Wpisy 2 451 207 – 2 451 306
22 września 2015 21:10 → 22 września 2015 21:43, 100 wpisów
>>L ..nic nie przejmuj pytasz ..albo jak cchesz ..ale ludzie zyje krytyki ..i urazka ii chwali zadymiarzu albo kłamco ..jak widzisz tu i narazie ide tam wwwwww
padam na fryty czuje sie jak karate kid przez te okna 60' tarcia... co prawda stać mnie na ukrainke ale nic tak dobrze nie cwiczy nadgarstkow jak mycie okien
TY chyba witamine C łykasz Po trzech lorafenach to słonica już ny na bok się kladła.
A gdyby tak zebrali się Ci którym Ty życie obrzydziłas tutaj i nie tylko tutaj>
interesuje cię monet a córka idzie spać dojepię zaraz resztę paczki
Spook
Jakbyś jeszcze.chciał nadgarstki poćwiczyć, to ja mogę podrzucić adres pewnej chałupki
Jakbyś jeszcze.chciał nadgarstki poćwiczyć, to ja mogę podrzucić adres pewnej chałupki
i to nie ja mam problem ze soba ale Wy - ja nie linczuję ani nie walę tekstami typu lila
Niesamowite!! Lewandowski w 9 minut strzelił pięć bramek w lidze niemieckiej. Wszystkie z akcji.
Bayern -Wolsburg.5-1 i dalej grają.
Bayern -Wolsburg.5-1 i dalej grają.
Cześć 4 zdrapki kopalni rubinów i wszystkie puste. Jutro kibicujemy obowiązkowo Polakom wygrają PUCHAR ŚWIATA ZOBACZYCIE a makaroniarzy 3:1 zobaczycie.
nj. blisko warszawki i tam nie mieszkam...
a wyględna, co znaczy?
Zresztą jaka różnica jak mnie tam nie będzie...
Mówię Ci jeno...że nacwiczyc możesz nadgarstki za.wszystkie czasy..
a wyględna, co znaczy?
Zresztą jaka różnica jak mnie tam nie będzie...
Mówię Ci jeno...że nacwiczyc możesz nadgarstki za.wszystkie czasy..
MONET CO AŻ TYLE NIE GADAJ TO CHYBA NIE PRIMA APRILIS. Byłem z tatą u wujka na jego urodzinach kupiłem mu wódkę Chrobrego tego co ma przedszkole.
Krzysztof oglądam mecz EUROSPORT2 żaden bajer
I to wszystko w drugiej połowie bo wszedł po przerwie.
I to wszystko w drugiej połowie bo wszedł po przerwie.
nj. humanistką, btw.
przynajmniej nie w powszechnym/potocznym znaczeniu tego słowa
panie s(!)pook (wedle życzenia)
przynajmniej nie w powszechnym/potocznym znaczeniu tego słowa
panie s(!)pook (wedle życzenia)
ale mecz Lewandowski szczelil 5 bramek
mecz na eurosport
Smutny jestem powiem tak byłem wczoraj u tej dziewczyny w pracy nawet różę kupiłem dla niej ale była inna co też sprzedaje. I pogadaliśmy powiedziała że zadzwoni do niej i się spyta co dalej ? I siedzę jednym razem podchodzi i mówi że nic z tego ona ma chłopka i żebym poszedł do domu. Mówię sobie i znowu te samo uczucie ale nic trzeba żyć dalej z kwiatem. I nie trwało długo jakiś chłopak przywitał się z tamtą a potem do mnie podszedł że słyszałem że z jego dziewczyną rozmawiałem i chcę jej dać różę i coś tam jeszcze. A ja powiedziałem że nie wiedziałem że ona ma chłopaka i odszedł.
Medea
ghost5, to j. strasznie smutne...to co piszesz...I mam nadzieję, że tnj. prawda.
mnietek, w tym miejscu nie słychac....
Zdałem już psiałem i podanie złożyłem do Iławy niedaleko około 20 km na studia Włodkowica na Administrację.
Smutny jestem powiem tak byłem wczoraj u tej dziewczyny w pracy nawet różę kupiłem dla niej ale była inna co też sprzedaje. I pogadaliśmy powiedziała że zadzwoni do niej i się spyta co dalej ? I siedzę jednym razem podchodzi i mówi że nic z tego ona ma chłopka i żebym poszedł do domu. Mówię sobie i znowu te samo uczucie ale nic trzeba żyć dalej z kwiatem. I nie trwało długo jakiś chłopak przywitał się z tamtą a potem do mnie podszedł że słyszałem że z jego dziewczyną rozmawiałem i chcę jej dać różę i coś tam jeszcze. A ja powiedziałem że nie wiedziałem że ona ma chłopaka i odszedł.
czesc estymy
Dzis zchybika 1zak multi za 2,5
6.17,48,63,78
Plus 10zakladow minilotka zapisane wstalych zestawach
6.17,48,63,78
Plus 10zakladow minilotka zapisane wstalych zestawach
Dla Pani LUCYNKI
Ale nogi ale szpilki
Krzysztof_c, będziesz urzędnikiem
Jeeezuu
już mnie dzisiaj.więcej nie stresujcie
Jeeezuu
już mnie dzisiaj.więcej nie stresujcie
na urzednika akurat nadaje sie....nie smiej sie....
jest torsan....buziaki, juz martwiłam sie o ciebie
Torsan
Krzychu c najszybciej łaskę na dyskotece znajdziesz i to w większym mieście . Jesteś bardzo młody wiec głowa do góry,tego kwiatu jest pół świata
Przepraszam DOBRY WIECZÓR
mrówka- jestem,jestem szkoła,praca,nauka i tak czasem czasu nie ma
Dopisano wyniki Multi Multi
03,10,16,17,20,21,23,37,39,42,47,50,51,55,56,67,68,71,73,80
Plusem jest liczba: 21
03,10,16,17,20,21,23,37,39,42,47,50,51,55,56,67,68,71,73,80
Plusem jest liczba: 21
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6460 zestawów od 871 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 702 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 10 830 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- gustaffns - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 256 zł = 11,38 x koszt gry
- aska16 - koszt gry: 75,00 zł, wygrana: 494 zł = 6,59 x koszt gry
- pesa80 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 122 zł = 6,10 x koszt gry
- malgosia811 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 86 zł = 5,73 x koszt gry
- demil - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 110 zł = 5,50 x koszt gry
torsan,,,jesteś uczniem czy nauczycielem??