Wpisy 2 445 259 – 2 445 358
17 września 2015 14:29 → 17 września 2015 17:56, 100 wpisów
ten bonus ma zachecic do gry ale mam pytanie do ts dlaczego nie moge cos wygrac,jak stawiam dziesięc skreslen w realu to najwyzsza wygrana przez kilka lat gry:6z10:
A no i zauważyłem że jestem liderem wśród dziesiątek super.
W końcu raz trafiłem 7/10 i dwa razy 6/10. Choć byłem na 2 miejscu ale awansowałem bez grania we 2 losowaniach.
Zgrałem za wygraną bo trafiłem we wtorek w Multi Multi 3/5 a nigdy 5/5 może kiedyś ? A w jakie gracie zdrapki mój tata ostatnio te za 2 złote np diamenty też mi dał jedną ale nic nie było najwięcej dwukrotnie trafiłem 16 zł w drzewko szczęścia.
Jak zgadać dalej do dziewczyny spytać o numer telefonu ?
ostatnio na trawniku widziałem stado ptakow,jak patrze na zdjecia to chyba były to gawrony:
krzysztof c otwórz pierwszą lepszą gazetę - tam masz mnóstwo nr. tel. do fajnych dziewczyn ale pierw film instruktażowy - "Krótki film o miłości"
hipopotan tylko się nie wywal
hipopotan tylko się nie wywal
Ale jak jej pokazać że zależy mi na niej coś fajnego ? Tyle że ona w moim wieku i pracuje różnie w sklepie gdzie są np torebki, buty i ozdoby różne. Pracuje 9:00-15:00 albo 15:00-21:00 widziałem ją w czerwcu a dopiero we wtorek zagadałem. I aż czasu nie mam żeby ją zabrać na jedzenie czy np do kina ? Macie pomysł ? A może po pracy się uda ?
5/10 4/5 7/8 i kosz
42 70 13 50 37 01 04
ten zakładzik wysle na pewno i jeszcze jakies 3 i 2 zakłady mini z takimi liczbami np. 21 18 27 na razie spadam będę zioral
Ma na imię Paulina i pracuje jej tata na koli jak mój nawet widziałem go i poznałem powiedziałem dzień dobry na piknikach był.
Ma na imię Paulina i pracuje jej tata na kolei jak mój nawet widziałem go i poznałem powiedziałem dzień dobry na piknikach był.A jej tata by chciał aby miała Technika Agrobiznesu jak ja mam. Też ma maturę i chce iść na studia do Gdańska a pracuje tam półtora roku.
Ładna szczupła około 170 cm z 50 kg do tego brązowe włosy.
gryks76 to blisko było najwyższych wygranych ja dwa razy miałem 4/5 w życiu i raz 3/5 w Mini Lotto a wtedy nawet na stronie 5/12 trafiłem.
gryks76 co zrobić z tą dziewczyną bardzo mi się podoba choć raz rozmawialiśmy.
krzysztofie CCCP ..no trudno miałeś 5/12 ..nie grałeś ..ty nie przejmu nie miałeś co grac ani kasa nie postawiłeś tyle TS i juz koniec
Krzysztof ile ty masz lat ja tam się nikogo nie pytałem co mam robic z dziewczyna choć najlepiej było by ja zaprosić gdzies porozmawiać dowiedzieć się co lubi czym się interesuje itp. a jak wpadniesz jej w oko to reszta poleci najważniejsze zacząć a potem od was zalerzy
krzysztofie CCCP ..mówisz ładna barbi ..i rozmawiałeś teraz ..jak pózniej czas np ozenić ..a ty zaczął kłócisz sie
"krótki film o miłości" a jak kszysztof trafi 6- "krótki film o zabijaniu"
Megi chętnie się wypłaczę na Twym ramieniu. Mam jeszcze bardziej przykre doświadczenia, zeby nie powiedzieć żałosne
wal śmiało - dyskrecja zapewniona
a teraz nie zajmuję przestrzeni - jeszcze coś wyskoczy i mnie
że za aktywna i błyszczeć mi się zachciało
a teraz nie zajmuję przestrzeni - jeszcze coś wyskoczy i mnie
że za aktywna i błyszczeć mi się zachciało
Jocia
Yota ...widzisz tu głupiom barbi bezmyślna ..ani nie chce grać aby tu robiom wariatom ..to sie nazywa płaczliwa ona lepiej wraca do pracy albo opiekuj dzieciom ...
Wszystkim Wysokich
ide się podlizać szynszylowi migdałkiem który ciagle mnie ignoruje woli zonke a ja tylko jestem dobry jak on chce pobiegać i go wyciągam z klatki i daje lakocie a tak ma mnie w powazaniu
-mapki może coś wyczaje???-
52 nie było..Brak końcówek 2 i 9
Nie weszło to co wydumałam.. trochę z zaworu bezpieczeństwa ..
4/8,4/8,5/10,4/10 i dwa kosze-
Nie weszło to co wydumałam.. trochę z zaworu bezpieczeństwa ..
4/8,4/8,5/10,4/10 i dwa kosze-
gryks76 przykro mi koleś sponsoruję TS
krzysio nie na tyle aby bezmyślnością komuś psyche rozjepać i życie chwilą bucha cha słabości
krzysio nie na tyle aby bezmyślnością komuś psyche rozjepać i życie chwilą bucha cha słabości
andreas tobie również wygranych.. ja bez mapek aczkolwiek mogę nazwac mapka rubrykę o nazwie mapka z niej wychodzi mi
50 70 52 42 49 13 37
01 04 05 79 80 69 61 58
42 13 70 49 50 52 54 56 57
57 59 56 61 58 69 66 65
50 70 52 42 49 13 37
01 04 05 79 80 69 61 58
42 13 70 49 50 52 54 56 57
57 59 56 61 58 69 66 65
2zł-odzyskane-15,50 dałem pazernemu TS
2 445 303. krzysio , a ja na to jak na lato
Zapodaj pewniaka lepiej co tam, badź ponad to
Zapodaj pewniaka lepiej co tam, badź ponad to
jocia ty brechtaczko jedna ti ti ti to ja spadam może będę zagladal a może i nie
http://external.polskieradio.pl/files/836a59ab-a200-4ec4-aa13-79c482cce477.file
jakies zagrożenie kompa..
Musze przeskanować...
Zapodam..swojego pewniaka
Musze przeskanować...
Zapodam..swojego pewniaka
Ostanio gram w końcu teraz mam cas po zdaniu matury i uczbie od 30 czerwca dużej matematyki w FIFĘ 14 wzięło mnie. Gram mecze Niemcy vs Polska np
amator 1-1
początkujący 2-2
zawodowiec 1-1
klasa światowa 2-0
legendarny 3-0
a jak Hiszpanią
legendarny
5-1
nawet grałem raz Niemcy vs Polska
legendarny 2-1 i mało co remisu nie miałem
I kiedyś grałem sobie karierę jako trener Realu Madryt na zawodowcu i tak sobie szkoło ale całego sezonu nie zrobiłem i nie wiem na jaki poziom się wybrać ?
A wy gracie i na jakim graliście i kim ? Albo kim na kogo mam zagrać na jakim poziomie ? A kibicujmy Legii i Lechowi w LE wygrają stawiam.
amator 1-1
początkujący 2-2
zawodowiec 1-1
klasa światowa 2-0
legendarny 3-0
a jak Hiszpanią
legendarny
5-1
nawet grałem raz Niemcy vs Polska
legendarny 2-1 i mało co remisu nie miałem
I kiedyś grałem sobie karierę jako trener Realu Madryt na zawodowcu i tak sobie szkoło ale całego sezonu nie zrobiłem i nie wiem na jaki poziom się wybrać ?
A wy gracie i na jakim graliście i kim ? Albo kim na kogo mam zagrać na jakim poziomie ? A kibicujmy Legii i Lechowi w LE wygrają stawiam.
Na legendarnym dwie bramki strzeliłem od nowa wiem mało ale zawsze coś. A czemu wczoraj meczu LM nie puścili musiałem na ZDF oglądać Bayern i Lewandowski prawie strzelił i wygrali 0:3. Nawet gdzieś na 20 minut kimnąłem.
Nie mam telefonu.
Dobra kim zagrać i na jakim poziomie w FIFIE 14 ? Może mojemu Realu Madryt któremu kibicuje od około 10 lat od podstawówki nawet koszulkę mam Casillasa od wtedy od szura i od niedawana z moim nazwiskiem piłkarza z pola numer 16. O na legendzie Real Madryt vs FC Barcelona. Jaki wynik ? Ciekawe kto trafi ?
Nie ma do niej numeru.
Nie mam do niej numeru.
Krzysztof c male pytanko czy w fife 14 można grac na winsowsie 8 niechce mi się szukac wiec pytam może wiesz
2 445 329. krzysztof c 2015-09-17 (16:43)
Bayern i Lewandowski prawie strzelił i wygrali 0:3.
No to prawie 0-4 wygrali !
Oj krzysztof.. pociecha z Ciebie.
Bayern i Lewandowski prawie strzelił i wygrali 0:3.
No to prawie 0-4 wygrali !
Oj krzysztof.. pociecha z Ciebie.