Wpisy 2 451 165 – 2 451 264
22 września 2015 20:57 → 22 września 2015 21:29, 100 wpisów
Nirwana widzę o której..ale nie o to mi chodzi...
nie to żebym się czepiał ale popatrz na swoje typowanie.
Dwie moje powtórzyłaś.
nie to żebym się czepiał ale popatrz na swoje typowanie.
Dwie moje powtórzyłaś.
miłość jest jak sraczka, przychodzi znienacka ale tu lekarstwa nie znajdziesz, przecież mówiłaś mi nie dawno że jesteś tu dla zabawy, że chcesz grać typować. a teraz jakieś samosądy
Lucyna dzięki ale chyba jak bym jeszcze twoje puściła to z pustymi torbami do domu bym nie miała co wracać z rana 128 zł odebrałam bo miałam 5/6 i 4/6 a reszta
Nirwana czyli raczej wejdą te zdublowane jak oboje na nie się zasadziliśmy.
pieknej zdaje sie czegoś bucha cha brakuje,że wyjepała mój życiorys na czata liluchni chyba też
jak się nie uspokoisz,
bo idziesz na całość jak oszalała
to zaraz się pożegnasz z programem
bo idziesz na całość jak oszalała
to zaraz się pożegnasz z programem
Nirwana>>> może hazard tymczasem nie służy bo
No ja tak marnie to dawni nie miałem..
No ja tak marnie to dawni nie miałem..
że co schizofrenia pieknaja zaburzenie tożsamości płciowej a co o sobie napiszesz ciekawego
na calość???
hehe
To jest jeszcze wersja M77 lihgt
dopiero rozruch.
hehe
To jest jeszcze wersja M77 lihgt
dopiero rozruch.
>>L ..nic nie przejmuj pytasz ..albo jak cchesz ..ale ludzie zyje krytyki ..i urazka ii chwali zadymiarzu albo kłamco ..jak widzisz tu i narazie ide tam wwwwww
padam na fryty czuje sie jak karate kid przez te okna 60' tarcia... co prawda stać mnie na ukrainke ale nic tak dobrze nie cwiczy nadgarstkow jak mycie okien
TY chyba witamine C łykasz Po trzech lorafenach to słonica już ny na bok się kladła.
A gdyby tak zebrali się Ci którym Ty życie obrzydziłas tutaj i nie tylko tutaj>
interesuje cię monet a córka idzie spać dojepię zaraz resztę paczki
Spook
Jakbyś jeszcze.chciał nadgarstki poćwiczyć, to ja mogę podrzucić adres pewnej chałupki
Jakbyś jeszcze.chciał nadgarstki poćwiczyć, to ja mogę podrzucić adres pewnej chałupki
i to nie ja mam problem ze soba ale Wy - ja nie linczuję ani nie walę tekstami typu lila
Niesamowite!! Lewandowski w 9 minut strzelił pięć bramek w lidze niemieckiej. Wszystkie z akcji.
Bayern -Wolsburg.5-1 i dalej grają.
Bayern -Wolsburg.5-1 i dalej grają.
Cześć 4 zdrapki kopalni rubinów i wszystkie puste. Jutro kibicujemy obowiązkowo Polakom wygrają PUCHAR ŚWIATA ZOBACZYCIE a makaroniarzy 3:1 zobaczycie.
nj. blisko warszawki i tam nie mieszkam...
a wyględna, co znaczy?
Zresztą jaka różnica jak mnie tam nie będzie...
Mówię Ci jeno...że nacwiczyc możesz nadgarstki za.wszystkie czasy..
a wyględna, co znaczy?
Zresztą jaka różnica jak mnie tam nie będzie...
Mówię Ci jeno...że nacwiczyc możesz nadgarstki za.wszystkie czasy..
MONET CO AŻ TYLE NIE GADAJ TO CHYBA NIE PRIMA APRILIS. Byłem z tatą u wujka na jego urodzinach kupiłem mu wódkę Chrobrego tego co ma przedszkole.
Krzysztof oglądam mecz EUROSPORT2 żaden bajer
I to wszystko w drugiej połowie bo wszedł po przerwie.
I to wszystko w drugiej połowie bo wszedł po przerwie.