Wpisy 2 464 722 – 2 464 821
11 października 2015 10:09 → 11 października 2015 12:18, 100 wpisów
dziś to ja raczej nic nie wymysle a musze uciekac po zakupy...nop księciuniu dawaj co czas nagli...
bo...
nie mam przekonania do teto 59 choć zawsze wlata nęci mnie 55 las senny i widok przepiękny..20...????
a ty Majpan co masz w pewniakach pytałam>>>>
Cześć Mini Lotto
0/5
0/5 ale jeszcze na dziś mam a wy ?
A i kibicujemy oczywiście biało-czerwonym aby wygrali no przynajmniej zremisowali mecz z Irlandczykami choć wiara w zwycięstwo jest. Oczywiście chciało by się być tam na stadionie PGE Narodowy ale niestety nie będę. Pozostaje relacja w TV, oj będzie się działo już modlitwa została wypowiedziana do Św Jana Pawła II aby nasi wygrali a i nie zapominając o siatkarzach którym idzie bardzo dobrze. Kroczą powoli po mistrzostwo Europy zobaczycie mówiłem przed mistrzostwami świata w Polsce że Polska wygra a finał będzie Brazylia vs Polska i tak się stało przypadek nie sadzę a wy ? Wracając do innych rzeczy i kwestii która składam w ręce papieża matura też była i udało się.
0/5
0/5 ale jeszcze na dziś mam a wy ?
A i kibicujemy oczywiście biało-czerwonym aby wygrali no przynajmniej zremisowali mecz z Irlandczykami choć wiara w zwycięstwo jest. Oczywiście chciało by się być tam na stadionie PGE Narodowy ale niestety nie będę. Pozostaje relacja w TV, oj będzie się działo już modlitwa została wypowiedziana do Św Jana Pawła II aby nasi wygrali a i nie zapominając o siatkarzach którym idzie bardzo dobrze. Kroczą powoli po mistrzostwo Europy zobaczycie mówiłem przed mistrzostwami świata w Polsce że Polska wygra a finał będzie Brazylia vs Polska i tak się stało przypadek nie sadzę a wy ? Wracając do innych rzeczy i kwestii która składam w ręce papieża matura też była i udało się.
mirek
widziałem że podkradłeś 7ki do keno, czy udało ci się więcej razy na nie 5/6 trafić?
widziałem że podkradłeś 7ki do keno, czy udało ci się więcej razy na nie 5/6 trafić?
no tak, przecież niemożliwe by wykantowali akurat wszystkie liczby z czaru par
nikt na razie nie gotuje obiadku?
dziś u mnie zupa grochowa
rybka i sałatka z pekińskiej kapusty
coś trza jeszcze doprawić, dosolić dopieprzyć więc nikam
dziś u mnie zupa grochowa
rybka i sałatka z pekińskiej kapusty
coś trza jeszcze doprawić, dosolić dopieprzyć więc nikam
Mimo wszystko dodam jako "post scriptum" póki co, że w grze którą tak reklamujesz, codziennie jeśli tylko każdy puszcza 1 zakład to znaczyło by, że ok. pół miliona osób każdego dnia od prawie pół roku składa się codziennie po 5 złotych aby jeden wygrał tzw "bonusia" T.S ma niezły udój mówiąc twoim "slangiem"
czy to nie paranoja?
Pzdr.
czy to nie paranoja?
Pzdr.
nie pytany nie powinien odpowiadać
Tak kiedyś uczono w szkole
ech nawet dobre zwyczaje zanikają
Tak kiedyś uczono w szkole
ech nawet dobre zwyczaje zanikają
Dziś spróbuję zagrozić bonusowi choć wiadomo wielki brat czuwa na serwerowni
To jest myśl byle by go odciągnąć od komputera wtedy wylosują nasze cyferki
Ma ktos lokatę ile można dostać bojak trafie wtotka to muszę wiedzieć gdzie ulokować kasę
Panoramix nie rozumiem co 1wyplata
Ciekawe ze im dłużej typuje liczby to jestem coraz wyżej wrankingach
Rrrooobbbeeerrrttt , lokaty są w odwrocie teraz ziemia i mieszkania
Platforma aresztowala rolników co chcieli kupic ziemie
jackwara ..siema panie widzisz mój kg... on co pisał ja zaczepiałem prawie 98 procent i nie wie co to >>bana<<<
Umnie ziemia orna 20tys ale tu niema dużych gospodarstw teren górzysty glina ciezka ziemia
ziemia orna jest droga bo od nowego roku wchodza nowe przepisy kupna
krzysio ,pan nasz Pasko jest bardzo łaskawy ale nie dla wszystkich
Panoramix askad jesteś
jak już wygracie to po to żeby wydawać kasę a nie zamartwiać się
Wpadne zdezelowaną 40 izaoram warszawe hehe
To macie tam czarnoziemy hyba
Uwas na Lubelszczyźnie
Less tez ok ile ton zhektara
Pszenicy
Aco tam masz i ile
jackwara ..jestem ..byłem tam w kitchen ..musialem zaparze herbata...