Wpisy 2 455 321 – 2 455 420
26 września 2015 19:04 → 26 września 2015 20:02, 100 wpisów
2 455 316. ghost5 2015-09-26 (18:57)
RYCHFER co to znaczy słowo "dawno" jaki to czas według Ciebie
dawno to było...
a teraz można zobaczyć ptaszka jak przyleci do dsziupli
RYCHFER co to znaczy słowo "dawno" jaki to czas według Ciebie
dawno to było...
a teraz można zobaczyć ptaszka jak przyleci do dsziupli
przepraszam, mam trusdnośźć w osdpisywaniy bo klawiatura mi siasda..
i dwóch gostków pod Pałacem Kultury - w środku nocy z pizzą popiertalali
i k u r w y się kręciły w poszukiwaniu klienteli - nawet podeszły,a to zonk,bo tylko soczek na wystawie
Dzis padną liczby 5 6 8 23 24 27 32 56 58 63 liczby układa wujek do maszyny
Zagralbym ale na wsi niemam kolektury
Dzięki pasko jak miło pisac
Pasko to kiedy MParis bedzie dostępny???
Majpan nie gram jak mówiłam,ale mam nowy ślad...moje typy w profilu chyba mogą se isc... ciekawe czy wleci 78???
kondziu ileś zgarnął???
Majpan zebym wczesniej zerkła gdzie zerkłam...to jak na dłoni miałam pare cyferek na 14 wypisanych...obadamy po losowaniu czy czy...?
dzieki Adminie!!!
kondziu dlatego ja już nie gram aż bede pewna,a jak nie to trudno ts i bez mojej składki bedzie sie miał dobrze...
kondi u mnie tylko zimny wiatr...
mnie taka pogoda nawet odpowieada...pod warunkiem własnie, że nie wieeje
no nic bywajcie do losowanka...kondziu oby nam się dobrze działo!!!
robie ula, robie...ale zbytnim fanem nie jestem...to już ostatnio polubiłem herbate z jarzębiną
Pytam dlatego,ze widzę cydr u mnie w sklepie...ale nie próbowałam jeszcze.
1kg jarzębiny
0,5 l wody
1,5 kg cukru.
Jarzębinę porządnie wypłukac i zagotować w dużej ilości wody. Nie gotować! No może tak ze 2 minutki.
Odcedzić. Zagotować 05 l wody, rozmieszac cukier i dodać jarzębinę i zagotować. Odstawić na 2-3 godz i znowu zagotować i tak pięć-sześć razy. Za ostatnim razem przygotować słoiczki i od razu pakowac i obracac do góry dnem. Cholera strasznie się klei wiec to mozolna i wneriające zajęcie
0,5 l wody
1,5 kg cukru.
Jarzębinę porządnie wypłukac i zagotować w dużej ilości wody. Nie gotować! No może tak ze 2 minutki.
Odcedzić. Zagotować 05 l wody, rozmieszac cukier i dodać jarzębinę i zagotować. Odstawić na 2-3 godz i znowu zagotować i tak pięć-sześć razy. Za ostatnim razem przygotować słoiczki i od razu pakowac i obracac do góry dnem. Cholera strasznie się klei wiec to mozolna i wneriające zajęcie
Poco wam Multi Paris jak prawdopodobieństwa nieprzeszkoczycie
Niektórzy jarzębinę traktują leciutko blenderem i dodatkowo dodają sok z cystryny, ale ja tego nie robię, choć obie wersje mam
Bardzo dobre na zapalenie pęcherza...działa jak piwo...sikasz i sikasz po tym
Bardzo dobre na zapalenie pęcherza...działa jak piwo...sikasz i sikasz po tym
ula,
ostatnio cydr robiłem według tego filmu...tez był dobry
https://www.youtube.com/watch?v=2zL3feMHOOg
ostatnio cydr robiłem według tego filmu...tez był dobry
https://www.youtube.com/watch?v=2zL3feMHOOg
Ja w tamtym roku z czarnego bzu robiłam,ale w tym roku w ogrodze ptaki same oberwały...nie dały mi szansy
winko mam w tym roku z czarnego bzu....cienko z nim w tym roku było, więc zmieszałem z jeżynami i aronią...zobaczymy, co to będzie
kondi żyjesz ???
Ja właśnie się przywlokłam z rodzinnego zamknięcia sezonu grillowego
Ja właśnie się przywlokłam z rodzinnego zamknięcia sezonu grillowego
u nas cały dzien leje, więc za taksówke robiłem....nie ma to jak ktos zaplanuje ci wolny dzien
ulala
kondi ja mam w środę kontrolę projektu o stronie księgowej mam blade pojecie a jedna ksiegowa w ciązy na L4 a druga jeszcze nie wróciła z macierzyńskiego
kondi ja mam w środę kontrolę projektu o stronie księgowej mam blade pojecie a jedna ksiegowa w ciązy na L4 a druga jeszcze nie wróciła z macierzyńskiego
jeszcze wczoraj włuczyłem sie po Krakowie...nawet chybika tam puściłem, ale tylko 2/5 na obu zaklaach w mini i nic w MM
tylko surowizna ula na nich działa
Nie ula...w robocie sie przeprowadzamy
Nie ula...w robocie sie przeprowadzamy
kondi a u mnie szef do grudnia na L4 a budżet będzie negocjował p.o czyli jak znam budżetową rzeczywistość zobaczymy obiecane pierwsze po siedmiu latach podwyżki jak świnia ksiezyc z chlewika
Kondi>>> piszesz o cydrze. A nie jest to tak że jeśli cydr to musi być z jabłek. ?
Przecież na cydr też jabłecznik mówią?
Przecież na cydr też jabłecznik mówią?
kondi..ja mam wprawę,gdyż karmie 5 kotów wątroba płuckami,sercami surowymi
ghost5 jesteś?
specjalnie dla Ciebie wyszukałem by znieczulić bana ... ale jutro luknij, bo dzis już za ciemno
http://ptaki24.pl/kamery-online-z-ptakami/dokarmianie-ptakow-w-ogrodzie.html
specjalnie dla Ciebie wyszukałem by znieczulić bana ... ale jutro luknij, bo dzis już za ciemno
http://ptaki24.pl/kamery-online-z-ptakami/dokarmianie-ptakow-w-ogrodzie.html
kondi o wyborach mi nawet nie przypominaj .... w urzędzie marszałkowskim nadgorliwcy już szykują wazelinę i nasłali na miasto kontrolę szukając jakby tu udowodnić kolesiostwo przy podziale kasy na rewitalizację miast, zadzwonili do mnie i pytają o jakieś spotkania z moim udziałem przed 6 laty .... śmiech na sali
a sok jabłkowy to z czego jest Monet.?...przecież nie z...biedronki
sama linia kredytowa z EBC kosztuje nas miesiecznie miliony na wypadek w. To jak płacic "ubezpieczenie"....tylko po co, skoro mamy własną walute
kondi 70-tki miały być wczoraj a jak było możesz sprawdzić czyli mam je cały czas na celowniku
455 398. kondi 2015-09-26 (19:53)
No nie z biedronki Ale ty jarzębine na jabłkowy przerabiasz.
No nie z biedronki Ale ty jarzębine na jabłkowy przerabiasz.
dziś kwadratura Merkurego i Plutona to powinno polecieć coś z 1,4,7,9,10,14,29,31,75,76 a o 14-stej .... szkoda gadać