1dndnc0fn81
--
http://driveragent.com/?PHPSESSID=87bbcsba8q9koge1dndnc0fn81
Hyba ze mój system wypali to niebende musial szukac roboty
Bardzo prostyorginalny sposób myślenia
Bonusik rośnie ale do nikogo z nas nie w trafi 7/10 to najwięcej, co możemy dostać
krzysio , niestety nie da rady ja używam ostatnio Linuxa a ten plik jest pod Windowsa
Witam
w ten słoneczy zimny dzień
No gdyby nie ten wiatr mogło by byc całkiem przyjemnie
Jutro na południu " Atrakcje pogodowe" na południu Śląska, na Podbeskidziu, Podhalu,południowej Małopolsce można bedzie zobaczyć pierwszy śnieg na żywo
A zimę jaką tego roku przewidujesz?
jackwara ..inne programy nic nie przejmuj ten linux ..jak chcesz twoja sprawa ..wyglady stare pulpit
jackwara ..ja nie wiem ..to jest >>linux mint<<<
--
http://www.geekhat.pl/?p=187
--
http://www.geekhat.pl/?p=187
liczby duzy uk wczoraj
2,3,16,32,53,54 bonus 8
cos wejdzie w multi dzis
2,3,16,32,53,54 bonus 8
cos wejdzie w multi dzis
byłem na obiadku
krzysio , testuję go od miesiaca i nie narzekam
mam wersję mint
krzysio , testuję go od miesiaca i nie narzekam
mam wersję mint
crabpeople
jeszcze daleko do grudnia Pożyjemy - Zobaczymy
jeszcze daleko do grudnia Pożyjemy - Zobaczymy
Ja mieszkam na poludniu od 2lat śniegu niema agury 100km na południe mam teraz pewnie będzie bo juz zimno 7stopni
pafty bks poda wam 5 na multi na 14-00 to sie śpiechać 39,49,28,78,51
Cola zaduze odstępy skupiska siadaja
Niedziela słoneczna i zimna. Mamy od paru dni powietrze pochodzenia arktycznego. Do tego silniejszy wiatr wieje od wschodu zwiększajacy odczucie zimna. Do tego jeszcze z nad Słowacji nadejdzie strefa opadów. POniedziałek 12.10 - zepuje się aura na południu kraju. Deszcz- w województwach: Śląskim, Malopolskim, Łodzkim, Podkarpackim,Lubelskime. W wielu miejscach opady deszczu ze śniegiem a na Podbeskidziu- w południowych rejonach woj: Małopolskiego,Śląskiego,Podkarpaickiego- temperatura bardzo niska i bardzo możliwy śnieg.
Pogorszą się warunki na drogach. to będzie tydzień zimny, w wielu miejscach wietrzny a do tego z przewagą zachmurzenia i więcej opadów.
Pogorszą się warunki na drogach. to będzie tydzień zimny, w wielu miejscach wietrzny a do tego z przewagą zachmurzenia i więcej opadów.
UWAGA: Południe Polski:
12.10 - zimno, pochmurno i mokro !! może być ślisko. W wielu miejscach opady deszczu
12.10 - zimno, pochmurno i mokro !! może być ślisko. W wielu miejscach opady deszczu
Uwaga Północ Polski:
13. wtorek - zimno i mokro.
13. wtorek - zimno i mokro.
Uwaga Bieszczady- Beskid Ślaski-Żywiecki-Tatry
Opady śniegu w poniedziałek ! Podhale, Podbeskidzie moze zrobić się Białe
Opady śniegu w poniedziałek ! Podhale, Podbeskidzie moze zrobić się Białe
W górach spadnie śnieg.
Do 18.10 większego ocieplenia nie widać
Do 18.10 większego ocieplenia nie widać
Dopisano wyniki Multi Multi
01,06,09,12,13,14,24,28,33,39,40,50,58,60,64,65,67,75,79,80
Plusem jest liczba: 01
01,06,09,12,13,14,24,28,33,39,40,50,58,60,64,65,67,75,79,80
Plusem jest liczba: 01
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6518 zestawów od 879 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 6 152 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 16 054 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- tola - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- Pallas - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 60 zł = 24,00 x koszt gry
- zbigniew g - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 1 600 zł = 16,00 x koszt gry
- KACZOR001 - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 176 zł = 7,82 x koszt gry
- armageddon303 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 306 zł = 6,12 x koszt gry
Trafilem 1600
W kabarecie
Zbigniew ty farciarzu ja 5-10 na sucho systemem
Krasnalek 1600 zl trafilem ale w kabarecie wrealu nie gralem
Krasnalek dzieki za gratulacje wrealu nie zagralem