Wpisy 2 457 474 – 2 457 573
29 września 2015 21:16 → 29 września 2015 21:36, 100 wpisów
Krzysztof to dalej szukasz samemu najlepiej
Dobry Wieczór wesoła gromadko
Od dwóch dni mam normalnie Sajgon,Dzień Świra i Armageddon na raz w pracy
Ale nic dziwnego skoro od wtorku znikam z pracy by się rehabilitować w szpitalu w Karpaczu
Od dwóch dni mam normalnie Sajgon,Dzień Świra i Armageddon na raz w pracy
Ale nic dziwnego skoro od wtorku znikam z pracy by się rehabilitować w szpitalu w Karpaczu
Jaki Kolabor a ten słodki kretyn w tatusiowej pidżamce to się nie wydawał wam podejrzany
Madea to wkamieniolmie robisz
Miś.Uszatek był.sztywniakiem i miałem nadwagę
osiągnęłam już ten wiek, że mogę to wyznać
osiągnęłam już ten wiek, że mogę to wyznać
Esty będą mi górne drogi oddechowe rehabilitować bo dla prawnika głos to narzędzie pracy
panoramix jak będę miała schizę na skarby to pojadę do Sichowa Bursztynowej Komnaty szukać
panoramix jak będę miała schizę na skarby to pojadę do Sichowa Bursztynowej Komnaty szukać
Apuchatek to gej
511. właściwe do tej pory nie wiem o co w tej bajce.chodziło
Może.za mała byłam?
Może.za mała byłam?
co wy wiecie o bajkach kochane dzieci możecie pocałowAĆ MISIA W DOOPE TERAZ
Ile wy macie lat
Esty o wartości wychowawcze i dobre nawyki tj. mycie ząbków, buź, rączek i rozwiązywania konfliktów w taki sposób jaki wymyślili mądrzy pedagodzy
Dozo to ile
Zawsze, natomiast, rozumiałam.Wilka i Zająca
M. Uszatek był.za bardzo.statyczny
M. Uszatek był.za bardzo.statyczny
panoramix program praktycznie zaraz zdjęli ale jeszcze większa była afera, która zakończyła "Wojnę Domową"
dziadku drogi dziadku nie chcemy jeszcze spać chodz tu zabawić nas miejsce jest .....
Duda siedział między oboma aputinem ale jazda
Esty ja też kochałam to jak ten biedak próbował tego cwaniaka załatwić
Dzisiejsze bajki mają na celu ogłupienie narzucają dzieciom sprzeczne zachowania
Mam dziś 97urodziny
Najlepszy jest ,był i będzie Reksio,zawszewychodził zwycięski,a przy tym kochany
Zartuje zus by tego nieprzezyl
Jacek i Agatka to nie za mojej kadencji przed kupionym za "zorganizowaną" porcelanę z jaworzyńskiej Karoliny Rubinem To były czasy jak się sołdatowi dawało piwo a on wpuszczał do koszar i można było konfiety kupić. A starsi w rowach przy drodze z Lenicy do naszych koszar robili machniom i mam teraz w mieszkaniu oryginalną pałacową mozaikę zamiast zamówionego parkietu
Aaale Rumcajs
z tego pamiętam tylko, że jego żona biedna była przez niego (pewnie za mała bykami, znowu)
Nie wiem jaką.działalność.prowadził Rumcajs, pamiętacie??
z tego pamiętam tylko, że jego żona biedna była przez niego (pewnie za mała bykami, znowu)
Nie wiem jaką.działalność.prowadził Rumcajs, pamiętacie??
Esty Hanka to miała przerąbane bo Rumcajs wiecznie bez kasy i fatalny wpływ wywierał na Cypiska
PO zlikwidowala bajki o 19